Epson stelt op Photokina fotoprinters met superieure kwaliteit en flexibiliteit voor

Op de stand van Epson ontdekken bezoekers hoe ze met de nieuwe inkjetprinters makkelijk hoogwaardige afdrukken op papier, canvas, film, metaal, stof en 3D-accessoires kunnen creëren. In een professionele fotostudio en via panelsessies leren ze alle tips & tricks.

Epson stelt op Photokina fotoprinters  met superieure kwaliteit en flexibiliteit voor

9 augustus 2016 – Epson demonstreert op Photokina (B011, hal 2.2, 20-25 september 2016) de kwaliteit en flexibiliteit van zijn technologie voor scanners, inkjetprinters en smartbrillen voor tal van imagingtoepassingen. Op de beurs kunnen amateurfotografen en professionals kennismaken met alle nieuwe oplossingen van Epson: printers om prachtige afbeeldingen af te drukken op een waaier van media, én de Moverio-smartbrillen om de wereld van de ‘toegevoegde realiteit’ te verkennen …

Epson presenteert niet alleen zijn volledige gamma professionele, krachtige oplossingen voor foto- en kunstafdrukken. Het bedrijf gaat verder dan de traditionele fotomedia en toont hoe met zijn toonaangevende inkjetprinters makkelijk afbeeldingen kunnen worden gedrukt op canvas, T-shirts, metalen platen en 3D-objecten. Het resultaat: keer op keer gepersonaliseerde fotoproducten. Samen met toonaangevende software-, afwerkings- en toepassingsspecialisten laat Epson zien hoe in een oogwenk alle mogelijke foto- en kunstartikelen kunnen worden gecreëerd.

Epson organiseert op Photokina ook dagelijks een reeks panelsessies. Daar komen bezoekers alles te weten over de nieuwste technieken voor beeldmanipulatie en drukwerk. De imagingexperts van Epson en topspecialisten uit de sector geven er heel wat nuttige tips. Geïnteresseerden leren hoe ze kunnen afdrukken op media met een optische witmaker, hoe ze het best dia's en historische glasdia’s kunnen digitaliseren, wat de beste media zijn voor hoogstaande foto- en kunstafdrukken en nog veel meer!

De inkjetprinters van Epson zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de moderne consument en de professionele imagingsector. Deze topproducten bieden stuk voor stuk de allerhoogste kwaliteit, veelzijdigheid, connectiviteit en productiviteit. Op de stand kunnen bezoekers ook deelnemen aan speciale demonstraties, en praktische tips en informatie vragen aan experts. Enkele hoogtepunten:

De ultieme fotoprinters voor thuisgebruik en professionele toepassingen: Epson stelt zijn nieuwste inkjetprinters voor, van multifunctionele 6-kleuren A4-desktopscanners en

-printers tot 10-kleuren 44 inch-grootformaatprinters. Met inktsets die schitterende afdrukken produceren: levendige kleuren, fijne details, intense zwarttinten, vloeiende gradaties, een consistente reproductie en prachtige zwart-witfoto's. Voor een superieure kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid.

Foto- en kunstafdrukken van hoge kwaliteit, met hoge productievolumes: Epson laat bezoekers kennismaken met het superieure foto- en kunstdrukwerk van de SureColor SC-P10000/P20000-grootformaatprinters, die afdrukken tot op een breedte van 64 inches. Voor professionele prestaties! Digital Information en Epson tonen op Photokina oplossingen voor dubbelzijdig printen voor fotoboeken. Voor het eerst ook met het DGI-systeem met twee SureColor SC-P10000-printers.

Veelzijdige minilabs: Epson demonstreert de inkjetproductieprinters SureLab D30000SR & DR, SureLab D7 Studio microlab en SureLab SL-D700 compact, speciaal ontworpen om professionele fotografen en retailers het summum van kwaliteit en gebruiksgemak te bieden. Foto's, kaarten, uitnodigingen, flyers en promotiebrochures creëren en afdrukken op alle mogelijke media en formaten, waaronder hoogglanzend, glanzend en mat papier op rol tot 1 m lang … Het kan allemaal met de SureLab-printers. Een collectie die staat voor absolute topprestaties!

Hoogwaardige foto- en kunstafdrukken op doek: Grote volumes professioneel printen op doek en inlijsten gebeurt met de 64-inch Epson SureColor SC-S80600-printer, de automatische snij-oplossingen van Fotoba en de MH&P Stretchmaster ST60/60. Afdrukken op canvas gaat makkelijk met de SureColor SC-T7200, een innovatieve printer met inkt op waterbasis. Het superlichte doek wordt daarna gespannen over een kartonnen lijst van Adventa.

Afbeeldingen op T-shirts, metalen platen en 3D-objecten: Epson toont met een reeks buitengewoon creatieve toepassingen de flexibiliteit van zijn SureColor SC-F-verfsublimatieprinters voor de productie van hoogwaardige stoffen en promotieproducten. De SureColor SC-F200-textielprinter creëert niet alleen volledige designs, maar print ook afbeeldingen op T-shirts. Een unieke totaaloplossing! Foto’s afdrukken op 3D-objecten, zoals helmen, accessoires, telefoon- en tablethoezen en promotiemateriaal gebeurt met de SureColor SC-F6200-printer. Daarvoor slaat Epson de handen ineen met SubliTec, dé expert in 3D-sublimatie. Samen met ChromaLuxe demonstreert Epson ook hoe de SC-F6200 verbluffende afbeeldingen op metalen platen afdrukt, mét een uiterst duurzaam resultaat.

De microsite voor Photokina (www.epson.eu/photokina) wordt regelmatig geüpdatet. Informatie over alles wat u kunt zien, beleven en leren op de Epson-stand vindt u op deze pagina.

Neem deel aan de conversatie: #epsonphotokina
Instagram: @epsoneurope
Facebook: @EpsonDE @EpsonUK @EpsonFrance @Epson.Italia

Ter attentie van de redactie

Afbeeldingen: Klik op de afbeeldingen om jpeg’s in hoge resolutie te downloaden. Afbeeldingen aanvragen kan via debbie@splashpr.co.uk.

Over Epson

Epson is een wereldwijde technologieleider die met originele, efficiënte en compacte precisietechnologieën mensen, dingen en informatie met elkaar verbindt. Met een assortiment inkjetprinters en digitale printsystemen, 3lcd-projectoren, smartbrillen, sensorsystemen en industriële robots focust het bedrijf op innovatie en wil het de verwachtingen van de klant overtreffen op het gebied van inkjetoplossingen, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 67.000 medewerkers in 90 bedrijven. De organisatie is trots op haar bijdrage aan de gemeenschappen waarin zij actief is, en op haar voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe bv, gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika, en heeft een personeelsbestand van 1700 werknemers.  Het bedrijf behaalde in het boekjaar 2015 een omzet van 1577 miljoen [BL1] euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/


 [BL1]In de brontekst staat 1,577 million Euros. Klopt bron?