Epson Stylus SX535WD snel en flexibel - ideaal voor actieve huishoudens

Foto's en dubbelzijdig afdrukken in een discreet pakket

Epson Stylus SX535WD snel en flexibel - ideaal voor actieve huishoudens

18 augustus 2011 – De Epson Stylus SX535WD, die foto's afdrukt, maar ook gewone documenten snel en met hoge kwaliteit dubbelzijdig afdrukt, is ideaal voor de drukke huishoudens. Overal in huis eenvoudig afdrukken, scannen en kopiëren, dankzij de Wi-Fi-aansluiting en de mogelijkheid om zonder tussenkomst van de pc af te drukken. Het apparaat is bovendien uitermate compact en past in ieder modern huis.

Dankzij de DURABrite Ultra-inkt van Epson wordt er nooit op kwaliteit ingeboet. De inkt is zo veelzijdig dat u er niet alleen foto's van fotolabkwaliteit mee kunt afdrukken, maar ook heldere, haarscherpe tekstdocumenten - zo wordt aan alle afdrukbehoeften in het huishouden voldaan. Gebruikers krijgen waar voor hun geld met de uitgebreide keuze aan patroonformaten en afzonderlijke inktpatronen. Ze hoeven alleen de gebruikte kleur te vervangen.

Dankzij de automatische instelling van Wi-Fi[1]op de SX535WD kunt u in een handomdraai draadloos via uw laptop of computer afdrukken. Gebruikers hoeven hun netwerkinstellingen niet meer op te zoeken of een USB-kabel aan te sluiten. De SX535WD vindt zelf de relevante aansluitingsinstellingen voor een automatische configuratie. Epson Connect, de nieuwe mobiele afdrukservice van Epson, biedt nu zelfs nóg meer flexibiliteit en vrijheid dankzij de mogelijkheid om overal in huis af te drukken. Zodat gebruikers foto's en documenten snel en eenvoudig draadloos vanaf smartphones en tablet-pc's[2]kunnen afdrukken.

Dankzij het LCD-kleurenscherm van 6,3 cm en de geheugenkaartsleuf drukt deze alles-in-één eenvoudig af, zonder tussenkomst van pc, met duidelijke menuopties. U hoeft niet langer te wachten tot uw computer is opgestart. Het is doodeenvoudig om rechtstreeks van een geheugenkaart af te drukken, en het biedt u meer flexibiliteit.

“Deze alles-in-één beschikt over uiteenlopende gebruiksvriendelijke functies die netjes zijn verpakt in een aantrekkelijk apparaat,” zegt Julian Maddock, productmanager bij Epson Europe. “De papierlade die aan de voorkant wordt gevuld, houdt het papier bijvoorbeeld netjes uit het zicht. Dit biedt niet alleen betere toegang, maar vormt ook een discrete opslagruimte.”

De Epson Stylus SX535WD is vanaf september 2011 in de winkel verkrijgbaar.

Kenmerken

Dubbelzijdige documenten afdrukken

Overal in huis afdrukken, kopiëren en scannen via de Wi-Fi-aansluiting

Epson DURABrite Ultra-inkt levert sneldrogende foto's van labkwaliteit en scherpe en heldere tekstdocumenten

Druk foto's en documenten snel en eenvoudig af vanaf smartphones en tablet-pc's dankzij Epson Connect2

Papierlade vooraan

Afdruksnelheden tot 36 pagina's per minuut[3]

Keuze uit inktpatroonformaten om aan gebruikerseisen te voldoen

Deel documenten in één keer met het hele gezin

Gemakkelijk te installeren met automatische Wi-Fi-configuratie1

6,3 cm LCD-kleurenscherm met prompts op het scherm

Geheugenkaartsleuf voor afdrukken zonder pc

2400 dpi-scanner

Voldoet aan ENERGY STAR-normen voor energiezuinigheid

Bewerk gescande tekst op handige wijze met de ABBYY FineReader OCR-software

Epson Easy Photo Print verbetert uw foto's moeiteloos, inclusief het rode-ogeneffect

Herstel kleuren, verwijder stofdeeltjes en corrigeer de achtergrondverlichting eenvoudig met de bijgeleverde scansoftware.

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van beeldvorming en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 75.000 werknemers in 100 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 2.400 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.875 miljoen euro voor het boekjaar 2009. www.epson-europe.com

Ecologische Visie 2050

http://eco.epson.com

Noot voor de redactie

Voor meer informatie:

Pride PR

Gijs Roeloffzen / Mirja van Baggem

T: 0031 71 568 00 28

E: gijs@pridepr.nl / mirja@pridepr.nl

Afbeeldingen met hoge resolutie zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Ecologische Visie 2050 http://eco.epson.com[1]Automatisch instellen compatibel met Windows 7, Windows Vista en Mac OS

[2]Vereist een draadloze verbinding en de Epson-afdruktoepassing. Bezoek www.epson-europe.comvoor meer informatie en ondersteunde apparaten

[3]Afdruksnelheid (ppm) indien afgedrukt op gewoon A4-papier in de snelmodus. Afdruksnelheid voor foto's van 10 x 15 cm indien afgedrukt op Epson Premium Glossy Photo Paper in conceptmodus voor randloze foto's. Afdruksnelheden kunnen verschillen, afhankelijk van systeemconfiguratie, afdrukmodus, complexiteit van het document, software, papiersoort en aansluiting. De verwerkingstijd op de hostcomputer is niet bij de afdruksnelheid inbegrepen