Epson SureColor S-serie solventprinters ontvangen hoge onderscheidingen van Keypoint Intelligence

SC-S40600, SC-S60600 en SC-S80600 alle drie bekroond door panel van technische experts

Epson SureColor S-serie solventprinters ontvangen hoge onderscheidingen van Keypoint Intelligence

6 november 2017– Keypoint Intelligence (voorheen opererend onder de naam Buyers Lab), 's werelds toonaangevende onafhankelijke beoordelaar van document imaging software, hardware en services, heeft Epson onderscheiden om zijn innovatie en opmerkelijke kleurnauwkeurigheid, die tot uitdrukking komt in de SureColor S-serie solventprinters voor signage.

De drie huidige modellen in de reeks – de SC-S40600, de SC-S60600 en de SC-S80600 – ontvingen de BLI Pick Awards tijdens de SGIA Expo van 2017:

  • Epson SureColor S40600– Outstanding Entry-Level CMYK Eco-Solvent/Latex 54"/64" Printer

  • Epson SureColor S60600– Outstanding High Production CMYK Eco-Solvent/Latex 54"/64" Printer

  • Epson SureColor S80600– Outstanding Gamut Expansion Eco-Solvent/Latex 54"/64" Printer

Keypoint Intelligence heeft tijdens de testprocedure nauw samengewerkt met Epson en de drie Epson SureColor S-serie solventprinters leverden de laagste Delta E-metingen van alle geteste apparaten', aldus David Sweetnam, Director of Research and Lab Services, EMEA/Asia bij Keypoint Intelligence. 'Deze awards geven erkenning aan fabrikanten en producten die beter presteren dan de concurrentie tijdens onze uitgebreide laboratoriumtest, en alle drie de modellen uit de S-serie hebben het bij onze tests uitermate goed gedaan. Ze leveren de nauwkeurigheid die elke drukkerij die kritisch naar kleuren kijkt zal weten te waarderen.'

Sinds de lancering van het ecosolvent/latex-testprogramma in 2016 heeft BLI een zeer groot aantal printers getest in Europa en de VS. Deze allereerste BLI Pick Awards vormen een speciale erkenning voor de best presterende hardware- en softwareproducten die zijn beoordeeld door het BLI-team van deskundige technici en analisten.

We zijn altijd overtuigd geweest van de kwaliteit van onze SureColor SC-S-printers voor de signage- en displaymarkt, en de verkoopcijfers tonen aan dat onze klanten er ook zo over denken', zegt Chris Davies, productmanager bij Epson Europe. 'We zijn dus uitermate blij dat een testorganisatie met de reputatie van Buyers Lab ons erkenning geeft voor alle drie de printers uit onze SC-S-serie, met deze prijzen voor technische uitmuntendheid.'

De oplossingen die Epson biedt voor professionele beeldverwerking zijn ontworpen met de meeste geavanceerde technologie, zodat een zo hoogwaardig mogelijk resultaat wordt bereikt, en onze printers uit de SureColor S-serie zijn hiervan een uitstekend voorbeeld. Dankzij de toonaangevende substraatbediening en een op de markt ongeëvenaard kleurenspectrum behoren deze printers tot de snelste in hun segment, en leveren ze uitmuntende kwaliteit en waarde voor klanten.