Epson verbetert afdrukmogelijkheden van alles-in-één printen in de thuisomgeving

Gemakkelijk kwaliteitsvolle foto's en documenten afdrukken met de veelzijdige nieuwe Expression-reeks

Zaventem, 1 september 2015 – Epson onthult zijn nieuwste Expression-reeks van alles-in-één printers. Voortbouwend op het succes van de bestaande modellen, maken deze alles-in-één printers, scanners en kopieerapparaten gebruik van de befaamde afdruktechnologie van Epson om resultaten van superieure kwaliteit te verkrijgen. De hele serie is uitgerust met een reeks geavanceerde aansluitmogelijkheden waarmee thuis of op vrijwel elke andere plaats ter wereld fantastisch uitziende foto's en documenten af te drukken1.

Expression Home- en Premium-modellen maken gebruik van een nieuwe Claria-inktset met individuele inkten, waardoor gebruikers foto's en documenten van sublieme kwaliteit kunnen afdrukken, terwijl zij tegelijkertijd hun kosten laag houden.

De hele reeks biedt meer flexibiliteit dan ooit tevoren door het grote aantal geavanceerde aansluitmogelijkheden. Als onderdeel van een geïntegreerde en snelle installatie, bieden alle modellen automatische Wi-Fi setup2 zodat gebruikers in een mum van tijd kunnen beginnen met afdrukken.

Bij mobiel afdrukken draait alles om veelzijdigheid en Epson Connect biedt gebruikers een hele reeks aan afdrukopties. Of u nu een smartphone of tablet gebruikt, de iPrint-app3 kan worden gedownload op een reeks van apparaten voor eenvoudig draadloos afdrukken. Dit is echter nog lang niet alles. Met Epson Email Print kunnen gebruikers tevens vanaf elke locatie ter wereld1 afdrukken door hun documenten en foto's simpelweg per e-mail rechtstreeks naar hun printer te verzenden. Met de Creative Print3-app kunnen gebruikers met een creatieve inslag toegang krijgen tot foto's op Facebook, eigen wenskaarten en briefpapier maken en zelfs foto's omzetten naar fotoboeken.

Mohamed Musa, Product Manager van Epson Europe, zegt: "Wij besloten om onze hele Expression-reeks verder te verfijnen zodat zij de norm blijven stellen voor flexibele en veelzijdige alles-in-één apparaten voor thuis. Onze klanten zullen blij zijn als zij zien dat zij kunnen kiezen uit verschillende modellen die alle superieure aansluitmogelijkheden, voorzieningen voor mobiel afdrukken en kwalitatief hoogwaardige individuele inkten bevatten die de Expression-reeks zo succesvol hebben gemaakt."

Expression Home
De Expression Home-reeks (XP-432, XP-335, XP-235), die is ontworpen voor prijsbewuste huishoudens, vormt een betaalbare optie voor gebruikers die fantastische resultaten willen produceren. Door gebruik te maken van de nieuwe Claria Home-inktset met individuele inkten kunnen de kosten laag worden gehouden aangezien gebruikers alleen de verbruikte kleur dienen te vervangen en niet telkens een geheel nieuwe inktset moeten aankopen. Gebruiksgemak is essentieel en het LCD-scherm van deze serie helpt het navigeren gemakkelijk te maken, terwijl het compacte en lichte ontwerp ervoor zorgt dat modellen niet te veel kostbare bureauruimte in beslag nemen.

Expression PremiumVoor gebruikers die in alle opzichten het beste willen, levert de Expression Premium-reeks (XP-630 en XP-530) fantastische glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten. De nieuwe dye- en pigmentinktset in vier kleuren helpt gebruikers bij het vervaardigen van kristalheldere foto's met levendige kleuren, terwijl de zwarttinten diep en natuurlijk zijn dankzij de toevoeging van een fotozwart inktpatroon. Simpele tekstdocumenten zien er bijzonder professioneel uit met scherpe zwarte tekst, die tevens water- en vlekbestendig is, zelfs op gewoon papier.

Voor extra veelzijdigheid en gebruiksgemak wordt de hele Expression Premium-reeks geleverd met een automatische documentinvoer voor dubbelzijdig afdrukken en twee papierladen, alsmede een gemotoriseerd bedieningspaneel en uitvoerlade voor snelle en gemakkelijke bediening. Om gebruikers te helpen afdrukken op een reeks van verschillende media is er een papiertraject voor speciale formaten ten behoeve van dikkere media, alsmede mogelijkheden voor het bedrukken van cd's en dvd's.

De modellen van de Expression Home (XP-432, XP-335, XP-235) en Expression Premium (XP-630, XP-530) reeks zijn beschikbaar vanaf 1 september 2015 voor een prijs vanaf € 89.99.

Belangrijkste kenmerken Expression Home

Belangrijkste kenmerken●P-235●P-335●P-432
Bespaar geld met afzonderlijke inktpatronen – vervang alleen de gebruikte kleur
Overal in huis draadloos afdrukken en scannen met Wi-Fi-connectiviteit
Wi-Fi Direct voor draadloos afdrukken zonder een netwerk-
Epson Connect (3) * Eenvoudig draadloos afdrukken vanaf uw smartphones en tablet-pc's met de Epson iPrint-app(3) * Foto's rechtstreeks afdrukken vanuit Facebook met de Epson Creative Print -app (3) * Eenvoudig draadloos afdrukken vanaf uw smartphones en tablet-pc's met de Epson iPrint-app(3)+ scan-to-cloud
Onderweg afdrukken vanaf uw smartphone of computer via Google Cloud Print-
Automatische Wi-Fi setup (1)
Claria Home-inktset - ideaal voor scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glanzende foto's van fotolabkwaliteit
6,8 cm kleuren-LCD met aanraakscherm--
LCD-kleurenscherm van 3,7 cm--
1200 dpi-scanner
ENERGY STAR-kwalificatie
ISO-afdruksnelheden (zwart-wit/kleur) tot XX pagina's per minuut (4)6.2/3.19/4.59/4.5
Epson Easy Photo Print-software voor moeiteloos verbeteren van foto's, inclusief verwijderen van rode ogen
Verbeter de helderheid en het contrast van uw foto's met Epson PhotoEnhance

Belangrijkste kenmerken Expression Premium

Belangrijkste kenmerken●P-530●P-630
Claria Premium Ink, ideaal voor fantastische glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten
Compact formaat
Epson Connect (3) * Eenvoudig draadloos afdrukken vanaf uw smartphones en tablet-pc's met de Epson iPrint-app(3) * Foto's rechtstreeks afdrukken vanuit Facebook met de Epson Creative Print -app (3) * Eenvoudig draadloos afdrukken vanaf uw smartphones en tablet-pc's met de Epson iPrint-app(3)● (niet scan-to-cloud)
Onderweg afdrukken vanaf uw smartphone of computer via Google Cloud Print
Wi-Fi verbinding
Automatische Wi-Fi setup (1)
Wi-Fi Direct voor draadloos afdrukken zonder een netwerk
Dubbelzijdig afdrukken
Dubbelzijdige automatische documentinvoer
6,8 cm kleuren LCD-scherm-
3,7 cm LCD-scherm-
Twee papierladen voor fotopapier en A4-papier-
Draadloze PictBridge
E-mails, foto's, webpagina's en documenten direct vanaf uw iOS-apparaat afdrukken via AirPrint
Geheugenkaartsleuf
Rechtstreeks afdrukken op geschikte cd's / dvd's-
KleurZwartZwart
ISO-afdruksnelheden tot XX pagina's per minuut (zwart-wit/kleur) (5)9.5/913/10
Maximale afdruksnelheid tot 32 pagina's per minuut(6)

____________________

1 Een internetverbinding naar de printer en een apparaat met internet en/of email is vereist.

2 Automatische setup is compatibel met Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Mac OS. (XP-235) - Voor het instellen van een Wi-Fi-verbinding onder Windows XP is een USB-kabel nodig. USB-kabel is niet inbegrepen

3 Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email Print en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect

4Bepaald in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4-simplex weer. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing

5Ga voor testvoorwaarden naar www.epson.eu/testing

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2013 een omzet van 1.517 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/