Epson voegt de nieuwe SureColor SC-T3405, T3405N en SC-T5405 toe aan het assortiment professionele grootformaatprinters

Ideaal voor professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, kostenbesparende printers om met hoogwaardige precisie inhouse af te drukken

Epson voegt de nieuwe SureColor SC-T3405, T3405N en SC-T5405 toe aan het assortiment professionele grootformaatprinters

27 april 2020 –Epson heeft drie nieuwe professionele printers toegevoegd aan de serie LFP technische printers: de SureColor SC-T3405 en de SC-T3405N, beide 24 inch (A1) printers, één voor desktop en de andere met een standaard; en de SureColor SC-T5405, een nieuw 36 inch (A0) staand model.

De nieuwe modellen breiden het assortiment technische printers van Epson uit voor professionele serviceproviders. Ze zijn ideaal voor het afdrukken van hoogwaardige CAD-ontwerpen, architectonische of technische tekeningen, zakelijke documenten, goed zichtbare posters voor organisatoren van evenementen of Point-of-Purchase (POP)-borden voor retailers.

Bradley Venn, product manager, professional graphics, Epson Europe, vertelt: “Als u een ingenieur of architect bent, met topografische kaarten werkt of onderzoek naar stadsbeheer doet, en u moet nauwkeurige, betrouwbare en gedetailleerde afdrukken maken, dan zijn deze printers precies ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

“De nieuwe printers zijn ook ideaal voor het produceren van posters van hoge kwaliteit, of het nu voor scholen is, voor borden in winkels of voor kleurrijke posters met hoge zichtbaarheid voor reclame-evenementen.”

Voortbordurend op de PrecisionCore-printkoptechnologie van Epson voor het leveren van toonaangevende afdrukprestaties, kunnen gebruikers met de nieuwe stijlvolle printers draadloos afdrukken vanaf tablets en smartphones of via andere printers. Met verbeterde en lagere totale eigendomskosten (TCO), passen de printers naadloos in drukke professionele werkomgevingen en zijn ze ontworpen om prints te beschermen tegen schadelijk stof en vuil.

Verdere verbeteringen die zijn geïntroduceerd om de productiviteit te verhogen, zijn onder meer inktpatronen met hoge capaciteit (110 ml, 350 ml en NIEUW 700 ml) en 4 UltraChrome XD2-kleurenprigmentinkten die vlek- en waterbestendig zijn.

 

Functies van de SureColor SC-T3405 de SC-T5405 omvatten:

Gebruiksgemak -Zelfs als u zich niet achter uw bureau bevindt, zorgt een reeks intuïtieve apps en gebruiksvriendelijke functies voor probleemloos afdrukken.

Workflow -Integreert naadloos in uw bestaande workflow en Epson-apparatuur

Randloos afdrukken -Volledig aflopend, randloos afdrukken beschikbaar wanneer u dit selecteert (alleen met media op rol)

Betrouwbaarheid -Zelfs als de printer maar af en toe wordt gebruikt, blijft de afdrukkwaliteit consistent. Met de unieke Nozzle Verification Technology (NVT) worden drukfouten voorkomen door voortdurend te controleren op obstakels

NIEUWE POP Draft-modus –druk A1 af binnen slechts 24 seconden

NIEUWE 700 ml inktpatronen -om grotere afdruktaken te ondersteunen

4 kleurenpigment -Alle afdrukken zijn vlek- en waterbestendig. Afdrukken met diepe zwarttinten en heldere, dichte lijnen.

Papierrol -Papierrol van 2 en 3 inch.

Productiviteit –Ondersteunt rollen met een diameter van maximaal 170 mm.

Touchscreen van 4,3 inch -Gebruiksvriendelijk, zelfs als u niet achter uw bureau zit.

Snel en eenvoudig -Instellen, opstarten en afdruksnelheid

 

De SureColor SC-T3405, SC-T3405N (N is zonder standaard) en SC-T5405 zijn vanaf mei 2020 verkrijgbaar. https://www.epson.be/products/printers/large-format-printers?WT.zmp_ac=store_navigation_large_format_printers

 

-Einde-