Epson wint prestigieuze EISA-prijs

EISA bekroont de Epson Stylus Photo R3000 als Europese printer van het jaar 2011-2012

Epson wint prestigieuze EISA-prijs

Epson wint prestigieuze EISA-prijs

EISA bekroont de Epson Stylus Photo R3000 als Europese printer van het jaar 2011-2012

15 augustus 2011 –Epson® versterkt haar positie als wereldwijd toonaangevende digitale beeldverwerkingsspecialist dankzij de uitreiking van de ‘European Printer 2011-2012’-prijs door de European Imaging and Sound Association (EISA) voor de Epson Stylus Photo R3000.

De jury van EISA is onder de indruk van de toegankelijkheid, hoge kwaliteit en lage afdrukkosten van de printer en zegt: “Dit is voor zowel professionele fotografen als gevorderde amateurs een ideale printer.”

Mark Boehmer, product manager van Epson Europe, legt uit: “De Epson Stylus Photo R3000 is ontworpen op basis van feedback van klanten en beschikt daarom op verzoek onder meer over inktpatronen met een grotere capaciteit en een verbeterde invoereenheid voor Fine Art-papier. Deze prijs getuigt van ons succes en onze expertise in de ontwikkeling van professionele producten van hoge kwaliteit. ”

De Epson Stylus Photo R3000 is een A3+ fotoprinter die professionele kwaliteit mogelijk maakt dankzij de handige extra grote inktpatronen. Perfect voor middelgrote afdruktaken. Fine Art-papier kan probleemloos via de papierlade aan de voorzijde worden ingevoerd. Bovendien is achter de printer geen vrije ruimte meer nodig. Het controleren van media-aanwijzingen en de status van de inktpatronen gaat eenvoudig en snel dankzij het LCD-kleurenscherm van 2,5 inch. Door de hoge capaciteit van de inktpatronen van 25,9 ml is deze printer ook geschikt voor middelgrote afdruktaken en zijn de kosten per pagina optimaal.

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van beeldvorming en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

                      

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 75.000 werknemers in 100 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 2.400 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.875 miljoen euro voor het boekjaar 2009. www.epson-europe.com

Noot voor de redactie

  • Afbeeldingen met hoge resolutie zijn verkrijgbaar op aanvraag.
  • Ecologische Visie 2050 http://eco.epson.com

Voor meer informatie:

Pride PR

Gijs Roeloffzen / Mirja van Baggem

T: 0031 71 568 00 28

E: gijs@pridepr.nl / mirja@pridepr.nl