Epson’s eerste zakelijke printers die gebruikmaken van PrecisionCore

Epson’s eerste zakelijke printers die gebruikmaken van PrecisionCore

Zaventem, 6 november 2014 - Epson heeft nieuwe inkjetprinters voor de zakelijke omgeving aangekondigd. Deze modellen voldoen aan de behoeften van elk type bedrijf, van kleine kantoren tot grote ondernemingen. Dit zijn onze eerste zakelijke inkjetprinters met PrecisionCore, Epson’s exclusieve printkoptechnologie. Hiermee worden de voordelen van inkjettechnologie versterkt, omdat het direct concurreert met de laserprinter, zowel op A4 tot en met A3+ formaat.

"Al onze nieuwe zakelijke inkjetprinters maken gebruik van de PrecisionCore-printkoptechnologie, dezelfde technologie die zo belangrijk is voor de kwaliteit, duurzaamheid en snelheid van onze industriële printers," zegt Andrew Semple, Head of Business Imaging, Epson Europe. "Ze vormen een uitbreiding op onze serie zakelijke inkjetprinters van welk formaat dan ook, met lagere gebruikskosten, een lager energieverbruik en minder gevolgen voor het milieu."

De volgende printers zijn via onze kanaalpartners verkrijgbaar: de nieuwe WorkForce Pro WF-8000- en WorkForce Pro WF-5600-serie.

De WorkForce Pro WF-8000-serie (WF-8590DWF, WF-8090DW, WF-8510DWF en WF-8010DW) voorziet in lagere kosten, ecologisch afdrukken van A3+ voor kleine en middelgrote bedrijven, tot aan grote ondernemingen en openbare instellingen, met maximaal 80% minder energieverbruik dan concurrerende laserprinters(1). Hoge afdruksnelheden en bedrijfsfuncties, waaronder PIN-beveiligingscontrole voor betrouwbaar en veilig afdrukken, en Gigabit-netwerkconnectiviteit maken deze printers uiterst geschikt voor het verhogen van de productie.

De WorkForce Pro WF-5600-serie (WF-5690DWF, WF-5190DW, WF-5620DWF, WF-5110DW) is ontworpen om de kosten en de impact op het milieu te verminderen. Deze A4-printers zijn bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven tot aan grote ondernemingen en openbare instellingen en brengen de kosten per pagina tot 50% omlaag(1). Ze verlagen het energieverbruik met maximaal 80% in vergelijking tot concurrerende kleurenlaserprinters(1), hebben inktcartridges met een capaciteit voor 4000 pagina's, een hoge afdruksnelheid en functies voor bedrijfsintegratie.

Exclusief verkrijgbaar via speciale print service partners onder MPS (managed print services) is de nieuwe WorkForce Pro RIPS-serie (WF-R8590DTWF, WF-R5690DTWF, WF-R5190DTW). Deze zogenaamde Replaceable Ink Pack System-printers beschikken over nieuwe technologie waarmee maximaal 75.000 pagina's kunnen worden afgedrukt zonder inkt bij te vullen. Dankzij deze A3+- en A4-printers kunnen kantoren profiteren van de verhoogde productiviteit van een gedistribueerd printerpark met een minimum aan interventie, voorspelbare afdrukkosten en maximaal 80% minder energieverbruik in vergelijking tot concurrerende kleurenlaserprinters(1).

(1) Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/inkjetsaving

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/