Epson’s interieur display op FESPA 2015

Epson’s interieur display op FESPA 2015

Bezoekers van FESPA kunnen design-ideeën voor het creëren van prachtige omgevingen voor wonen en werken tot leven zien komen in de Epson-stand (K35, Hal 7). Epson zal in samenwerking met Blooming Bryony Designs innovatieve ideeën voor interieurdecoratie demonstreren en het mooie Blooming Bryony ‘Hummingbird’ design op lampenkappen, gordijnen, behang, glas film, tafels en stoelen printen.

De unieke interieurs en producten voor woninginrichting zullen worden geprint op een brede reeks materialen, waaronder polyester en katoen, Epson papier en transparante folie, met de nieuwste reeks van Epson's SureColor dye sub printers, direct op de stof, op basis van oplosmiddelen en water.

Epson’s Design-A-Day demo belooft de designinspiratie gedurende de hele show levend te houden. Iedere dag wordt er een nieuw textieldesign geprint in de Epson-stand, om de mogelijkheden van de Epson-technologie te tonen en de levendige kleuren en het diepe zwart te demonstreren. Laat je creativiteit de vrije loop en kom de Epson-producten en -oplossingen werkend bekijken en neem bovendien samples mee naar huis.

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. Zie ook de Epson Corporate website.

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. Zie ook de Europese Epson website

Lees meer over de Ecologische Visie.