Geniet van de ultieme thuisbioscoopervaring met Epson's eerste laserprojector

Geniet van de ultieme thuisbioscoopervaring met Epson's eerste laserprojector

Een nieuwe 1080p Full HD-laserprojector vormt het allernieuwste topmodel in het Epson assortiment voor de thuisbioscoopmarkt. Deze projector biedt een ultieme beeldkwaliteit dankzij onze 3LCD Reflective-technologie. Onze laserprojector is ontwikkeld voor enthousiaste thuisbioscoopliefhebbers, die op zoek zijn naar de allerbeste projectortechnologie. De EH-LS10000 is de eerste projector van Epson die is uitgerust met 4K-lichtverwerkingstechnologie en die gebruikmaakt van een dubbele laserlichtbron om het breedste kleurenspectrum en absoluut zwart te leveren. In 2015 hebben we reeds de bekroning tot 'Video Display Product of the Year' in de wacht gesleept tijdens de Mark of Excellence Awards, die tijdens CES werden gepresenteerd door de TechHome Division van de Consumer Electronics Association.

Paul White, productmanager bij Epson Europe: “Onze nieuwe laserprojector is het eerste thuisbioscoopproduct van Epson dat gebruikmaakt van de kracht van deze kwalitatief hoogwaardige technologie, en de EH-LS10000 is onze eerste projector met 4K-beeldverbetering voor het digitaal opwaarderen van Full HD 1080p-content, ter verbetering van de textuur en resolutie van schermcontent, waardoor gebruikers de hoge kwaliteit en de vloeiende kwaliteit van 4K-beelden kunnen ervaren. Onze nieuwe 3LCD Reflective-technologie levert hoge contrastverhoudingen, een groot diafragma voor vloeiende en snelle bewegingen en scherpe beelden in scènes met veel snelle bewegingen.”

Niet alleen levert het gebruik van lasertechnologie beelden van briljante kwaliteit op, maar het betekent ook dat dit 3D-model over een lichtbron met een lange levensduur van 30.000 uur in de Eco-modus beschikt, waardoor minder onderhoud is vereist. Het maakt het tevens mogelijk dat dit model zeer snel opgewarmd is en in slechts 20 seconden een beeld weergeeft.

De EH-LS10000 heeft een even hoge White en Colour light output voor levendige kleuren en de 480 Hz drive staat garant voor heldere 3D-beelden. Tot de extra functies behoren ISF-kalibratie, detailversterkingstechnologie, frame-interpolatie, conversie van 2D naar 3D en diepteregeling.

Een brede lens-shift, gemotoriseerde zoomlens en geheugeninstellingen voor de lenspositie bij verschillende beeldverhoudingen van het scherm, maken het gemakkelijk om deze projector te installeren. Met een zeer zacht ventilatorgeluid werkt de EH-LS10000 bijna geluidloos en door zijn ranke ontwerp, compleet met stijlvolle lenssluiter en verborgen bedieningspaneel, is naadloze integratie in thuisbioscoopinstallaties eenvoudig, zodat u in alle rust kunt kijken zonder te worden afgeleid.

De EH-LS10000 is vanaf 1 april beschikbaar voor een prijs van € 6.999 (incl. BTW).

Voornaamste kenmerken:

 • Nieuwe dubbele laserlichtbron
 • 3LCD Reflective-technologie (0,74 R-HTPS-apparaten)
 • Het breedste kleurenspectrum van Epson (realiseer een compleet sRGB-kleurenspectrum zelfs in de Dynamische modus. Door gebruik te maken van het bioscoopfilter is het mogelijk om DCI- en Adobe RGB-kleurenspectrums te realiseren)
 • Superresolutie en detailversterkingstechnologie
 • 4K-beeldverbeteringstechnologie
 • Voorbereid voor Full HD 1080p en 3D
 • Helder beeld van 1.500 lm met een even hoge White en Colour light output levendige kleuren
 • Diepzwart
 • Gemotoriseerde lens-shift van +/-90% verticaal en +/-40% horizontaal plus zoomlens van 2,1x
 • Snelle reactie op bewegingen voor scherpe beelden in taferelen met snelle bewegingen
 • Grote diafragmawaarde voor vloeiende texturen en verminderd 'hordeureffect'
 • Heldere 3D-modus dankzij de 480 Hz drivefrequentie, zonder overspraakeffect door het gebruik van laser
 • Alle beeldverbeteringsfuncties van ons bestaande assortiment, zoals: ISF-kalibratie, interpolatie van frames
 • Lange levensduur van laserlichtbron (30.000 uur)
 • 'Instant on/off'-technologie voor inschakelen en opstarten in 20 seconden
 • Lenspositiegeheugen (tot 10 voorinstellingen)
 • Geringe ventilatorruis (19 dB eco/28 dB standaard)
 • Netwerkfunctie stuurt foutrapporten naar een vooraf ingesteld e-mailadres
 • Discreet ontwerp met stijlvolle lenssluiter en verborgen interface en modus voor 2D naar 3D-conversie en 3D-diepteregeling op het bedieningspaneel
 • Drie jaar garantie op alle onderdelen

[1] Bron: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is. Zie ook de Epson Corporate website.

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. Zie ook de Europese Epson website

Lees meer over de Ecologische Visie.