High-speed alles-in-één duplexprinter voor kleine bedrijven

In laserkwaliteit tegen inkjetkosten afdrukken, scannen, kopiëren en faxen

High-speed alles-in-één duplexprinter voor kleine bedrijven

Vandaag introduceert Epson de Stylus Office BX925FWD, een high-performance 4-in-1 duplex, netwerk-geschikte printer die ontwikkeld is voor veeleisende kleine bedrijven om goedkoop in professionele kwaliteit te kunnen afdrukken.

De BX925FWD is een razendsnel en onderhoudsarm apparaat waarmee efficiënt in laserkwaliteit tegen inkjetprijzen kan worden afgedrukt en waarmee in hoge kwaliteit wordt gescand, gekopieerd en gefaxt. Dit apparaat kan de efficiency verbeteren met printsnelheden van 15 pagina's per minuut in zwart-wit en 9,2 pagina's in kleur[1]of 38 pagina's per minuut in[2]conceptmodus. Dankzij de DURABrite Ultra-inkt van Epson zorgt de printer voor heldere tekst en schitterende kleuren voor professionele documenten.

Er zijn veel economische en ecologische voordelen voor bedrijven. De kosten van kleurenafdrukken zijn tot 50 procent lager dan die van concurrerende laserprinters[3]en met het afzonderlijke inktpatroonsysteem van Epson hoeft alleen de verbruikte kleur te worden vervangen. Er kan nóg meer geld bespaard worden dankzij de ruime keuze uit verschillende inktpatroonformaten, met name de XL Hert-inktreeks van Epson voor het goedkoop afdrukken van grote hoeveelheden.

Tegelijkertijd kan snel automatisch dubbelzijdig afdrukken het papierverbruik tot 50 procent reduceren. De BX925FWD is ENERGY STAR®gekwalificeerd en beschikt ook over een uiterst efficiënt energiebeheer om kosten te helpen besparen en het milieu-effect te verminderen.

Meerdere gebruikers kunnen via ethernet of Wi-Fi verbinding met de BX925FWD maken en de verbeterde Wi-Fi-beveiliging met WPA2-encryptie helpt de bezorgdheid over de veiligheid wegnemen, waardoor het apparaat ideaal is voor kleine bedrijven. Gemakkelijk draadloos foto's afdrukken via uw iPhone®, iPod Touch®en iPad™[4]biedt extra flexibiliteit.

Het apparaat is gebruiksvriendelijk dankzij het grote navigatietouchpad met geïntegreerd aanraakscherm, waarop de status duidelijk wordt weergegeven en de menu's gemakkelijk te zien zijn. Het papier in de BX925FWD hoeft ook minder vaak bijgevuld te worden door de twee papierladen aan de voorzijde, waarvan een gebruikt kan worden voor gespecialiseerd papier zoals glossy papier voor extra flexibiliteit.

Mohamed Musa, productmanager inkjets voor kleine bedrijven bij Epson Europe, merkt op: “Het hele kantoor van een klein bedrijf kan de BX925FWD via een netwerk gebruiken en het apparaat heeft een hoge papiercapaciteit van maar liefst 500 vellen gewoon A4-papier. In combinatie met een gebruiksvriendelijk 19,8 cm intelligent navigatietouchpad met geïntegreerd 8,9 cm aanraakscherm is dit alles-in-één apparaat de ideale keuze voor het drukke kleine bedrijf.”

De Epson Stylus Office BX925FWD is vanaf 1 maart 2011 verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299 (incl. btw).

Overzicht van de belangrijkste kenmerken

 • Razendsnel afdrukken in zakelijke kwaliteit op 15 ppm zwart-wit en 9,2 ppm in kleur1of 38 ppm in conceptmodus2
 • Supersnel dubbelzijdig afdrukken - 7,9 ppm zwart-wit, 5,7 ppm kleur1
 • Reduceer het papierverbruik tot 50% dankzij automatisch dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen
 • Dubbelzijdige automatische documentinvoer
 • Dubbele papierladen aan de voorzijde tot 500 vel gewoon A4-papier
 • Ethernet- en Wi-Fi-aansluiting
 • Epson-kleurenprints kosten tot 50% minder dan bij concurrerende laserprinters3
 • 19,8 cm intelligent navigatietouchpad met geïntegreerd aanraakscherm
 • Onopvallend, compact ontwerp
 • Epson DURABrite Ultra-inkt voor professionele documenten
 • Presto! PageManager 9
 • Systeem met individuele inkten en XL patronen
 • Sneldrogende inkt die bestand is tegen water, vlekken en markeerstiften en die niet vervaagt

[1]Vastgesteld conform de ISO/IEC 24734-meetmethode die het gemiddelde van ESAT van de Office Category Test voor standaard simplex aantoont. Kijk voor het volledige rapport op www.epson.nl.

[2]Voor meer informatie gaat u naar www.epson-europe.com

[3]Vergeleken met laserprinters onder € 299 (incl. btw) in de EMEA-regio. Kosten per pagina berekend op basis van gepubliceerde prijslijsten en rendementen van de fabrikant in januari 2010. Kosten per pagina van Epson zijn berekend op basis van het ISO-rendement van inktpatronen met de hoogste capaciteit.

[4]Vereist een draadloze verbinding en de Epson printing app. Bezoek voor meer informatie en ondersteunde apparaten www.epson-europe.com.