Hoe ver kom jij op een volle tank?

Met EcoTank kunnen consumenten gemiddeld 90% op hun inktkosten besparen*

Hoe ver kom jij op een volle tank?

De nieuwste Epson-printer zonder inktpatronen, de EcoTank ET-4700, biedt consumenten een praktische oplossing om hun inktkosten aanzienlijk te verlagen.

Hoe kan EcoTank dergelijke besparingen leveren? Dit komt doordat het EcoTank-concept wezenlijk verschilt van de meeste printers. EcoTank-printers zijn voorzien van grote inkttanks die worden gevuld met de inkt uit de meegeleverde inktflessen. Er worden dus geen inktpatronen gebruikt. Gebruikers hebben vanaf het allereerste begin voldoende inkt om duizenden pagina's af te drukken. Dat betekent dat ze tijd en geld kunnen besparen, omdat ze niet steeds inktpatronen hoeven te vervangen. Hoewel de inkt maar zelden bijgevuld zal moeten worden, zijn er losse inktflesjes beschikbaar tegen een scherpe prijs.

Dit innovatieve ontwerp betekent dat gebruikers kunnen profiteren van aanzienlijke besparingen, met gemiddeld 90% 1lagere inktkosten. Met slechts één set inktflesjes beschikt de gebruiker over het equivalent van 88 inktpatronen1. Dat betekent dat maar liefst 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 in kleur 2kunnen worden afgedrukt.

Afdrukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops is met EcoTank eenvoudiger dan ooit. Via Wi-Fi en Wi-Fi Direct stuurt u documenten gemakkelijk naar de printer met behulp van de Epson iPrint- 3app, om snel en direct vanaf smart devices af te drukken. Via Epson Email Print is het zelfs mogelijk bestanden vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer te sturen. 3.

De 4-in-1 ET-4700 EcoTank-printer kan echter veel meer dan alleen de inktkosten verlagen. Dit model kan elke taak met gemak aan en wordt geleverd met een automatische documentinvoer van 30 pagina's, fax- en Ethernetaansluiting. Hiermee vormt het een ideale oplossing voor drukke gezinnen en kleine kantoren.

De ET-4700 is vanaf januari 2019 verkrijgbaar.

1. Gemiddelde aantal vereiste inktpatronen/gemiddelde besparing behaald bij het afdrukken van hetzelfde aantal pagina's op basis van de meegeleverde inktflessen voor de EcoTank-serie, exclusief hardwareprijs. Vergelijking gebaseerd op het gemiddelde van de EcoTank A4-serie en afgezet tegen het gemiddelde van de tien best verkochte modellen in West-Europa, in de periode januari 2017 tot december 2017 (gevolgd door Gfk). Berekening van de afdrukkosten gaat uit van gemiddelde adviesprijzen en is gebaseerd op het aantal verbruikte standaard- en XL-patronen voor de West-Europese markt, als gevolgd door GfK in dezelfde referentieperiode. De gehanteerde rendementsgegevens van inktpatronen zijn zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.
2 Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van testpatronen in ISO/IEC 24712 met vervangende inktflessen. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711. Deze kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset mogelijk iets lager.
3. Een draadloze verbinding met internet is vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect