La gamme LW-K400 sera disponible à partir du mois de MOIS, au prix de XX€.

Met meer symbolen, meer sjablonen en grotere lettertypen biedt deze rijk uitgeruste printer productiviteit tegen lage kosten voor retail-, kantoor- en thuisomgevingen

La gamme LW-K400 sera disponible à partir du mois de MOIS, au prix de XX€.

Amsterdam, 1 oktober 2016 – Met de LW-K400-reeks kondigt Epson een rijk uitgeruste upgrade voor de best verkochte handheld etikettenprinters van het bedrijf aan. Deze printers, waarmee snel, voordelig en op effectieve wijze identificatietekens, onderhoudslabels en veiligheidsetiketten, schaplabels en streepjescodes kunnen worden vervaardigd, is uiterst geschikt voor winkeliers, elektriciens, AV-installateurs, magazijnbeheerders en voor algemeen gebruik in bedrijfsleven of onderwijs en op vele andere terreinen.

De lichte, maar duurzame LW-K400-reeks, die een breder scala aan etiketteringstapes dan ooit kan verwerken, biedt een ingebouwd toetsenbord waarmee op eenvoudige wijze tekst kan worden ingevoerd, terwijl het formaat van de tekst automatisch wordt aangepast aan de gewenste etiketgrootte. Behalve extra grote lettertypen zijn nieuwe symbolen toegevoegd, met inbegrip van cijfers in vierkantjes en cirkels, en de LW-K400-reeks kan afdrukken vanuit een uitgebreide bibliotheek van 780 symbolen, waarmee in alle mogelijke behoeften kan worden voorzien.

Hervé Thevenin, productmanager bij Epson Europe, zegt: "De handheld printers die door de LW-K400-reeks worden vervangen waren bestsellers, maar met dit superefficiënte paradepaardje verlegt het bedrijf grenzen. Wij weten dat onze klanten de nieuwe tekstverwerkings- en productiviteitsfuncties zullen waarderen, maar dit product valt pas echt op vanwege zijn lage totale eigendomskosten. Epson biedt al langere tapes aan dan concurrerende producten, tot negen meter, maar de LW-K400-reeks kan de etiketmarge tot op de millimeter vaststellen, waardoor de hoeveelheid tape die als afval verloren gaat spectaculair afneemt. Aangezien kantoren en winkels, en ook archiveringsbedrijven, elektriciens en onderwijsinstellingen, honderden etiketten per maand afdrukken, maakt dit een heel verschil."

Behalve efficiëntie biedt de LW-K400-reeks ook keuzemogelijkheden. Gebruikers kunnen een breed scala aan tapes gebruiken, met inbegrip van magnetische, hittebestendige en nieuw geïntroduceerde HST-tapes (krimpkousen), tapes die in het donker gloeien, reflecterende tapes, opstrijkbare tapes en onze unieke decoratieve satijnen linttapes. Voor de laatstgenoemde wordt een nieuwe sjabloon geleverd, terwijl de reeks tevens verbeterde wikkeletiketten voor kabels omvat die enorm goed van pas zullen komen voor elektriciens en AV-installateurs. Met een intern geheugen waarin 50 etiketdesigns kunnen worden opgeslagen, is het gemakkelijk om eerdere projecten terug te halen, terwijl een LCD-scherm met achtergrondverlichting een duidelijk beeld geeft, ongeacht de verlichtingsomstandigheden.

Modellen in de reeks:

 • LW-K400 - geleverd met wisselstroomadapter
 • LW-K400L - geleverd zonder wisselstroomadapter
 • LW-K400VP - geleverd met wisselstroomadapter, harde draagtas en zachte beschermhoes

Batterijen worden met geen enkel model meegeleverd 

Belangrijkste kenmerken:

 • Snijden en afdrukken
 • 780 verschillende symbolen
 • Kan marges bijsnijden tot op 1 mm
 • Extra grote lettertypen
 • Tekst wordt automatisch passend gemaakt
 • Nieuwe sjablonen voor satijnen linttape
 • Extra lange tapes (tot 9 m)
 • Eén gratis tape meegeleverd (12 mm zwart op wit)
 • Breed scala aan LK-tapes, met inbegrip van magnetische en hittebestendige tapes, tapes die in het donker gloeien, reflecterende tapes, opstrijkbare tapes, HST-tapes (krimpkousen), fluorescerende, transparante en sterk klevende tapes, satijnen linttapes en meer

Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van oorspronkelijke, doelmatige en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van ons bedrijf loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 67.000 werknemers in 90 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1577 miljoen euro. http://www.epson.nl

Ecologische visie 2050  

http://eco.epson.com/