Lancering van nieuwe flexibele en milieuvriendelijke projectoren

Breng vergaderingen tot leven met prachtige kleuren

Lancering van nieuwe flexibele en milieuvriendelijke projectoren

1 december 2013 –Epson, 's werelds grootste fabrikant van projectoren[1], kondigt vernieuwde projectoren aan in de reeks betaalbare[2] 3LCD-instapmodellen die zijn gericht op kleine bedrijven en thuiskantoren. De EB-S03, EB-X03 en de EB-W03 bieden nieuwe functies, waaronder compatibiliteit met Wi-Fi,[3] en bieden veel waar voor hun geld. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf 1 januari 2014.

Deze reeks biedt een hoger aantal lumen en nieuwe functies, Colour Universal Design (CUD), een HDMI-ingang, A/V-mute en een horizontale schuif voor keystone-correctie. Dankzij een gelijke White en Colour Light Output worden kleuren drie keer helderder weergegeven[4], wat betekent dat u de gordijnen niet dicht hoeft te doen, zelfs niet bij daglicht. De modellen zijn gebruiksvriendelijk en beschikken over een verbeterde contrastverhouding van 10.000:1, wat scherpe en heldere beelden oplevert.

Paul White, Product Manager voor projectoren bij Epson Europe, zegt hierover: “We hebben goed geluisterd naar wat onze klanten in het thuiskantoorsegment willen, en hebben de moderator-functie geïntroduceerd. We hebben er ook voor gezorgd dat de gehele reeks op een draadloos netwerk kan worden aangesloten, zodat content eenvoudiger kan worden gedeeld. Deze netwerkfunctie zie je zelden in dit segment.”

In reactie opde steeds sterker wordende trend van het delen van informatie vanaf moderne apparaten als smartphones, laptops en tablet-pc's, hebben we er tevens voor gezorgd dat deze projectoren werken met de iProjection-app voor iOS- en Android-apparaten. Hierdoor kan informatie heel eenvoudig vanaf deze apparaten via de projector worden gedeeld. Ga voor meer informatie over iProjection naar www.epson.eu/iprojection.

Milieuvriendelijke functies

Om het milieu te ontzien en op lange termijn kosten te besparen, bevat deze reeks een nieuwe milieuvriendelijke instelling in het menuscherm. Hier kunt u alle milieufuncties op één locatie instellen en weergeven.

Met de automatische dimfunctie wordt de helderheid van de lamp aangepast aan de helderheid van het weergegeven beeld. Het voordeel hiervan is niet alleen dat minder energie wordt verbruikt, uw rekening lager uitvalt en het milieu wordt gespaard, maar dat ook de contrastverhouding wordt verbeterd. Met de A/V-mute functie en de slaapmodus kan voor de projector een zeer lage helderheid worden ingesteld, waardoor het energieverbruik van de lamp met 70 procent wordt verminderd.

Eenvoudig te gebruiken

De HDMI-ingang betekent bovendien dat high-definition video en audio eenvoudig kunnen worden afgespeeld, ongeacht of de projector wordt gebruikt in een zakelijke of educatieve omgeving, of voor entertainment.

Dankzij Epson's unieke horizontale keystone-schuif en automatische verticale keystone-correctie kunnen projectoren flexibel worden opgesteld en krijgt u altijd een rechthoekig beeld.

En als de projector eenmaal correct is opgesteld, kunnen gebruikers die lijden aan kleurenblindheid het bedieningspaneel eenvoudig aflezen en gebruiken via Epson's Colour Universal Design (CUD). Dankzij de LED-kleuren en de heldere, intuïtieve menupictogrammen op het bedieningspaneel, kunnen alle gebruikers gemakkelijk met de projector werken.

De EB-S03, EB-X03 en de EB-W03zijn onmiddellijk verkrijgbaar.

Belangrijkste kenmerken:EB-S03EB-X03EB-W03
Gelijke White en Colour Light Output (lumen)270027002700
ResolutieSVGA●GAWXGA
HDMI-ingang
Horizontale schuif voor keystone-correctie
Automatische verticale keystone-correctie
Draadloze netwerkmogelijkhedenDraadloos (optioneel)Draadloos (optioneel)Draadloos (optioneel)
A/V-mute
Eco-instelling
ZoomDigitaal1,2x optisch1,2x optisch
VGA-ingang111
Luidspreker1W1W1W
Epson netwerkprojectieOptionele draadloze LAN vereistOptionele draadloze LAN vereistOptionele draadloze LAN vereist
Colour Universal Design (CUD)
 

Opmerkingen voor de redactie

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van afbeelding en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1,540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/[1]Enquête uitgevoerd door Futuresource Consulting Limited over de periode van 2001 tot 2012

[2]Vervangt: EB-S02, EB-S02H, EB-X02, EB-W02

[3]De draadloze functie is een optionele extra en is beschikbaar in de 27 lidstaten van de EU en in Kroatië, IJsland, Noorwegen, Saudi-Arabië, Zwitserland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. Kan wijzigen.

[4]Vergeleken met toonaangevende DLP-projectoren met één chip voor het bedrijfsleven en onderwijs op basis van NPD-gegevens voor juli 2011 tot en met juni 2012. Kleurhelderheid (Colour Light Output) gemeten in overeenstemming met IDMS 15.4. Kleurhelderheid varieert op basis van gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/CLO