Moderne 4-in-1 oplossing van Epson® voor veeleisende thuisgebruikers

Epson introduceert de Epson Stylus Photo PX820FWD – het vlaggenschip onder de draadloze modellen in de uitgebreide reeks inkjetprinters voor thuisgebruik.

Moderne 4-in-1 oplossing van Epson® voor veeleisende thuisgebruikers

Deze alles-in-één printer kan afdrukken, scannen en kopiëren in High Definition en wordt geleverd met een groot aantal functies, waaronder de allernieuwste snelle Wi-Fi, automatische documentinvoer en dubbelzijdige afdrukken. Met zijn eigentijdse uitstraling past hij probleemloos in iedere moderne woning.

De Epson Stylus Photo PX820FWD heeft een touchscreen van 19,8 cm waarop alle functies binnen handbereik te zien zijn en waarmee foto's snel en rechtstreeks vanaf geheugenkaarten en camera's met PictBridge™-functionaliteit kunnen worden afgedrukt. De functies voor afdrukken, scannen en faxen zijn dankzij de geïntegreerde draadloze verbinding en Ethernet gemakkelijk te delen met huisgenoten.

Gebruikers kunnen in High Definition foto's afdrukken met een betere kwaliteit dan het fotolab dankzij de Epson Claria Photographic Ink – een inktsoort op basis van kleurstoffen voor duurzame afdrukken met levendige kleuren. Overschakelen tussen het afdrukken van foto's en documenten is supereenvoudig dankzij de automatische selectiefunctie van de PX820FWD, waarmee automatisch de juiste papiersoort voor de afdruktaak wordt gekozen: normaal papier of fotopapier. 

Julian Maddock, Product Manager voor Wireless Home Printers bij Epson, merkt op: "De nieuwe PX820FWD heeft een eigentijdse uitstraling zodat het apparaat in iedere moderne woning past. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit, snelheid en functionaliteit is deze inkjetprinter het allernieuwste snufje voor veeleisende gebruikers die een groot aantal functies binnen handbereik willen."

Net als alle overige Epson-inkjetprinters heeft ook de PX820FWD de kwalificatie ENERGY STAR® en is dus energie-efficiënt. Dit zorgt voor lagere energiekosten en minder milieuvervuiling. Ook op inkt kunnen gebruikers besparen dankzij de individuele inktcartridges, waarbij alleen de verbruikte kleur hoeft te worden vervangen. Er is keuze uit verschillende cartridgeformaten voor verschillende afdrukbehoeften.

Belangrijkste kenmerken:

- Compact en eigentijds ontwerp past binnen iedere moderne woning
- Afdrukken, scannen en kopiëren in High Definition
- Gemakkelijke bediening dankzij het grote, heldere touchscreen van 19,8cm met geïntegreerd aanraakscherm
- Geïntegreerde draadloze verbinding en Ethernet voor delen van afdruk-, scan en faxfuncties
- Snellere bediening en groter bereik dankzij de nieuwste draadloze technologie 802.11n*
- Automatische documentinvoer voor gemakkelijk scannen, faxen en kopiëren van meerdere pagina's
- Handige functie voor dubbelzijdige afdrukken
- Automatische selectie van A4 of fotopapierladen voor mediaflexibiliteit
- Rechtstreeks afdrukken op daarvoor geschikte cd's en dvd's
- Foto's met een duurzaamheid van 98 jaar in fotolijst of meer dan 200 jaar in album**
- Snel afdrukken van 10x15cm foto's in ongeveer 10 seconden*
- Documenten afdrukken met een maximumsnelheid van 40 pagina's per minuut**
- Geldbesparing dankzij de individuele inktkleuren – alleen de verbruikte kleur hoeft te worden vervangen

*Bij gebruik in combinatie met andere 802.11n-producten. Wi-Fi-snelheid kan verschillen afhankelijk van de omgeving
**Bezoek www.epson-europe.com voor meer informatie