Nieuwe A3- en A4 zakelijke inkjetseries komen tegemoet aan de hoge eisen van drukke werkgroepen

De zwart-wit-serie kan 40.000 pagina's afdrukken, het hoogste inktrendement in zijn segment

Nieuwe A3- en A4 zakelijke inkjetseries komen tegemoet aan de hoge eisen van drukke werkgroepen

WF-C8690

Epson heeft twee nieuwe modellenreeksen van de WorkForce Pro MFP en printers voor drukke kantoren aangekondigd. Hiermee maakt Epson zijn kenmerkende inkjettechnologie, met zijn lage milieubelasting, minder interventie en hoge productiviteit, beschikbaar voor kleine werkgroepen waarin behoefte bestaat aan A3-en A4-afdrukmogelijkheden. De WF-C8690, WF-C8610 en WF-C8190 bieden in dit segment betere prestaties voor afdrukken op A3-formaat, terwijl de WF-M5799DWF, WF-M5299DW en WF-M5298DW geschikt zijn voor snel en betrouwbaar afdrukken in zwart-wit op A4-formaat, met hoog rendement en lage totale eigendomskosten (TCO).

Umardeep Sappal, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Deze inkjetprinters bieden meer waar voor hun geld dan laserprinters en besparen geld, tijd en energie met de vele functies voor zakelijke productiviteit en document management. Ze zijn speciaal ontworpen om de milieu-impact te beperken, gebruikersinterventie te verminderen en de workflow te stroomlijnen, zonder de allesbepalende kostenbesparingen uit het oog te verliezen. Dankzij de minimale gebruikersinterventie en milieuvoordelen zijn deze apparaten ideaal voor diverse verticale markten, zoals het onderwijs, de gezondheidszorg, de openbare sector en detailhandel, om te voldoen aan zowel printbehoeften en de CSR-vereisten.'

Voor zakelijke klanten die behoefte hebben aan A3-afdrukmogelijkheden, maar niet het hoge afdrukrendement van Epson's Enterprise- of RIPS-systemen nodig hebben, is de WF-C8000-serie ideaal. Met deze printers worden de dagelijkse A4-documenten snel afgedrukt, met een 'first-page-out-time' (FPOT) van slechts 5,5 seconden. Daarnaast maken ze een breed scala van toepassingen mogelijk voor A3-documenten, zoals de interne productie van folders, concept-brochures om te proeflezen, Excel-spreadsheets, bouwplannen, werkbladen voor klaslokalen, boekjes en veel meer.

Tegelijkertijd voldoet de WF-M5000-serie aan de behoeften van bedrijven die een degelijke oplossing nodig hebben voor afdrukken in zwart-wit, met een concurrerende TCO voor gebruik in kleine werkgroepen met hoge afdrukvolumes. Het indrukwekkende inktrendement tot 40.000 pagina's, het hoogste in dit segment, 1draagt bij aan de lage TCO, terwijl gebruikersinterventie tot een minimum beperkt blijft. Dit leidt niet alleen tot een verhoging van de productiviteit, maar het hittevrije en contactloze afdrukproces levert bovendien een grote mediaflexibiliteit.

Afdrukken met deze modellen kost minimaal 90% minder energie dan afdrukken met vergelijkbare laserprinters 2, wat bijdraagt aan de vermindering van de milieu-impact en zorgt voor een lagere energierekening voor de gebruiker. En daarnaast blijft de printer nog steeds een first-page-out-time leveren van 4,8 seconden, sneller dan vergelijkbare lasermodellen 3.

Beide printerseries zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik en bieden software en features die voldoen aan de behoeften van diverse gebruikers. Hulpprogramma's en software zoals Epson Print Admin, Document Capture Pro 4en Epson Device Admin voegen extra functionaliteit toe en hebben meer te bieden dan alleen afdrukken en scannen. Dankzij Epson Open Platform 5en onze samenwerking met ISV's kunnen we nog meer oplossingen bieden, zoals PaperCut print management software.

1. Geschat rendement. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Vergeleken met de 20 best verkochte zwart-witlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 21 tot 45 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot december 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI waar mogelijk, of zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.
2. Vergeleken met de 10 best verkochte zwart-witlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 21 tot 45 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot december 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI waar mogelijk, of zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.
3. Vergeleken met de 10 best verkochte zwart-witlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 21 tot 45 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot december 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI waar mogelijk, of zoals aangegeven op de websites van de fabrikanten.
4. Alleen op multifunctionele apparaten.
5. Alleen compatibel met multifunctionele PCL/PS-apparaten.