Nieuwe kleurenlaserreeks biedt snel printen voor goede prijs-kwaliteitverhouding

Krachtige prestaties, flexibiliteit en lage totale kosten voor veeleisende werkgroepen

Nieuwe kleurenlaserreeks biedt snel printen voor goede prijs-kwaliteitverhouding

Epson®gaat verder met de ontwikkeling van zijn gamma bedrijfsprinters met de lancering van de AcuLaser C3900N-reeks – een compacte, geavanceerde reeks kleurenlasers die een ideale combinatie van snelheid en betaalbaarheid biedt. De AcuLaser C3900N-reeks, die zowel kleur als zwart-wit afdrukt tot 30 pagina's per minuut, PCL6- en PS3-emulatie biedt en over ingebouwde netwerkaansluiting beschikt, voldoet aan de eisen van middelgrote werkgroepen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bedrijven kunnen hun kosten beperken met de lage TCO van de AcuLaser C3900N-reeks, mede dankzij inktpatronen met hoog rendement en een dubbel pakket zwarte inktpatronen voor een lage kostprijs per pagina.

De Epson AcuLaser C3900N-reeks heeft de flexibiliteit zich aan te passen aan de behoeften van middelgrote bedrijven en grote ondernemingen, en kan grote afdruktaken gemakkelijk aan dankzij twee papiervoorraden en een optionele extra lade voor 500 vellen; automatische duplex is ook beschikbaar bij de DN-modellen. Bij het groeien van het bedrijf groeit de printer mee met behulp van uitbreidbare RAM en harde schijf.

De Aculaser C3900N-reeks, die compact en gebruiksvriendelijk is en over een groot LCD-scherm beschikt, past moeiteloos in elk kantoor. Hij kan net zo gemakkelijk in IT-omgevingen worden geïntegreerd, met PLC6-, PS3- en PDF-1.7-emulaties, geavanceerde IPv6 protocols en Gigabit Ethernet-ondersteuning. Geavanceerde IPSec/SSL-ondersteuning verbetert de veiligheid van gevoelige materialen.

Eugénie Raynaud, Product Manager voor laserprinters bij Epson Europe, zegt hierover: “De AcuLaser C3900N is één van de meest betaalbare kleurenlaserreeks met deze snelheid op de markt. Met lage kosten per pagina en hoge specificaties, biedt het middelgrote bedrijven en ondernemingen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

De Epson AcuLaser C3900N-reeks zalvanaf 1 december 2010 verkrijgbaar zijn op de markt.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken

  • Afdrukken in kleur en zwart-wit met een snelheid van 30 pagina's per minuut
  • Netwerkaansluiting standaard ingebouwd
  • Automatische duplex op DN-modellen
  • Uitbreidbare RAM, harde schijf en papiercapaciteit
  • Compact ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk met groot LCD-scherm
  • PCL6-, PS3-, PDF1.7-emulatie, IPV6 protocols en Gigabit Ethernet
  • IPSec/SSL-ondersteuning
  • Dubbel pakket zwarte tonercartridges