Nieuwe printer bespaart kleine bedrijven tijd en geld

Snel afdrukken in laserkwaliteit met de betaalbaarheid van een inkjet.

Nieuwe printer bespaart kleine bedrijven tijd en geld

Epson®introduceert de nieuwste aanwinst in het inkjetassortiment voor kleine bedrijven: de Epson Stylus Office B42WD. Als eenvoudige dubbelzijdige printer die is ontwikkeld om tijd en geld te besparen, is de B42WD snel en eenvoudig te gebruiken, voor een betaalbare aankoopprijs en met printkosten per pagina die 50 procent lager liggen dan concurrerende laserprinters[1]. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi en Ethernet-aansluiting kunnen meerdere gebruikers de B42WD delen en profiteren van zijn efficiëntie.

De B42WD verhoogt de productiviteit met een zeer concurrerende afdrukkwaliteit van 15 zwart-wit en 7,1 kleurenpagina's per minuut met zakelijke kwaliteit (ISO/IEC 24734)1en tot 38 pagina's per minuut in conceptmodus2. Onmiddellijk resultaat zonder opwarmtijd. Snel automatisch dubbelzijdig afdrukken vermindert papierverbruik tot 50 procent en leidt tot kostenbesparing en minder belasting van het milieu.

Met flexibele papierbehandeling en gebruiksgemak kan de B42WD op meer verschillende media afdrukken dan een vergelijkbare laserprinter. Papier herladen is eenvoudig met de papierlade aan de voorzijde die tot 250 vel gewoon A4-papier kan bevatten.

Mo Musa, productmanager inkjetprinters voor kleine bedrijven bij Epson Europe, zegt: "De B42WD is ideaal voor kleine bedrijven die snel probleemloos willen afdrukken. Hij levert laserkwaliteit met de betaalbaarheid van een inkjetprinter voor professionele resultaten die het budget niet overschrijden."

Epson's DURABrite Ultra-inkt levert scherpe tekst in laserkwaliteit en levendige kleuren voor tabellen en afbeeldingen in kleur. Bovendien droogt de inkt onmiddellijk en is bestand tegen water, vuil, verbleken en markeerstift – perfect voor belangrijke zakelijke documenten en archivering.

Met Epson's afzonderlijke inktpatroonsysteem hoeft u alleen de gebruikte kleur te vervangen en kan meer worden bespaard door keuze in inktpatronen, waaronder het XL Hert-inktpatroon voor het afdrukken van grote hoeveelheden.

De B42WD is gekwalificeerd door ENERGY STAR en beschikt over uitstekende energie-efficiëntie om kosten en het milieu te sparen.

Overzicht van de belangrijkste kenmerken

  • Afdrukken met zakelijke kwaliteit op 15 ppm zwart-wit en 7,1 ppm in kleur (ISO/IEC 24734)1/ 38 ppm in conceptmodus2
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • Wi-Fi- en Ethernet-aansluiting
  • Epson-kleurenprints kosten tot 50% minder dan bij concurrerende laserprinters3
  • Afzonderlijke XL-inktpatronen
  • 250-vel papierlade aan de voorzijde
  • Voldoet aan ENERGY STAR-normen
  • Automatisch dubbelzijdig afdrukken

De Epson B42WD is vanaf 1 februari 2011 verkrijgbaar.

1Vastgesteld in overeenstemming met de ISO/IEC 24734-meetmethode die het gemiddelde van ESAT van de Office Category Test voor standaard simplex aantoont. Kijk voor het volledige rapport op www.epson.nl.

2Ga voor meer informatie naar www.epson.nl

3Vergeleken met laserprinters onder € 299 (incl. btw) in de EMEA-regio. Kosten per pagina berekend op basis van gepubliceerde prijslijsten en rendementen van de fabrikant in januari 2010. Kosten per pagina van Epson zijn berekend op basis van het ISO-rendement van inktpatronen met de hoogste capaciteit
 


[1]Vergeleken met laserprinters onder € 299 (incl. btw) in de EMEA-regio. Kosten per pagina berekend op basis van gepubliceerde prijslijsten en rendementen van de fabrikant in januari 2010. Kosten per pagina van Epson zijn berekend op basis van het ISO-rendement van inktpatronen met de hoogste capaciteit.