Nieuwe projectoren van Epson voor slimmer presenteren en samenwerken op kantoor en onderweg

Standaard bewegingsbesturing, schermspiegeling en draadloze communicatie maken professionele presentaties eenvoudiger dan ooit.

Nieuwe projectoren van Epson voor slimmer presenteren en samenwerken op kantoor en onderweg

Amsterdam, 3 januari 2017Epson kondigt nieuwe zakelijke projectoren aan voor effectieve presentaties op kantoor en onderweg. De EB-1795F en de EB-2265U zijn ontworpen voor grote bedrijven en het MKB. Hiermee kunnen gebruikers efficiënt hoogwaardige presentaties in Full-HD-resolutie geven op een groot schermformaat. Bovendien zijn ze voorzien van functies voor interactiviteit en slim presenteren, zoals bewegingsbesturing en schermspiegeling.

Hans Dummer, directeur Visual Instruments, EMEAR, vertelt: "Onze projectoren gebruiken de nieuwste technologie voor het delen en projecteren van indrukwekkende beelden met natuurgetrouwe kleuren. Het schaalbare schermformaat tot wel 300 inch en de Full HD-resolutie maakt dit een voordelige oplossing die met flat-panel displays economisch gewoonweg niet haalbaar is. Dit systeem is niet alleen de meest voordelige manier om schaalbare schermformaten te introduceren, maar tovert de werkplek ook om in een moderne, aantrekkelijke en productieve omgeving. Of u nu met de ultramobiele EB-1795F een presentatie geeft op locatie of een uitvoerige presentatie op kantoor met de EB-2265U, uw toeschouwers zullen genieten van onovertroffen beeldkwaliteit dankzij de Full HD-resolutie. Onze 3LCD-technologie heeft een gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht, voor natuurgetrouwe kleurweergave van de inhoud van uw presentaties."

In het bedrijfsleven zijn eerste indrukken van groot belang. Met de EB-1795F geeft u nu zelfs onderweg presentaties die uw verhaal perfect ondersteunen. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en de kleine vormfactor past deze projector gemakkelijk in een laptoptas. Daardoor is hij ideaal voor sales medewerkers en andere mensen die voor hun werk veel reizen en op locatie presentaties moeten geven. Zoals u zou verwachten van het meest vooraanstaande merk voor projectoren[1] heeft dit model allerlei snelle en gemakkelijke functies voor het instellen en presenteren, zoals automatische inschakeling, automatisch bron zoeken, horizontale en verticale keystone-correctie en screen-fit, evenals NFC-ondersteuning waarmee u snel verbinding kunt maken met uw apparaat. Met de verschillende aansluitmogelijkheden zoals Wi-Fi, WiDi en schermspiegeling geeft u heel eenvoudig en in een mum van tijd presentaties vanaf uw mobiele apparaat, laptop of zelfs USB-stick. Daarnaast is bewegingsbesturing ingebouwd, zodat u met één handbeweging van slides kunt wisselen. En met de split-screenfunctie kunt u presenteren vanaf twee bronnen tegelijk.

De EB-2265U behoort tot een reeks projectoren die uitgebreide en hoogwaardige zakelijke presentaties mogelijk maken in grote bedrijven, het MKB en het onderwijs, en heeft een schaalbaar schermformaat tot wel 300 inch met Full HD-resolutie.

Instellen gaat moeiteloos dankzij functies als hulp bij scherpstellen, automatische inschakeling, OSD-instellingen kopiëren, automatische keystone-correctie en automatische screen-fit, en de verschillende aansluitmogelijkheden zoals HDBaseT, draadloos LAN, dubbele HDMI-aansluiting en schermspiegeling. De lamp heeft een langere levensduur van tot wel 10.000 uur in Eco-modus, waardoor minder tijd nodig is voor onderhoud.

Met schermspiegeling wordt het delen van inhoud op apparaten heel gemakkelijk en dankzij de Multi-PC Projection-software compatibel met Windows 10 en Mac kunt u tot 50 computers aansluiten op één apparaat. Ook het delen van content op mobiele apparaten is eenvoudig met de iProjection-app van Epson – ideaal voor in BYOD-omgevingen (Bring Your Own Device). De split-screenfunctie maakt het voor gebruikers mogelijk om twee bronnen aan te sluiten en deze te presenteren op één scherm. En net als de EB-1795F biedt dit model ondersteuning voor bewegingsbesturing, zodat u met één handbeweging van dia kunt wisselen.

Er zijn verschillende andere modellen beschikbaar in dezelfde reeks als de EB-2265U. Zie de bijgevoegde vergelijkingstabel voor meer informatie.

De EB-1780W, EB-1781W, EB-1785W en EB-1795F zijn per direct verkrijgbaar voor een prijs van respectievelijk € 809, € 1.149, € 1.349 en € 1.509 (ex. btw).

De EB-2265U, EB-2255U, EB-2250U, EB-2245U, EB-2165W, EB-2155W, EB-2140W, EB-2065, EB-2055 en EB-2040 zijn per direct verkrijgbaar. Prijzen liggen tussen de € 799 (ex. btw) voor de EB-2040 en € 2.079 (ex. btw) voor het topmodel, de EB-2265U.

-Einde-

Opmerkingen voor de redacteur

Informatie over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van oorspronkelijke, doelmatige en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van ons bedrijf loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.


De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 73.000 werknemers in 91 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1,577 miljard euro. http://www.epson.nl/

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/


[1] FutureSource 2015