Nieuwe satijnlint-tapes zijn ideaal voor toevoegen van een persoonlijke noot

Nieuwste LabelWorks-tapes bieden unieke mogelijkheden

Nieuwe satijnlint-tapes zijn ideaal voor toevoegen van een persoonlijke noot

De nieuwe satijnlint-tapes van Epson bieden winkeliers en horecabedrijven geheel nieuwe mogelijkheden om geschenken of diensten eenvoudig te personaliseren. Het is gemakkelijk en snel om waarde toe te voegen voor klanten. Dit vormt een fantastische manier om customer loyalty op te bouwen. Op de tapes kan elke willekeurige tekst worden weergegeven, zoals de naam van een persoon, een bedrijfsnaam of een boodschap als 'Dank u'. De tapes kunnen voor een scala aan geschenken en zelfs voor promotiemateriaal worden gebruikt.

Hervé Thevenin, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Grote internationale merken als Coca-Cola en Nutella gebruiken personalisatie om hun producten op te laten vallen, en dat werkt echt. We bieden deze unieke mogelijkheden nu ook aan kleinere bedrijven, zoals winkeliers en horecabedrijven die in real-time personalisatie willen leveren, in de winkel of tijdens een evenement, zoals een bruiloft of een feestje. Of u nu een boodschap voor een klant wilt toevoegen of een lint met uw merknaam, wij hebben de oplossing voor u.'

Hoe werkt het? Wat u nodig hebt zijn een etikettenprinter en onze satijnlint-tape, die momenteel in twee kleuren verkrijgbaar is: satijnlint van 12 mm in zwart op geel en geel op donkerblauw. In juni 2016 lanceren we nog eens drie kleuren: satijnlint van 12 mm in zwart op hemelsblauw, zwart op roze en geel op rood[1]. Epson beschikt over handheld en bureaubladoplossingen voor uw zakelijke omgeving, maar in alle gevallen hoeft u alleen de tape in de etikettenprinter te plaatsen, de boodschap samen te stellen en op 'print' te drukken.

Wat zijn dan de voordelen van personalisatie? Als u uw klanten personalisatie biedt, beschikt u over grote voordelen, omdat ze het gevoel krijgen dat ze bijzonder of uniek zijn, en vergroot u hun gevoel van customer loyalty voor uw merk of product. Bij deze oplossing draait het allemaal om het toevoegen van waarde - aan uw merk of uw product en voor de klant.

On-demand oplossingen. Epson raadt de etikettenprinter LW-400 aan voor bedrijven die etiketten front-of house willen afdrukken - dit apparaat is ideaal voor on-demand productie terwijl de klant wacht. De LW-1000P wordt aanbevolen voor back-of-house productie in hoge volumes voor evenementen of winkeldoeleinden en voor het verhogen van productiviteit.

De etikettenprinters van Epson zijn ideaal voor grote en kleine bedrijven die klanten iets extra's willen bieden. Deze worden momenteel in heel Europa gebruikt in de retail, horeca en door evenementenbedrijven voor het verfraaien van zaken als verpakkingen, armbandjes, souvenirs en aandenkens.

 


Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 70.000 werknemers in 94 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2014 een omzet van 1.551 miljard euro. www.epson.nl

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Mogelijk kan Epson, op basis van een minimale bestelhoeveelheid, andere kleuren of zelfs bedrijfskleuren leveren. Neem contact op met uw Epson-vertegenwoordiger voor meer informatie over het bestellen van andere kleuren.