Nieuwe supersnelle Epson SureColor printer sleept EDP Award in de wacht

Nieuwe supersnelle Epson SureColor printer sleept EDP Award in de wacht

3 juni 2016 – De nieuwe SureColor SC-P20000 printer van Epson heeft de “Best Photographic Printer Award” gewonnen op de European Digital Press Association (EDP) Awards, zo is bekendgemaakt op Drupa in Düsseldorf. De EDP Awards eren jaarlijks de meest innovatieve producten en ontwikkelingen in de printsector.

De SureColor SC-P20000

De 64-inch SureColor SC-P20000, gelanceerd in januari van dit jaar, combineert nieuwe supersnelle printsnelheden met een uiterst hoge kwaliteit en is ideaal voor het printen van scherpe grootformaatfoto’s. De SC-P20000 is dé printer voor fotolabs, foto- en copyshops in de winkelstraat, drukkerijen en ondernemingen die op zoek zijn naar kostenefficiënte afdrukmogelijkheden binnenshuis. Dit model produceert nauwkeurige en superieure grootformaat foto's, POS-items, in- en outdoor reclameborden, beurs- en display graphics en promotiemateriaal.

De printer is voorzien van de PrecisionCore MicroTFP-printkop van Epson, die geweldige resultaten oplevert, tot 2400 x 1200 dpi. Het robuuste design omvat een reeks van innovatieve technologieën en functies, zoals mediatoevoertechnologie met hoge precisie, een nieuw ontwikkelde papiertoevoerstabilisator met camera en rolsysteem.

Kristin Saus-Opuszynski, Europees Senior Business Manager, Epson Europe: “Deze printer combineert nieuwe, superieure printsnelheden met de hoge outputkwaliteit die klanten verwachten, en biedt een reeks nieuwe mogelijkheden en verbeterde gebruiksvriendelijkheid. De EDP Awards erkennen innovaties die het verschil maken in de digitale printsector. Een award winnen voor de SC-P20000 is een prestatie waarop we ontzettend trots zijn.”