Nieuwe veelzijdige scanners voor vrijwel elke zakelijke scanopdracht

Betaalbare, snelle en flexibele flatbedscanners met het kleinste formaat in hun klasse1 en automatische documentinvoer voor verhoogde productiviteit

Nieuwe veelzijdige scanners voor vrijwel elke zakelijke scanopdracht

Amsterdam, 1 september 2016 – Stroomlijn de processen van het front-office en verhoog de productiviteit met de nieuwe WorkForce DS-1660W- en DS-1630-documentscanners. Deze betaalbare documentscanners koppelen de veelzijdigheid van een flatbedscanner aan het gemak van een automatische documentinvoer van 50 pagina's met hoge snelheid, zodat u vrijwel elke taak aankunt. Ideaal voor het scannen van paspoorten, boekjes en kwetsbare documenten, maar dankzij de automatische documentinvoer ook perfect voor stapels papier.

Steve King, productmanager, Epson Europe, zegt: 'Of u nu de dagelijkse administratie, belangrijke documentatie zoals geboortebewijzen of zelfs oude brieven en grootboeken scant, met deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing kunt u vrijwel elke zakelijke taak aan. Deze twee modellen zijn niet alleen het snelste met 25 ppm, ze hebben ook het compactste formaat in hun klasse[1], zodat u ze overal op kantoor kunt plaatsen.'

Bedrijven en organisaties van elke omvang die op zoek zijn naar een betaalbare en eenvoudige scanoplossing kunnen profiteren van de USB 3.0-connectiviteit. Dit betekent dat er geen vertragingen optreden, zelfs niet bij een hoge resolutie in 300 dpi. En dankzij de modus voor lange documenten kunt u papier met een lengte van meer dan drie meter scannen (alleen enkelzijdig). De doelmatigheid op kantoren wordt ook verhoogd dankzij dubbelzijdig scannen en de functie voor het automatisch vaststellen van het afbeeldingstype. Bovendien bieden de Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit van de DS-1660W extra gemak voor organisaties die een speciale scanoplossing in hun omgeving willen implementeren waartoe veel medewerkers toegang hebben.

Beide modellen hebben ook intelligente functies voor kleur- en beeldaanpassingen, zoals automatisch bijsnijden, skew-correctie en het verwijderen van lege pagina's en achtergronden, dankzij de Epson-beeldverwerkingstechnologie.

TWAIN- en ISIS[2]-drivers worden meegeleverd voor naadloze integratie in bestaande document management systemen en scannen naar een pc, Mac of online opslag is mogelijk in één druk op een knop.

De WorkForce DS-1660W en DS-1630 zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2016.

Belangrijkste kenmerken:

 • Een van de snelste scanners in zijn klasse - scansnelheid van 25 ppm
 • Scan een scala aan documenten, waaronder boeken, paspoorten, gebonden documenten en kwetsbare items
 • Het compactste formaat in zijn klasse1
 • Wi-Fi- en Wi-Fi Direct-connectiviteit (uitsluitend DS-1660W)
 • TWAIN- en ISIS-drivers voor naadloze integratie in bestaande document management systemen
 • Beide zijden van een pagina scannen met dubbelzijdig scannen
 • Automatische documentinvoer van 50 pagina's
 • Stel maximaal 30 taken samen en profiteer van eenvoudig scannen met één druk op een knop naar mappen, e-mail, online opslag2 en meer met het optionele netwerkpaneel (uitsluitend DS-1630)
 • USB 3.0-connectiviteit betekent dat er geen vertragingen optreden, zelfs niet bij een hoge resolutie in 300 dpi
 • Intelligente functies voor kleur- en beeldaanpassingen, zoals automatisch bijsnijden, skew-correctie en het verwijderen van lege pagina's en achtergronden, dankzij de Epson-beeldverwerkingstechnologie
 • Met de meegeleverde Epson-software kunnen afbeeldingen tweemaal worden uitgevoerd: scan één keer en verstuur ze naar twee verschillende bestemmingen
 • De modus voor lange documenten maakt scannen van papier met een lengte van meer dan drie meter mogelijk (3048 mm) (alleen enkelzijdig)

 


Opmerkingen voor de redacteur

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van oorspronkelijke, doelmatige en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van ons bedrijf loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 67.000 werknemers in 90 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1577 miljoen euro. http://www.epson.nl

Ecologische visie 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Op basis van gegevens van de websites en brochures van de vijf best verkopende scannermodellen van de concurrentie in EMEA voor het volledige jaar 2015 volgens InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015.

[2] ISIS-drivers alleen beschikbaar voor het model DS-1630