Pantoon en Liratex verdelen nieuwe Epson SureColor SC-F serie sublimatieprinters in België

Pantoon en Liratex verdelen nieuwe  Epson SureColor SC-F serie sublimatieprinters in België

Zaventem, 20 juni 2013– Epson kondigt een samenwerking aan met Pantoon en Liratex – twee gespecialiseerde verdelers van grootformaatprinters en toebehoren in de (textiel)print industrie – voor de exclusieve verdeling van de nieuwe SureColor SC-F sublimatieprinters in België en Luxemburg. Beide printers bieden een efficiënte en prijsvriendelijke oplossing voor het bedrukken van textiel en vlakke materialen met een polyester coating (bv. aluminium panelen).

Epson kondigde eerder dit jaar de komst aan van de 44-inch SureColor SC-F6000 en 64-inch SureColor SC-F7000. De printers gebruiken sublimatietechnologie waarmee ze een snelle oplossing bieden voor het efficiënt afdrukken van zowel kleine als grote oplages van hoogwaardig bewegwijzeringsmateriaal, sport- en normale kleding, accessoires, op maat gemaakte promotiemateriaal en gadgets.

“De markt van sublimatieprinters is volop in beweging”, licht Johan Steylaerts, Corporate Account Manager bij Epson Belux toe. “Het is de eerste keer dat Epson zelf dit soort printers onder eigen naam op de markt brengt maar het bedrijf heeft reeds een lange traditie als technologieleverancier van bestaande sublimatie-oplossingen. Epsons MicroPiezo TFP®-printkop, een reeds gevestigde technologie in de sublimatiesector, zorgt voor een uitmuntende duurzaamheid. Samen met de Epson UltraChrome DS-inkt produceert deze printkop haarscherpe afbeeldingen van fotokwaliteit. Samen met Liratex en Pantoon zijn we dan ook overtuigd dat we een toegevoegde waarde kunnen bieden op de Belgische markt.”

De nieuwe Epson SureColor SC-F printers zijn vanaf 25 juni tijdens Fespa 2013 in Londen te zien op de Epson stand (G40S).

Info voor de redactie

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en 3LCD-projectoren tot sensoren en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 97 bedrijven, en is trots op zijn voortdurende bijdrage aan het wereldwijde milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2011 een omzet van 1546 miljoen euro. http://www.epson.eu

Ecologische visie 2050  

http://eco.epson.com/