PhotosBenelux en Paul Hotz officiële resellers Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio

PhotosBenelux en Paul Hotz officiële resellers Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio

Amsterdam, januari 2015 – Epson heeft de distributeurs PhotosBenelux en Paul Hotz geselecteerd als officiële resellers van de Epson SureLab SL-D700 en D7 Studio. PhotosBenelux zal exclusief de Nederlandse markt vertegenwoordigen en Paul Hotz zal dit voor de Belgische markt doen. De keuze viel op deze verkooppartners vanwege hun bewezen hoge kwaliteit dienstverlening, de professionele technische ondersteuning en hun vermogen tot het leveren van maatwerk.

Epson Surelab
De SureLab D7 Studio is een schaalbare en flexibele fotoprint-oplossing voor copy shops, retailketens en fotowinkels. Deze commerciële fotoprinter kan geheel worden aangepast aan de eisen van klanten en kan op de winkelvloer worden gebruikt als een zelfbedieningsterminal voor fotoafdrukken of als microlab voor fotoproductie achter de toonbank. Het microlab bevat de nieuwe SureLab SL-D700-printer, die ook als zelfstandig product kan worden gekocht. De SureLab D7 Studio kan hoogwaardige foto's, panoramische afbeeldingen, leporello's en kaarten afdrukken op talloze media, waaronder glanzende en zijdeglanzende media en matte media op papierbasis, vanaf 102 tot 210 mm breed en vanaf 89 tot 1000 mm lang.

Henk Geesink, Sales Manager Pro Graphics Nordics & BeNeLux bij Epson Europe zegt: “De SureLab D7 Studio is een op maat gemaakte en schaalbare oplossing voor het afdrukken van foto’s. Bij een dergelijk flexibel product, zoek je flexibele verkooppartners, die het verlenen van service hoog in het vaandel dragen en die in staat zijn om rekening te houden met de specifieke behoeften van de eindgebruikers. Die partners hebben wij gevonden in PhotosBenelux en Paul Hotz. Hun bewezen staat van dienst in de professionele fotosector geeft ons het vertrouwen dat onze producten optimaal ondersteund worden en hun uitgebreide kennis van zaken garandeert maatwerk dat precies aansluit op de individuele behoeften van klanten.”

Over Paul Hotz
Paul Hotz is importeur van fotoapparatuur en distributiekanaal voor de professionele fotograaf en de foto- en video retailers in België. Paul Hotz begon 77 jaar geleden als een familiebedrijf en is nu onderdeel van de De Beukelaer groep. Binnen deze groep werkt men nog altijd met dezelfde familie-instelling, waarbij service en nauw contact met de eindgebruiker centraal staan. Dankzij een zeer breed assortiment, dat zowel studio- als laboratoriumapparatuur omvat, kan Paul Hotz in vrijwel elke behoefte voorzien. De technisch hooggekwalificeerde medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en de juiste oplossing voor elke behoefte te vinden. www.hotz.be

Over PhotosBenelux
PhotosBenelux heeft een breed aanbod voor de professionele fotograaf en is officieel distributeur van de merken Epson, Rodenstock, Nanukcase, Swivi en Vivitar. PhotosBenelux kan bogen op jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis en is voor ondernemers een betrouwbare en toegankelijke handelspartner voor een langdurige zakelijke relatie. Daartoe investeert PhotoBenelux voortdurend in zichzelf, de producten en de logistiek, zonder de uitmuntende dienstverlening uit het oog te verliezen. www.photosbenelux.nl


Informatie over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen met oplossingen variërend voor thuis, op kantoor en voor commerciële en industriële ondernemingen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe een omzet van 1.517 miljoen euro voor het boekjaar 2013.

www.epson.eu


Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com

Voor meer informatie:
Pride PR
Ivette van der Elst en Laura de Vries
T: 0031 71 568 00 28
E: epson@pridepr.nl