Scan tot 30 foto's in 30 seconden met de nieuwe Epson FastFoto-scanner*

Scan, verbeter en deel uw fotografische herinneringen en historische foto's in slechts een paar clicks

Scan tot 30 foto's in 30 seconden met de nieuwe Epson FastFoto-scanner*

FastFoto FF-680W

Hoe kunt u uw dierbare fotoprints digitaal bewaren en delen? Wat te doen als u stapels fotoalbums en dozen vol met honderden foto's hebt? De nieuwe Epson FastFoto FF-680W biedt een snelle en eenvoudige oplossing.

Het handmatig plaatsen en scannen van fotoprints kan een tijdrovende bezigheid zijn. En als u honderden foto's hebt, kan het een gigantische en ondoenlijke klus lijken. Dankzij de automatische documentinvoer biedt de FastFoto FF-680W-scanner de ideale oplossing omdat hij tot 30 foto's in 30 seconden kan scannen 1. Met deze scanner kunt u alle mogelijke soorten en maten scannen, waaronder standaard, vierkante, panoramische en instantfoto's, variërend van 9 x 13 cm tot en met 21 x 91 cm (panoramisch). Het is ook een intelligente scanner omdat hij herkent wanneer zowel de voor- als achterzijde moet worden gescand. Op die manier worden uw speciale handgeschreven notities op de achterkant van de foto's automatisch meegescand.

Met de bij de FastFoto FF-680W meegeleverde software kunt u duizenden foto's snel en eenvoudig verbeteren. U kunt ervoor kiezen de foto's handmatig te bewerken, maar dankzij een reeks indrukwekkende en afzonderlijk selecteerbare automatische functies kunt u ervoor zorgen dat uw foto's direct klaar zijn om te delen. Deze functies omvatten bijsnijden, draaien, kleuren herstellen van vervaagde foto's en het verbeteren van helderheid, contrast en kleur. Bovendien bestaat er een optie om automatisch zowel een verbeterde als de oorspronkelijke versie van de scan op te slaan. Dit is ideaal als u ook een niet-geretoucheerde back-up wilt.

Delen en opslaan van bestanden gaat nu ook gemakkelijk. Met de software kunt u een bestandsformaat kiezen dat geschikt is voor uw behoeften: kleine en eenvoudig te delen JPEG's of grote TIFF's voor maximale beeldkwaliteit. Met de FastFoto-software bent u altijd voorbereid op de volgende stap, doordat u foto's kunt delen via e-mail en uw afbeeldingen automatisch kunt uploaden naar cloudservices zoals Dropbox en Google Drive 2.

Deze veelzijdige scanner is niet alleen geschikt voor het scannen van foto's; u kunt een er ook diverse enkel- of dubbelzijdige papieren media mee archiveren met een snelheid van 45 ppm 3, met een verticaal formaat tot A4. Scan en organiseer al uw dierbare en belangrijke documenten zoals schooldiploma's en -rapporten, kindertekeningen, krantenknipsels of algemeen administratief papierwerk. De scanner kan ook overweg met panoramische beelden, geweldig voor het digitaliseren van groepsfoto's van school. Met de OCR-software kunt u bovendien gescande documenten bewerken in Word of Excel en kunt u zoeken in PDF's.

Julian Maddock, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Dierbare familiefoto's mogen niet verloren gaan in stoffige dozen – ze zijn het waard om te behouden en te delen met familie en vrienden. Wat ons betreft is het digitaliseren van deze kostbare foto's de enige oplossing. We zijn ervan overtuigd dat onze FastFoto FF-680W-scanner het hele proces kan vereenvoudigen voor zelfs de grootste collecties familiefoto's. Snelheid is zeker een van de belangrijkste kenmerken, maar daarnaast biedt de scanner ook een totaaloplossing, van het vastleggen van de scan tot efficiënte bewerking en het delen van de bestanden.'

De FastFoto FF-680W is te zien tijdens Photokina in september 2018, en is beschikbaar vanaf december 2018.

Belangrijkste kenmerken:

 • Scant tot 30 foto's in 30 seconden 1.
 • FastFoto-software vereenvoudigt en versnelt verwerking met geautomatiseerde functies voor: bijsnijden, skew-correctie, rotatie, herstel vage kleuren (oude foto's), verbetering van helderheid, contrast en kleur, verwijderen van rode ogen.
 • Met de FastFoto-software kunt u afbeeldingen via e-mail delen en afbeeldingen rechtstreeks uploaden naar cloudservices zoals Dropbox en Google Drive 2.
 • Wi-Fi
 • Detecteert en scant automatisch speciale handgeschreven notities op de achterzijde van de foto.
 • Scant foto's in alle mogelijke soorten en maten. U kunt standaard-, vierkante, panoramische en instantfoto's scannen, variërend van 9 x 13 cm tot en met 21 x 91 cm (panoramisch).
 • FastFoto-software verwerkt foto's in batches en gaat efficiënt om met de opslag van de afbeeldingen, bijvoorbeeld door de optie te bieden om de verbeterde versie met of zonder de originele versie op te slaan
 • Kies een bestandsformaat dat voldoet aan uw behoeften: kleine en eenvoudig te delen JPEG's of grote TIFF's voor maximale beeldkwaliteit met een optische resolutie van 600 dpi.
 • Archiveren van enkel- of dubbelzijdige papieren media met een snelheid van 45 ppm, 3van krantenknipsels en kindertekeningen tot kassabonnen, belangrijke schooldiploma's, geboortebewijzen, eigendomsakte van een huis en huishoudelijke administratie.
 • Dankzij de OCR-software kunt u gescande documenten bewerken in Word of Excel en kunt u zoeken in PDF's.
 • Bescherm kwetsbare foto's, postzegels of documenten door deze in langzame modus te scannen in een meegeleverd draagvel.

 

1/*. Op basis van de gemiddelde snelheid bij het scannen van dertig foto's van 10 x 15 cm op 300 dpi in liggende stand, vanaf de invoer van de eerste tot en met de uitvoer van de laatste foto.
2. Vereist installatie op uw pc of Mac van de meegeleverde Epson FastFoto- en/of Epson ScanSmart-software voor het uploaden van scans naar uw Google Drive- en Dropbox-accounts.
3. Op basis van het scannen van documenten in A4-formaat bij 300 dpi in zwart-wit, grijswaarden of in kleur. De scansnelheid kan variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden.