Scannen vanaf elke locatie met de kleinste en lichtste mobiele scannerreeks van Epson

Twee nieuwe mobiele scanners voor eenvoudig en efficiënt documentbeheer onderweg of in een kleine werkomgeving

Scannen vanaf elke locatie met de kleinste en lichtste mobiele scannerreeks van Epson

De nieuwste mobiele A4-scanners van Epson zijn ideaal voor het onderweg scannen en verwerken van gegevens of wanneer je werkzaam bent in een kleine, drukke kantooromgeving. De DS-70 en DS-80W zijn ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een mobiele oplossing die hun medewerkers mee kunnen nemen onderweg of die zij op kantoor kunnen gebruiken.

Steve King, Market Development Manager bij Epson Europe, zegt het volgende: 'Met de keuze van zowel bekabelde als draadloze scanoplossingen, zijn deze nieuwe scanners ideaal voor gebruikers die een snelle scanoplossing voor onderweg nodig hebben. We hebben de nieuwe reeks ontworpen met het oog op een gering gewicht zonder echter afbreuk te doen aan de veelzijdigheid die een bedrijf nodig heeft. Klanten moeten vaak documenten van verschillende diktes kunnen scannen, dus beschikken deze toevoegingen aan ons assortiment over de mogelijkheid om papier van 35 g/m² tot 270 g/m² te verwerken. Dit zijn media waarvoor normaal gesproken wellicht een traditionele flatbedscanner met glasplaat nodig is.'

Het paradepaardje, de DS-80W, beschikt over ingebouwde Wi-Fi, een batterij en een LCD-scherm, waardoor echte mobiliteit wordt geboden bij scansnelheden van slechts 4 seconden per pagina. Als dit apparaat volledig is opgeladen, kunnen tot 300 pagina's worden gescand zonder dat een voedingsbron nodig is.

Deze zakelijke modellen zijn geschikt voor mobiel personeel, zoals buitendienstmedewerkers, die documenten kunnen vastleggen zoals onkostendeclaraties en contracten, en op efficiënte wijze documenten kunnen doorsturen naar zakelijke toepassingen of scansoftware. Tot de bij de DS-modellen meegeleverde software behoren Document Capture Pro 2 en Epson Scan 2.0. Tevens wordt ondersteuning voor TWAIN-stuurprogramma's geboden, waardoor het gemakkelijker wordt om informatie te scannen, op te slaan en te delen in het gehele bedrijf. Geavanceerde functies voor naamgeving, scheiding en routering van documenten maakt scannen gemakkelijk − en logisch. Gebruikers kunnen bestanden opslaan en verzenden in veelgebruikte indelingen zoals PDF, jpeg, tiff en nog veel meer.

De beide modellen zijn verkrijgbaar vanaf november 2018.