Snel, eenvoudig en betaalbaar mobiel afdrukken

Epson breidt de mogelijkheden voor draadloos afdrukken uit met de nieuwste Expression Home-serie

Snel, eenvoudig en betaalbaar mobiel afdrukken

Expression Home XP-452

Steeds meer mensen willen grotere flexibiliteit bij de manier waarop ze afdrukken, dus heeft Epson standaard Wi-Fi Direct toegevoegd aan zijn nieuwste reeks van compacte en betaalbare alles-in-één printers voor thuisgebruik, waardoor mobiel afdrukken nog gemakkelijker wordt (Expression Home XP-255, XP-257, XP-352, XP-355, XP-452, XP-455).

Mohamed Musa, productmanager bij Epson Europe, zegt: 'Thuisprinters hoeven niet ingewikkeld te zijn. Zij moeten betaalbaar, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn en talloze flexibele manieren bieden om af te drukken. Niemand heeft de tijd of het geduld om met vervelende draden te rommelen of ingewikkelde installatieprocedures te doorlopen. Daarom bieden onze nieuwste Expression Home-printers eenvoudige, draadloze mobiele afdrukopties. We willen dat elke gebruiker met minimaal gedoe kan afdrukken - simpel en eenvoudig.'

Over de gehele linie kunnen gebruikers een printer vinden die hen de functies biedt die ze nodig hebben om te printen op de manier die het beste bij hun behoeften past. Alle printers bieden Wi-Fi, zodat mensen overal in huis draadloos kunnen afdrukken en scannen, terwijl Wi-Fi Direct gebruikers in staat stelt direct af te drukken vanaf een compatibel mobiel apparaat, zonder over een draadloos netwerk te hoeven beschikken.

Voor gebruikers die meer vrijheid willen, biedt de XP-352/355 een geheugenkaartsleuf en LCD-scherm van 3,7 cm, plus Apple Airprint 1en Google Cloud Print. De XP-452/455 gaat nog een stapje verder met de toevoeging van Scan-to-cloud en een ruim LCD-scherm van 6,8 cm.

De Expression Home-serie blijft tevens het voordeel bieden van gratis downloadbare oplossingen voor mobiel afdrukken met Epson Connect 2.  Eén daarvan is de Epson iPrint-app 2voor draadloos afdrukken en scannen overal in huis. Voor artistiek aangelegde gebruikers maakt de Creative Print- 2app het mogelijk foto's rechtstreeks vanuit Facebook af te drukken, eigen wenskaarten en briefpapier te maken en zelfs foto's om te zetten in sjablonen voor een kleurboek. Email Print 2maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken via het e-mailen van bestanden naar de printer.

Deze printers bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en maken gebruik van de Claria Home-inkten van Epson - een vierkleuren inktset die de ideale combinatie biedt van dye en pigmentinkten. Deze inktset produceert scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glossy foto's van hoge kwaliteit. Bovendien hoeft alleen de verbruikte kleur te worden vervangen, omdat gebruik wordt gemaakt van afzonderlijke inktpatronen.

De betaalbare, compacte en stijlvolle Expression Home-serie van Epson is ontworpen om te worden geïntegreerd in uw huis. De printers bieden mogelijkheden voor afdrukken, scannen en kopiëren, terwijl u ook tal van functies geboden krijgt die het leven vergemakkelijken.

De Expression Home XP-255/257, XP-352/355, XP-452/455 zijn verkrijgbaar vanaf 1 juni 2018 voor een prijs van respectievelijk € 79, € 89 en € 109.

1. Printers met AirPrint-ondersteuning werken met iPhone 4s en hoger, iPad 2 en hoger, alle modellen van iPad Air en iPad mini, iPod touch 5e generatie met de nieuwste versie van iOS, en Mac met de nieuwste versie van OS X.
2. Voor Epson iPrint en Epson Creative Print zijn een draadloze verbinding en de Epson-printapps vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect
3. Afdruksnelheden: vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard enkelzijdig. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing