Snellere verwerking van documenten in workflowsystemen

High-speed scanners met geavanceerde invoertechnologie voor veeleisende bedrijven

Snellere verwerking van documenten in workflowsystemen

Zaventem, 1 september 2013 – Epson introduceert een nieuwe serie A4-scanners met hoge scansnelheden en geavanceerde invoertechnologie om de productiviteit met betrekking tot de archivering en distributie van elektronische documenten te optimaliseren. De WorkForce DS-510 en DS-510N zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en kunnen naadloos worden geïntegreerd in document management- en cloudsystemen.

Deze nieuwe compacte modellen bieden scansnelheden tot 26 ppm/52 ipm in zwart-wit en kleur, en zijn voorzien van een automatische documentinvoer met een capaciteit van 50 A4-pagina's. Beide modellen bieden daarnaast functies voor one-pass duplex scannen en HW JPEG-compressie. Met een ultrasone sensor wordt dubbele invoer gedetecteerd.

Deze veelzijdige scanners zijn uitgerust met geavanceerde invoertechnologie waarmee papier vloeiend wordt ingevoerd en de kans op tegelijkertijd ingevoerde vellen wordt beperkt voor een betrouwbare papiervastlegging bij het verwerken van grote volumes.

Behalve hoge snelheden biedt de optionele Network Interface Unit, in combinatie met Epson Document Capture Pro, functies voor Push Scan en aanpasbare ‘scan to’ opdrachten, zoals ‘scannen naar e-mail’, ‘scannen naar Microsoft SharePointTM’ en ‘scannen naar cloud’. De WorkForce DS-510N is geschikt voor gebruik in een netwerk.

De documentscanners zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren en kunnen naadloos worden geïntegreerd in document management- en cloudsystemen. De EpsonScan-software biedt tal van functionaliteiten, zoals streepjescodeherkenning, ondersteuning van OCR via zones, en TWAIN-, ISIS- en WIA-stuurprogramma's.

Dankzij Epson Document Capture Pro voor clients en servers, en Document Capture voor Mac kan de workflow worden versneld en kunnen gebruikers gescande informatie vastleggen, converteren en distribueren naar vrijwel alle documentopslagplaatsen en documentbeheersystemen.

Patrick Perrot, senior productmanager voor document managementsystemen en -oplossingen bij Epson Europe: “Deze scanners zijn uitgerust met Epson-technologie waarmee complexe taken eenvoudig en zonder extra training kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier kunnen organisaties hun workflow versnellen en efficiëntie verbeteren.

Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie hoeven scanners niet op te warmen, geen kwik te bevatten en verbruiken ze weinig energie. Met deze combinatie van functies beschikken bedrijven over een compleet pakket voor snel elektronisch documentbeheer."

De WorkForce DS-510 en DS-510N zijn vanaf september verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 449 en € 645.

Belangrijkste kenmerkenDS-510DS-510N
Hoge scansnelheden voor kleur van 26 ppm/52 ipm bij 200/300 dpi
HardwareJPEG-compressie
Geavanceerde invoertechnologie en detectie van dubbele invoer
Dankzij compact ontwerp geschikt voor elk kantoor
Epson Document Capture Pro (Windows-client)
Epson Document Capture Pro Server (Windows-server)
Epson Document Capture (Mac)-
Network Interface Unitvoor eenvoudig delen tussen meerdere gebruikers met Push ScanOptioneel
Dagelijkse afdrukcapaciteit van 3.000 pagina’s
Epson-scansoftware voor geavanceerde beeldtechnologie; doorzoekbare PDF; Geavanceerde kleurdropout; automatische skew-correctie; automatisch detectie van paginaformaat; detectie van formaten van meerdere documenten; beveiligde PDF; tekstverbetering; automatische segmentering van gebieden; verwijdering van perforaties; lege pagina's overslaan; onder andere
Ondersteuning van TWAIN-, WIA- en ISIS-stuurprogramma's voor een betere compatibiliteit met DMS
Voldoet aan ENERGY STAR-normen-

*Indien voorzien van de netwerkinterface-eenheid van Epson.

Opmerkingen voor de redactie

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050  

http://eco.epson.com/