Standalone terminal voor afdrukken van kleurenlabels zonder tussenkomst van pc

Epson TM-C3400-LT met geïntegreerd aanraakscherm drukt aangepaste labels, tickets en polsbandjes af

Standalone terminal voor afdrukken van kleurenlabels zonder tussenkomst van pc

Amsterdam, 1 augustus 2012 – Voortbordurend op het succes van het on-demand label printer assortiment, kondigt Epson de TM-C3400-LT aan: een standalone terminal met geïntegreerd bedieningspaneel en aanraakscherm voor het afdrukken van labels, tickets en polsbandjes.

De TM-C3400-LT heeft een compact, alles-in-één ontwerp en hoeft niet op een pc te worden aangesloten. Hierdoor is de TM-C3400-LT de ideale oplossing voor gebruikers die over weinig ruimte beschikken, of voor gebruikers die een op een karretje gemonteerde oplossing nodig hebben, zoals organisaties in de gezondheidszorg en fabrikanten. De Uitgerust met een stofvrije, waterspatbestendige IPX2-behuizing, is de TM-C3400-LT geschikt voor veeleisende omgevingen.

Ivan Tanev, Business Development Manager bij Epson Europe, zegt: “Het gebruik van kleuren verbetert de visuele herkenning van labels. De kleurafdrukfunctionaliteit van de TM-C3400-LT voorkomt kritieke fouten in een aantal toepassingen, zoals polsbandjes en receptlabels in de gezondheidszorg. De TM-C3400-LT verbetert tevens de efficiency omdat on-demand afdrukken de voorbereidingskosten, waaronder voorraadbeheer en labelverspilling, vermindert.”

De TM-C3400-LT is compatibel met een reeks aan materialen waaronder matte en glanzende labels en synthetische media in vele formaten, zoals die-cut labels, continue labels en polsbandjes. Welke media u ook gebruikt, de DURABrite Ultra-pigmentinkt van Epson zorgt voor duurzame afdrukken die bestand zijn tegen vlekken, vervagen, water en de meeste andere vloeistoffen. Daarnaast is de pigmentinkt bestand tegen veeleisende opslagcondities.

Op basis van Epson's geschiedenis op het gebied van inktjetprinters, biedt de inktjettechnologie van de printer veel voordelen ten opzichte van de traditionele thermische overdrachtstechnologie. De inktjettechnologie biedt naast een grotere mediacompatibiliteit, lang meegaande afdrukken en een lagere impact op het milieu, ook de voordelen van verminderde veiligheidsrisico's omdat thermische overdrachtslinten afdrukken met gevoelige informatie kunnen dragen

Voor betrouwbare resultaten detecteert en repareert de automatische spuitmondcontroletechnologie (AID) verstoppingen van de spuitmondjes, zodat er minder drukfouten en dode pixels in barcodes optreden.

De TM-C3400-LT is ontworpen om eenvoud in gebruik. Alle functies, inclusief het vervangen van verbruiksartikelen, bevinden zich aan de voorzijde van het apparaat. Het TFT-aanraakscherm, dat maximaal 90° kan worden gekanteld voor een optimale weergavehoek, biedt de TM-C3400-LT een intuïtieve bediening. Met het vooraf geïnstalleerde Windows®-besturingssysteem, de ’printer drivers en de softwaretoepassingen kan rechtstreeks worden afgedrukt, eventueel ondersteund door de optionele start-up labelsoftware.

De Epson TM-C3400-LT is leverbaar vanaf 1 september 2012 en kost € 1.995 (ex. BTW).


Belangrijkste kenmerkenvan Epson TM-C3400-LT

On-demand aangepaste kleurlabels, tickets en polsbandjes afdrukken

Standalone terminal met geïntegreerd bedieningspaneel en aanraakscherm

Stofvrije, waterspatbestendige IPX2-behuizing

Neemt weinig ruimte in

Compatibel met een uitgebreide reeks aan materialen waaronder matte en glanzende labels en synthetische media in veel soorten formaten zoals die-cut labels,  full-page labels, polsbandjes, rollen en kettingpapier

Epson DURABrite-inkt voor lang meegaande afdrukken die bestand zijn tegen vlekken, vervagen en
de meeste vloeistoffen

Automatische spuitmondcontroletechnologie (AID)

Bediening vanaf de voorzijde

TFT-aanraakscherm voor intuïtieve bediening, kantelt 90° voor een optimale weergavehoek

Vooraf geïnstalleerd Windows® 2009 POSReady-besturingssysteem (meertalig)

Windows®-stuurprogramma voor eenvoudig afdrukken vanuit Windows®-toepassingen

Informatie over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie die zich inspant om de visie van klanten wereldwijd te overstijgen door middel van zijn compacte, energiebesparende, precisietechnologieën, met een assortiment van printers en 3LCD-projectoren voor bedrijven en thuiskantoren, tot elektronische en kristalapparatuur.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 78.000 werknemers in 99 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is. http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.594 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2010 een omzet van 1.583 miljoen euro. www.epson.eu