TM-m30: Epson’s gateway naar POS printing via een tablet

TM-m30: Epson’s gateway naar POS printing via een tablet

21 september 2015 – Epson introduceert de TM-m30, met de nadruk op mobiele connectiviteit en een kleine footprint, waardoor deze compacte kassabonprinter ideaal is voor POS-omgevingen (Point of Sale of verkooppunt) met tablets, zoals in horecagelegenheden en de specialistische retailomgevingen. Het ontwerp maakt deze printer de ideale keuze voor klanten die willen overstappen op een POS-systeem met tablets, waaronder klanten die momenteel POS-systemen met pc's gebruiken. En omdat dit een van de kleinste vaste POS-printers ter wereld is , vormt het geen enkel probleem om hem een plek te bieden.

U kunt de TM-m30-printer eenvoudig koppelen aan een mobiel apparaat of tablet met NFC door middel van touch, waarna u kunt afdrukken. ePOS print , de ingebouwde intelligentie van de printer die communiceert met webtoepassingen, maakt direct afdrukken vanaf ELK mobiel apparaat mogelijk zonder dat u drivers hoeft te installeren of bij te werken. ePOS print is beschikbaar voor iOS en Android.

Laura Hennigfeld, productmanager bij Epson Europe, zegt: "Met zijn strakke, stijlvolle en compacte ontwerp is de nieuwe TM-m30 ideaal voor POS-toepassingen op tablets en kan deze perfect worden ingepast in kleine en middelgrote retail- en horecaomgevingen, waarin het personeel efficiënter en productiever kan werken. Met behulp van de Ethernet-, Bluetooth- of Wi-Fi-interface kan de printer worden geïntegreerd in vrijwel elke bedrijfsomgeving, waar het personeel beschikt over een gebruiksvriendelijke, snelle oplossing voor on-demand afdrukken ter verbetering van de klantervaring."

De TM-m30 kan horizontaal of verticaal worden geplaatst via het eenvoudig wisselen van de twee printerkappen, zodat het plaatsen van de printer nog flexibeler is. Het nieuwe, optionele DM-D30-display is ontwikkeld met het oog op het moderne ontwerp van de TM-m30-printer en er is ook een optionele tablethouder verkrijgbaar, zodat Epson een geheel nieuwe POS-oplossing voor tablets kan bieden ter vervanging van een traditionele POS-oplossing. De printer, die verkrijgbaar is in zwart en wit, kan kassabonnen afdrukken in meerdere grijstinten en biedt geavanceerde mogelijkheden voor afbeeldingen en barcodes, zodat de indeling van bonnen totaal kan worden aangepast. U kunt bijvoorbeeld probleemloos logo's en promotionele berichten toevoegen. En dat allemaal met de kwaliteit die u mag verwachten van de toonaangevende fabrikant van POS-printers.

De TM-m30 is onmiddellijk verkrijgbaar voor een prijs van € 225 (excl. BTW).

Belangrijkste kenmerken:

 • Strak, compact en stijlvol ontwerp
 • Flexibele plaatsing - horizontaal of verticaal
 • Koppelen via NFC en streepjescodes
 • ePOS print2 maakt direct afdrukken vanaf ELK mobiel apparaat mogelijk zonder dat u drivers hoeft te installeren of bij te werken
 • Afdruksnelheid van maximaal 200 mm/sec
 • Papierbreedte van maximaal 80 mm
 • Hoogwaardige kassabonnen
 • Drukt 1D- en 2D-streepjescodes af
 • Inlooppapierinvoer
 • Diameter van papierrol 83 mm
 • Optionele klantendisplay (DM-D30) en optionele tablethouder verkrijgbaar
 • Wandmontagekit verkrijgbaar
 • Functies voor papierbesparing
 • Energy Star-gecertificeerd
 • ePOS print SDK is beschikbaar voor iOS-, Android-, Windows CD- of Windows Mobile-platforms

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2013 een omzet van 1.517 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/