Tover je Facebook vakantiefoto’s om tot een tekening of mooi fotoboek

Tover je Facebook vakantiefoto’s om tot een tekening of mooi fotoboek

Op het strand, in je tuin of in het pretpark, de Epson iPrint app drukt je smartphone- of tabletfoto’s draadloos af

Zaventem, 13 juni juni 2014 – Een mooie foto is een herinnering aan een moment dat we koesteren en waarbij vrienden en familie vaak een speciale rol spelen. De komende zomermaanden zijn er weer momenten in overvloed waarbij we nieuwe ervaringen opdoen en die we graag delen, al dan niet via social media. Onvergetelijke momenten geven we vaak een speciaal plaatsje in een fotokader of album. Epson iPrint en Epson Creative Print voor Android[1] en iOS[2]laten je creatief zijn met je eigen foto’s. Via deze apps tover je elke foto in een handomdraai om tot een kleurplaat voor je kinderen of een wenskaart.

Epson iPrint: druk je foto’s draadloos af ongeacht je locatie

Een verjaardag, een onvergetelijke dag in het pretpark of de eerste keer zonder zwembandjes,... soms zijn er van die momenten die je onmiddellijk wil delen met je vrienden en familie. Een afgedrukte foto betekent dan een onvergetelijke herinnering voor op de kast, vensterbank of op je bureau. Met de Epson iPrint app kan je waar je ook bent, documenten en foto’s vanaf je smartphone of tablet direct naar een Epson-printer verzenden die is ingeschakeld voor e-mail. Afdrukken via wifi kan uiteraard ook wanneer de printer zich in de buurt bevindt.[3]

Epson Creative Print : maak deze zomer een postkaart of kleurplaat van je favoriete vakantiefoto

Wat is er nu leuker dan herinneringen ophalen via de foto’s op je smartphone of tablet? Personaliseer je wenskaarten of maak deze zomer een postkaart van je favoriete vakantiefoto. De Epson Creative Print app maakt ook kleurplaten van jouw foto’s. De kids vinden het geweldig wanneer je een foto van hen omtovert in een kleurplaat die ze nadien zelf mogen inkleuren. Succes gegarandeerd!En indien oma en opa nog geen Facebook- of Instagramaccount zouden hebben, dan kan je alvast jouw foto’s via deze app bij hen afprinten om ook hen te laten meegenieten van jullie mooiste momenten. Tip: druk in september in een handomdraai een mooi fotoboek af met de hoogtepunten van jouw zomer.

Opmerkingen voor de redactie

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 

http://eco.epson.com/

[1] Android V2.2 of recenter

[2] Apple iOS V4.3 of recenter

[3] De lijst met compatibele Epson printers is hier beschikaar.