Twee nieuwe innovatieve en intelligente bedrijfsscanners

Intelligente functies voor het vastleggen van een scala aan documenten maken geheel nieuwe workflows mogelijk

Twee nieuwe innovatieve en intelligente bedrijfsscanners

Amsterdam, 1 september 2016 – Epson kondigt twee nieuwe intelligente en compacte WorkForce-documentscanners aan. Met hun krachtige mogelijkheden voor mediaverwerking en innovatieve intelligente functies die zorgen voor hoge gegevensintegriteit, kunnen de WorkForce DS-570W en DS-530 zeer efficiënt en eenvoudig worden geïntegreerd in de workflow van elke organisatie. Dankzij scannen met snelheden tot 35 ppm/70 apm bieden deze apparaten een groot aantal opties voor mediaverwerking waarmee u snel belangrijke zakelijke documenten kunt vastleggen, indexeren en delen.

Steve King, productmanager, Epson Europe, zegt: 'De mogelijkheden om lastige media te scannen zijn nu veel ruimer[1], want met deze modellen bieden we als eerste in de branche een langzame modus voor het scannen van verkreukelde documenten en bovendien hebben ze een innovatieve functie voor het hervatten van het scannen na dubbele invoer. De intelligente functies verbeteren de efficiency, precisie en betrouwbaarheid van gegevens. En of u nu documenten van maar liefst zes meter lengte, papier met een dikte van slechts 27 gsm of kaarten met een dikte van 413 gsm scant, u kunt op deze modellen vertrouwen voor snelle documentverwerking in de hoogste kwaliteit.'

Geavanceerde sensoren en papierinvoertechnologie

Deze scanners, die speciaal zijn ontworpen voor het verwerken van belangrijke documenten, van visitekaartjes en plastic ID-badges tot extra lange documenten, bevatten een DSC-functie (dynamische skew-correctie) en geavanceerde papierinvoer met meerdere rollen. De ultrasone sensor heeft een functie voor dubbele-invoerdetectie waarmee u onjuiste invoer van documenten kunt voorkomen en dankzij de functie voor automatische detectie van het documentformaat wordt het eenvoudig om meerdere formaten in een stapel te scannen.

Met de automatische invoermodus is het gemakkelijk om originelen in verschillende formaten en in willekeurige volgorde te scannen naar een enkele PDF en met de functie voor het overslaan van dubbel ingevoerde documenten kunt u het scannen laten hervatten na invoerfouten.

Optionele conversiekit voor flatbedscanners

Met een optionele conversiekit voor flatbedscanners kunt u een keur aan media, zoals postzegels, paspoorten, boeken en meer, doelmatig scannen. Deze optie is beschikbaar voor beide modellen via de USB 3.0-aansluiting.

Draadloze connectiviteit op de DS-570W

Scan documenten eenvoudig naar mobiele apparaten, tablets en workstations met Wi-Fi met deze geavanceerde en compacte draadloze documentscanner. Met deze ideale oplossing voor het delen in dynamische werkomgevingen met meerdere gebruikers, wordt het nog gemakkelijker om direct naar online opslag te scannen, zoals Dropbox, SharePoint, FileBound en meer.

 

[1] Vergeleken met documentscanners binnen het snelheidsbereik van 25 ppm tot 39 ppm, op basis van gegevens van de websites en brochures van de vijf best verkopende scannermodellen in EMEA voor het volledige jaar 2015 volgens InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015.

Belangrijkste kenmerkenDS-530DS-570W
Conversiekit voor flatbedscanners verkrijgbaar●*
Hoge snelheden voor scannen in kleur van 35 ppm/70 apm bij 300 dpi
Automatische documentinvoer van 50 vellen
Een groot aantal media scannen, waaronder visitekaartjes, paspoorten2, A3-papier, dik papier
Dubbelzijdig scannen in één scanbeweging
Ingebouwde beeldverbeteringstechnologie
Geavanceerde intelligente invoertechnologie en detectie van dubbele invoer
Langzame modus voor kwetsbare, beschadigde of moeilijk te scannen documenten1
Geschikt voor elk kantoor dankzij compact ontwerp
Epson Document Capture Pro/Server Pro3
Network Interface Unit voor eenvoudig delen tussen gebruikers met pushscan en vooraf gedefinieerde taakprofielenOptioneelOptioneel
Papieren documenten naar Microsoft Office-indelingen, waaronder docx, pptx, xlsx, converteren
USB 3.0
Wi-Fi, Wi-Fi Direct met NFC-
Dagelijkse scancapaciteit van 4.000 pagina’s
Epson Scan 2.0-software voor geavanceerde 3LCD-beeldverwerkingstechnologie
Ondersteuning van TWAIN-, WIA- en ISIS-drivers voor een betere compatibiliteit met DMS
Voldoet aan Energy Star-normen

* Alleen compatibel met DS-570W in USB-modus.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en zet zich in om mensen, dingen en informatie te verbinden met behulp van oorspronkelijke, doelmatige en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van ons bedrijf loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door de in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 67.000 werknemers in 90 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.

www.global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2015 een omzet van 1577 miljoen euro. http://www.epson.nl

Ecologische visie 2050  

http://eco.epson.com/