Ultra-compacte dot matrix printer die een plaatsje vindt waar andere niet passen

Maakt betrouwbare factuurafdrukken mogelijk in bestelwagens en op kleine winkelbalies

Ultra-compacte dot matrix printer die een plaatsje vindt waar andere niet passen

Epson® brengt de LQ-50 uit - een 24-naalds, 50-koloms, ultra-compacte dot matrix printer, die bedoeld is voor omstandigheden waar ruimte kostbaar is, zoals in bestelwagens en op kleine winkelbalies. De LQ-50 koppelt betrouwbaarheid aan geringe operationele kosten en is ideaal voor het afdrukken van facturen, ontvangst- en leverbonnen, zelfs tot twee kopieën.

Dankzij de geringe afmetingen van slechts 275 x 240 mm, vindt de LQ-50 nagenoeg overal een plaatsje. De printer is zelfs geschikt voor gebruik onder verontreinigde condities, met de optionele afdekking van de papierrol die beschermt tegen stof en spatwater.

Om bij te dragen aan lage operationele kosten en gering onderhoud, heeft de LQ-50 een lint voor ongeveer 3 miljoen karakters, nog meer bij gebruik van de concept modus. De printer heeft een verwachte gemiddelde tijd tussen storingen van 10.000 uur, voor jaren van probleemloze werking. Laag stroomverbruik brengt de operationele kosten nog verder omlaag, conform ENERGY STAR.

Sivashankar Kuppusamy, dot matrix Product Manager bij Epson Europe, merkt op: "In tegenstelling tot andere fabrikanten bieden wij standaard zowel een parallelle als een USB-aansluiting. In combinatie met zo ongeveer de kleinste afmetingen, betekent dit dat de integratiemogelijkheden van de LQ-50 bijna niet gemakkelijker kunnen zijn."

De LQ-50 ondersteunt efficiënt continu afdrukken op papierrollen en kettingpapier en print tot 360 cps, zodat klanten niet hoeven te wachten.

Eigenschappen

Ultra-compacte dot matrix printer, afmetingen 275 x 240 x 153 mm

Optionele papierrol afdekking

24-naalds, 50-koloms printer

Compatibel met 6-inch papierrollen, kettingpapier en doorslag briefpapier

(1 origineel + 2 kopieën)

Standaard parallelle en USB-interface

Lage operationele kosten met een lint voor ongeveer 3 miljoen karakters (nog meer bij gebruik van de concept modus)

MTBF van ongeveer 10.000 uur

Voldoet aan ENERGY STAR-normen

Drukt tot 360 cps af

Print Speed Enhancer voor het sneller afdrukken van bit-afbeelding onder Windows®

Hoge afdrukkwaliteit tot 360 x 360 dpi

Ondersteunt de nieuwste besturingssystemen