Ultracompacte, hoogwaardige scans binnen handbereik

Epson introduceert nieuwe, snelle en handige desktopscanner voor thuis en op kantoor

Ultracompacte, hoogwaardige scans binnen handbereik

Zaventem, 30 januari 2015 - Uw afbeeldingen en documenten scannen, opslaan en delen met de stijlvolle nieuwe Perfection V39.Deze 4800 dpi desktopscanner past perfect in huis of op kantoor en is uitgerust met tal van gebruiksvriendelijke functies en toepassingen die zorgen voor snelle en hoogwaardige resultaten. Om bureauruimte te besparen, biedt een ingebouwde standaard de flexibiliteit om de scanner rechtop te gebruiken.

Het slanke en compacte ontwerp van de V39 zorgt dat u veel kostbare ruimte op uw bureau of werkblad bespaart. Dankzij de ingebouwde standaard kunt u moeiteloos wisselen tussen een horizontale en verticale scanningstand, zodat u geen extra bureauruimte hoeft vrij te maken voor een aparte standaard. De V39 wordt gevoed en aangesloten via een enkele Micro-USB, wat betekent dat er geen op de netvoeding aangesloten wisselstroomadapter of andere rommelige kabels nodig zijn, waardoor uw werkplek mooi opgeruimd blijft.

Dankzij de volledig afneembare deksel is de V39 ideaal voor het eenvoudig scannen van dikke boeken, foto-albums en andere gebonden boekwerken. U kunt ook foto´s en documenten scannen die groter zijn dan A4-formaat met behulp van de slimme Scan ‘n’ Stitch-software. Scan het originele document in gedeelten op A4-formaat, bijvoorbeeld een brede panoramische afbeelding of groot document, en gebruik vervolgens de software om de afzonderlijke gedeelten te draaien en uit te lijnen naar behoefte, alvorens alles naadloos samen te voegen tot een geheel.

Zodra u klaar bent met het bewerken van uw afbeeldingen en documenten, kunt u de V39 ook gebruiken om deze eenvoudig op te slaan en te delen. U kunt ook direct scannen naar cloudservices zoals SugarSync en Evernote voor online opslag, zodat uw afbeeldingen beschikbaar zijn via apparaten met internettoegang. U kunt uw foto's ook eenvoudig delen met familie en vrienden door rechtstreeks naar Facebook en Picasa te scannen.

In de woorden van Lee Withers, productmanager bij Epson Europe: “Dit nieuwe model is perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke scanner, die ultracompact en stijlvol is en daarnaast de voordelen biedt van de slimme Scan ‘n’ Stitch-software. Naast het scannen van documenten en foto´s voor thuisgebruik, kunnen zakelijke gebruikers de V39 inzetten voor kleinere scantaken, zoals het scannen van zakelijke documenten, afbeeldingen, legitimatiebewijzen en meer.”

De V39 is uiterst geschikt voor de snelle productie van hoogwaardige scans van foto's en documenten. De ReadyScan LED-technologie zorgt ervoor dat er geen opwarmtijd is, zodat u niet eerst hoeft te wachten voordat u kunt beginnen met scannen. De V39 heeft ook vier quick-start knoppen voor een eenvoudige en probleemloze bediening. Naast het scannen, kopiëren en delen van uw scans, kunt u uw gescande documenten met één druk op de knop ook converteren naar doorzoekbare PDF´s van meerdere pagina´s[1]. Het is zelfs mogelijk om aangepaste scantaken aan deze vier knoppen toe te wijzen, om regelmatig terugkerende scantaken sneller te kunnen uitvoeren.

Met de V39 kunt ervoor zorgen dat uw foto´s er altijd op hun best uitzien dankzij de Epson Easy Photo Fix-software. Hiermee wordt de beeldkwaliteit verbeterd door de verwijdering van stofdeeltjes, het herstellen van verbleekte kleuren en corrigeren van de achtergrondverlichting. De scanner is tevens uitgerust met functies voor het verbeteren van de tekstscherpte, het intensiveren of verwijderen van kleuren en het verwijderen van ongewenste 'kleurdoorloop' bij dubbelzijdige documents.

De Perfection V39 is verkrijgbaar vanaf februari 2015.

Belangrijkste kenmerken:

V39
Bespaar ruimte op uw bureau met de ingebouwde standaard voor rechtop scannen
Voeding en connectiviteit via een enkele Micro-USB-kabel
Documenten en foto´s scannen op hoge resolutie (4800 dpi)
Foto's online delen en opslaan met Epson Easy Photo Scan-software
Vier quick-start knoppen voor eenvoudige bediening
Afneembare deksel voor het scannen van dikke boeken en fotoalbums
Scan documenten groter dan A4 met Arcsoft® Scan-n-Stitch™ Deluxe-software (alleen Windows)
Verander gescande documenten in Word- en Excelbestanden of doorzoekbare PDF´s van meerdere pagina´s (alleen Windows)
Scan direct naar cloudopslag met Epson Document Capture (Mac) / Document Capture Pro (Windows)
ReadyScan LED-technologie voor onmiddellijk scannen zonder opwarmtijd
Verbeter de kwaliteit van gescande foto's met Epson Easy Photo Fix
Functies voor het verbeteren van tekst/documenten

[1] Alleen Windows

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/