Van scherm naar papier in amper zeven seconden vanuit sluimerstand¹

De nieuwste zakelijke inkjetprinters van Epson printen de eerste pagina sneller dan vergelijkbare laserprinters¹ en verbruiken bovendien tot 90% minder stroom²

Van scherm naar papier in amper zeven seconden vanuit sluimerstand¹

Epson introduceert de nieuwste serie WorkForce Pro-apparaten, met de WF-C5790DWF als paradepaardje. De nieuwe modellen zijn ideaal voor kleine werkgroepen en verbruiken tot 90% minder energie tijdens het afdrukken dan vergelijkbare lasermodellen 2. Dit ondanks hun hoge afdruksnelheden, waarmee ze de snelste 'First Page Out Time' (FPOT) voor zowel kleuren- als zwart-wit prints behalen in vergelijking tot soortgelijke laserprinters. Slechts zeven seconden van de slaapmodus. 1. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze de snelste scansnelheid voor kleur hebben in de klasse van 24 ppm. 1.

De vier modellen in deze serie zijn ontworpen om geld en energie te besparen en de productiviteit te verhogen. De printers kunnen bedrijven helpen om ten minste 50% te besparen op hun CCP (kosten per pagina) in kleur ten opzichte van vergelijkbare lasermodellen 3. Het nieuwe ink supply system is eenvoudiger te vervangen en maakt een hoger paginarendement mogelijk, met een indrukwekkende afdrukcapaciteit van maximaal 10.000 pagina's in zwart-wit of 5.000 in kleur, zonder het vervangen van verbruiksmaterialen 4op de PDL-modellen.

Oscar van der Linden, Country Manager Epson Nederland, zegt: 'Deze serie printers en multifunctionele apparaten voor kleine werkgroepen is ideaal voor de zakelijke omgeving, van kleine kantoren tot grote ondernemingen die voorheen mogelijk laserprinters hebben gebruikt maar nu op zoek zijn naar kostenbesparingen, verhoging van de productiviteit en beperking van de uitvaltijd. Daarnaast profiteren ze ook nog van een vermindering van de milieu-impact en een verbetering van hun MVO-reputatie.'

Dankzij de inkjettechnologie bieden al deze modellen uiteraard de voordelen van probleemloos afdrukken met minimaal onderhoud. Dit leidt niet alleen tot een verhoging van de productiviteit, maar het hittevrije en contactloze afdrukproces levert bovendien extra mediaflexibiliteit. En wat betreft media heeft deze productserie met 330 vel de grootste standaard papiercapaciteit in dit marktsegment 5.

De printers zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijk gebruik en bieden software en features die voldoen aan de behoeften van diverse gebruikers. Programma's zoals Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro en Epson Device Admin 6voegen extra functionaliteit toe aan het apparaat en doen meer dan alleen afdrukken en scannen. Dankzij Epson Open Platform 7en onze samenwerking met ISV's kunnen we nog meer oplossingen bieden, zoals PaperCut print management software. Daarnaast biedt NFC ondersteuning voor het afdrukken vanaf mobiele apparaten, waarmee gebruikers de flexibiliteit krijgen om vanuit het hele kantoor af te drukken. De WF-C5000-serie is leverbaar via een Epson Print365 managed print service pakket, inclusief service en ondersteuning met snelle respons, zodat u er onbezorgd op kunt vertrouwen dat uw zakelijk printwerk kosten-effectief en storingsvrij wordt uitgevoerd.

1. Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.
2. Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot juni 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.
3. Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot juni 2017. Gegevens voor kosten per pagina (CPP) zijn afkomstig uit een rapport van GAP Intelligence voor augustus 2017 en vertegenwoordigen een gemiddelde van de catalogusprijzen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk (waarbij de waarde is uitgedrukt in euro's, zoals vermeld door GAP). De waarden voor Epson zijn gebaseerd op de verkoopadviesprijs van XXL-inktzakken (met rendement van 5000 pagina's volgens IEEE/ISO 24711/24712). Prijzen voor de modellen van de concurrentie zijn gebaseerd op de laagste beschikbare CPP (kosten per pagina).
4. Geschat rendement. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield. Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.
5. Vergeleken met de 10 best verkochte kleurenlaserprinters in West-, Midden- en Oost-Europa, met een afdruksnelheid van 1 tot 30 pagina's per minuut, zoals vastgesteld door IDC in de 12 maanden tot september 2017. Op basis van gegevens afkomstig van BLI.
6. Alleen compatibel met de WF-C5790 en WF-C5290
7. Alleen compatibel met de WF-C5790