Veelzijdige projectoren waar het hele gezin plezier aan beleeft

Genieten thuis van high-definition films en geef op kantoor de mooiste presentaties

Veelzijdige projectoren waar het hele gezin plezier aan beleeft

Zaventem, 2 september 2015 – De nieuwe serie veelzijdige en mobiele projectoren van Epson is ideaal voor thuis en op kantoor (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04). Voor het bekijken van films en familiefoto´s of het geven van belangrijke presentaties, deze reeks biedt de flexibiliteit waar het hele gezin van kan genieten. Dankzij de hoogwaardige beelden, gebruiksvriendelijke functies en stijlvol en draagbaar ontwerp, hoeft u zich alleen nog maar zorgen te maken over hoe u gekibbel moet voorkomen over wie als volgende aan de beurt is om de projector te gebruiken!

Iedereen kijkt graag naar hoogwaardige beelden met opvallende kleuren die er prachtig uitzien, zelfs in helder verlichte ruimten, ongeacht of ze thuis zijn of op kantoor. Dankzij 3LCD-technologie en een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst, bieden deze projectoren een indrukwekkende helderheid die drie keer zo hoog is dan die van 1-chip DLP-projectoren (1). Dit betekent dat alle getoonde content uiterst gedetailleerd is, met scherpe, heldere zwarttinten die zorgen voor sterk gedefinieerde schaduwen, allemaal mogelijk gemaakt door de contrastverhouding van 15.000:1 die op alle modellen van toepassing is.

Biedt vrienden en familie een spectaculaire bioscoopervaring en geniet van de hoogwaardige beelden op een enorm scherm van maximaal 300 inch. Films, sportevenementen en eenmalige voorstellingen worden allemaal weergegeven in scherpe en heldere details, en voor de liefhebbers van levensechte Full HD-content biedt de EB-U04 de ultieme kijkervaring.

Paul White, productmanager voor Epson Europe, zegt hierover: “Mobiele projectoren moeten zo veelzijdig zijn dat ze op verschillende locaties kunnen worden gebruikt, en deze modellen zijn bedoeld zodat het hele gezin ervan kan genieten. De projectoren zijn ideaal voor ouders om hoogwaardige presentaties op het werk of in het thuiskantoor te leveren, maar de kinderen kunnen ze eveneens gebruiken om content te bekijken in hun eigen kamer. Of het hele gezin kan ´s avonds bij elkaar komen om samen in de woonkamer een film of familiefoto´s te bekijken.”

Dankzij het probleemloze installatieproces kunnen gebruikers onmiddellijk aan de slag. Het verplaatsen van de projector van de ene kamer naar de andere is eenvoudig dankzij de meegeleverde draagtas. Daarnaast kan de projector dankzij verticale en horizontale keystone-correctie in verschillende posities worden opgesteld zonder dat het beeld wordt vervormd.

Zodra de installatie is voltooid, kunt u eenvoudig verbinding maken met de projector via uw smart device door het scannen van een QR-code. Gebruikers kunnen de iProjection-app downloaden en eenvoudig foto´s en documenten vanaf hun smart devices (2) projecteren. Alle modellen in deze reeks zijn tevens uitgerust met een HDMI-ingang (3), zodat gebruikers eenvoudig hoogwaardige digitale en audio-content kunnen uitzenden.

Epson begrijpt dat gebruikers geen tijd willen verspillen aan onderhoud, en deze reeks voldoet volledig aan die behoefte. Met deze projectoren kunt u zelfs de komende 15 jaar (4) elke dag een film kijken, zonder dat u de lamp hoeft te verwisselen.

Hoewel alle modellen kunnen worden ingezet waar u maar wilt, zijn de EB-U32 en EB-W32 bij uitstek geschikt voor de kantooromgeving. De veelzijdige EB-U32 biedt een WUXGA-resolutie, en de flexibiliteit om zakelijke content weer te geven in de standaardresolutie, met inbegrip van Full HD. Alle modellen worden gebruiksklaar geleverd, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen met de verschillende ingebouwde connectiviteitsopties voor het opzetten van samenwerkingsgerichte en productieve vergaderingen.

Beide kantoormodellen zijn veelzijdig en bieden de mogelijkheid om presentaties uit te zenden naar meerdere projectoren in een netwerk, zodat deze op verschillende locaties kunnen worden bijgewoond. En de gebruikers op die locaties kunnen bovendien vanaf hun apparaat hun eigen content draadloos delen met iedereen in de vergadering. Deze geweldige functies zijn ook allemaal beschikbaar op alle andere modellen in de reeks door de toevoeging van een ELPAP10 draadloze LAN-stick.

Voor gezinnen die het niet eens kunnen worden over wat ze willen zien en voor multi-taskende workaholics, biedt de toegevoegde splitscreen-functie de mogelijkheid twee programma´s tegelijkertijd uit te zenden, en eventueel werk en spel te combineren.

Het volledige assortiment projectoren (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) is verkrijgbaar vanaf begin september 2015.

Belangrijkste kenmerken:

KenmerkEB-U32EB-U04EB-W32EB-W31EB-X31
Geniet van uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson
Even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst3.200 lumen3.000 lumen3.200 lumen3.200 lumen3.200 lumen
StandaardresolutieWUXGAWUXGAWXGAWXGA●GA
Rijkere, duidelijke details met een hoge contrastverhouding (15.000:1)
Lange levensduur van lamp (5000 uur normaal/10.000 uur ecomodus)
Luchtfilter met onderhoudscyclus van 10.000 uur voor kortere onderhoudstijd en lagere kosten
Horizontale keystone-correctie voor eenvoudige bevestiging
Automatische verticale keystone-correctie
Optionele Wi-Fi-connectiviteit (via ELPAP10-adapter)IngebouwdIngebouwd
iProjection- (via ELPAP10-adapter) en QR-code-connectiviteitGeen adapter vereistGeen adapter vereist
Splitscreen voor de projectie van twee schermen tegelijkertijd
Ingebouwde 2 W-luidspreker
HDMI-ingang voor digitale video en audio2 x HDMI2 x HDMI
A/V-mute-knop en timer
Multi PC-projectiefunctie om content van vier apparaten tegelijkertijd weer te geven (via ELPAP10-adapter)Geen adapter vereistGeen adapter vereist
Moderator-functie stelt presentator in staat om weergegeven content vanaf extern apparaat te controleren.
Netwerkprojectie om presentaties eenvoudig naar meerdere projectoren in een netwerk te zenden (via ELPAP10-adapter)Geen adapter vereistGeen adapter vereist
Kopiëren van OSD-instellingen voor meerdere projectoren
KenmerkEB-S31EB-W04EB-S04
Geniet van uitzonderlijke beeldkwaliteit met de 3LCD-technologie van Epson
Even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst3.200 lumen3.000 lumen3.000 lumen
StandaardresolutieSVGAWXGASVGA
Rijkere, duidelijke details met een hoge contrastverhouding (15.000:1)
Lange levensduur van lamp (5000 uur normaal/10.000 uur eco-modus)
Luchtfilter met onderhoudscyclus van 10.000 uur voor kortere onderhoudstijd en lagere kosten
Horizontale keystone-correctie voor eenvoudige bevestiging
Automatische verticale keystone-correctie
Optionele Wi-Fi-connectiviteit (via ELPAP10-adapter)
iProjection- (via ELPAP10-adapter) en QR-code-connectiviteit
Splitscreen voor de projectie van twee schermen tegelijkertijd
Ingebouwde 1 W-luidspreker2 W
HDMI-ingang voor digitale video en audio
A/V-mute-knop en timer
Multi PC-projectiefunctie om content van vier apparaten tegelijkertijd weer te geven (via ELPAP10-adapter)
Moderator-functie stelt presentator in staat om weergegeven content vanaf extern apparaat te controleren.
Netwerkprojectie om presentaties eenvoudig naar meerdere projectoren in een netwerk te zenden (via ELPAP10-adapter)
Kopiëren van OSD-instellingen voor meerdere projectoren

(1) Kleurenhelderheid (Color Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurenhelderheid kan variëren, al naar gelang gebruiksomstandigheden. Toonaangevende Epson 3LCD-projectoren voor bedrijven en het onderwijs, vergeleken met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren, op basis van NPD-gegevens voor juni 2013 t/m mei 2014 en gegevens van PMA Research voor het 1e t/m 3e kwartaal van 2013.

(2) Functies vereisen draadloze connectiviteit via een ELPAP10 draadloze LAN-stick (alleen EB-U04, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04).

(3) De EB-U32 en EB-U04 zijn beide uitgerust met twee HDMI-ingangen. Alle overige modellen hebben één HDMI-ingang.

(4) Levensduur van lamp en filter is 10.000 uur in ecomodus. Dit getal gaat uit van een typische filmlengte van 105 minuten als de projector in ecomodus wordt gebruikt.

Over Epson
Epson is wereldleider op het gebied van imaging en innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters en printersystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.700 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2013 een omzet van 1.517 miljard euro. http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050 
http://eco.epson.com/