Verhoog uw omzet en imponeer uw klanten met een printer die full-colour waardebonnen afdrukt

Verhoog uw omzet en imponeer uw klanten met een printer die full-colour waardebonnen afdrukt

Juli 2013 – Op dit moment deenige POS-printer voor full-colour waardebonnen. De Epson TM-C710 is een unieke printer die klein is en gemakkelijk op de verkoopbalie kan worden geplaatst. Met deze complete oplossing voor campagnes met waardebonnen kunt u uw inkomsten en klantenbinding verhogen. Door tijdens transacties waardebonnen af te drukken in kleur, helpt de TM-C710 u indruk te maken op uw klanten met producten waar ze werkelijk in zijn geïnteresseerd.

Met de hoogstaande kleurafdrukken kunnen waardebonnen gemakkelijker worden onderscheiden van kassabonnen. Dankzij maximale zichtbaarheid van aanbiedingen zullen meer bonnen worden ingeruild, komen uw klanten vaker terug en wordt de klantenbinding verbeterd. En met afdrukken op aanvraag kunt u speciale aanbiedingen, promoties of berichten nog nauwkeuriger afstemmen op elke klant, zodat deze een bijzonder persoonlijke behandeling ervaart.

Om klanten snel te kunnen bedienen, levert de TM-C710 een waardebon met een gemiddeld formaat van 20 cm (360 x 180 dpi) in ongeveer twee seconden. De printer is makkelijk in gebruik, zodat caissières zonder moeite inkt en papier binnen enkele seconden kunnen vervangen. De TM-C710 is ook voordelig in gebruik: met de inktpatronen met hoge capaciteit produceert u tot wel 4000 waardebonnen per patroon, en met het slimme systeem voor inktpatroonbeheer zorgt u dat elke druppel inkt wordt gebruikt, zodat de totale gebruikskosten per bon laag blijven.

Thierry Rohart, business manager  system devices bij Epson Europe, zegt het volgende: 'De verbluffende kwaliteit van de waardebonnen die de TM-C710 produceert is het perfecte hulpmiddel voor direct marketing waarmee u nog effectiever met uw klanten kunt communiceren. U kunt bijvoorbeeld speciale evenementen, toekomstige campagnes, voordelen voor trouwe klanten en VIP-verkopen promoten, en het is een fantastische manier om nieuwe klanten aan te trekken en meer klanten naar uw winkel te lokken.

Belangrijkste kenmerken:

Met full-colour, gepersonaliseerde waardebonnen van hoge kwaliteit kunt u zich effectiever richten op klanten.

Druk direct waardebonnen af op het verkooppunt zodat klanten terugkomen

Pas aanbiedingen en berichten aan per klant

Compact ontwerp dat op elke verkoopbalie past

Druk snel af zodat uw klanten niet hoeven te wachten

Makkelijk in gebruik: inkt en papier kunnen in enkele seconden worden vervangen

Voordelig: het slimme systeem voor inktpatroonbeheer zorgt ervoor dat elke druppel inkt wordt gebruikt

Lage totale gebruikskosten: inktpatronen met een hoge capaciteit leveren veel waardebonnen

Gemakkelijke integratie dankzij de dubbele USB-ingang en Ethernet-interface

Opmerkingen voor de redactie

Over Epson

Epson is wereldleider op het gebied van innovatie en heeft een uitgebreid productassortiment van inkjetprinters, printersystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots tot sensors en andere microapparatuur. Epson streeft ernaar de visie van klanten over de hele wereld te verbreden en biedt klanten in het bedrijfsleven, de handel en industrie een hoge waarde op basis van compacte, energiezuinige en nauwkeurige technologieën.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 68.000 werknemers in 96 bedrijven, en is trots op zijn continue bijdrage aan het milieu in het algemeen en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.727 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1540 miljard euro. http://www.epson.eu

Milieuvisie 2050  

http://eco.epson.com/