Verhoog uw productiviteit met de nieuwe SureLab D700-fotoproductieprinter

De compacte, commerciële D700 levert kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Verhoog uw productiviteit met de nieuwe SureLab D700-fotoproductieprinter

Amsterdam, 25 februari 2014 – Epson, de wereldleider op het gebied van afdrukken, beeldbewerking en innovatie, kondigt de SureLab D700 aan, de eerste compacte fotoproductieprinter met zes kleuren, waarmee een breed scala aan media- en formaatopties wordt aangeboden. De printer, die levendige kleuruitvoer combineert met betrouwbaarheid en rentabiliteit, is ideaal voor de fotoproductiehandel, onafhankelijke fotowinkels, evenementfotografen, minilabs, copyshops en bedrijven die hoogwaardige panoramische beelden, wenskaarten of gecombineerde printopdrachten op aanvraag moeten afdrukken.

In tegenstelling tot de beschikbare kleurensublimatieprinters die alleen op beperkte media afdrukken, onderscheidt de SureLab D700 zich door het gebruik van de uitstekende flexibiliteit van de Epson-inkjettechnologie. Dit model kan op een breed scala aan media en formaten afdrukken, waaronder glanzend, zijdeglanzend en matte media op papierbasis, vanaf 10 tot 21 cm breed en vanaf 8,9 tot 100 cm lang. Behalve foto's drukt de printer moeiteloos kaarten, uitnodigingen, folders en brochures af. Hierdoor is deze geschikt voor copyshops en fotografen die hun bestaande activiteiten willen uitbreiden door bijbehorende producten en services te bieden ten behoeve van een nieuwe inkomstenstroom, terwijl ze optimaal blijven profiteren van de lage kosten per afdruk.

Kristin Saus-Opuszynski, senior business manager bij Epson Europe: 'Na de succesvolle introductie van de SureLab D3000 voor fotoproductie van grote oplagen, is de SureLab D700 de logische volgende stap voor Epson. De printer is compact en levert korte of middellange productieruns en kan worden gebruikt voor kioskafdrukken. De printer is tegelijkertijd een oplossing voor mobiele labs en kan worden gebruikt op locatie bij evenementen of schoolfotografie zonder in te leveren op afdrukkwaliteit en mediaflexibiliteit.

De rentabiliteit van de SureLab D700 wordt verhoogd door de grote dienstintervallen en lage onderhoudsvereisten. De downtime en onderhoudskosten worden verlaagd door een duurzaam mes, waardoor productiviteit wordt verhoogd en gebruikers hun klanten een consistente en betrouwbare service kunnen bieden.

Op basis van het eerdere succes van Epson in professionele fotoafdrukken wordt scherpe en levendige beeldkwaliteit gegarandeerd met de bewezen Micro Piezo-printkoptechnologie. De SureLab D700 beschikt over een breed kleurenspectrum wanneer deze samen wordt gebruikt met UltraChrome D6-S-inkt van Epson. De afgedrukte beelden zijn scherp en gedefinieerd dankzij de hoge resolutie van 1440 dpi x 720 dpi (maximum), inktdruppels van variabele grootte en nauwkeurige plaatsing van druppels.

De SureLab D700 is beschikbaar vanaf juni 2014.

Belangrijkste kenmerken:

Compacte inkjet voor productie van hoogwaardige foto's in zes kleuren

Drukt af op glanzende, zijdeglanzende en matte media op papierbasis

4/5/6/8 inches/A4 (10,2 cm ~ 21 cm) breedte en een lengte van 8,9 tot 100 cm

Afdruksnelheid (voor afdrukken van 10 x 15 cm) van 360 vellen per uur (bij standaard afdrukkwaliteit)

Afdruksnelheid (voor afdrukken van 10 x 15 cm) van 180 vellen per uur (bij maximale afdrukkwaliteit)

Lengte van papierrol: 65 m

Lange onderhoudsintervallen

Resolutie van 720 dpi/1440 dpi (snel 720 x 360 dpi; standaard 720 x 720 dpi; hoge kwaliteit 1440 x 720 dpi)

USB-verbinding

UltraChrome D6-S-inkt met individuele inktpatronen van 200 ml

Informatie over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en biedt een uitgebreid productgamma variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

De Epson Group, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 73.000 werknemers in 94 bedrijven, en is trots op haar voortdurende bijdrage aan het mondiale milieu en de gemeenschappen waarin de groep actief is.

http://global.epson.com

Informatie over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.655 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2012 een omzet van 1.540 miljoen euro. http://www.epson.eu/

Ecologische Visie 2050
http://eco.epson.com