ISV-COMMUNITY (INDEPENDENT SOFTWARE VENDOR)

VOOR TM-INTELLIGENT-PRINTERS

Epson is de erkende internationale leider op het gebied van POS-printing en vernieuwt deze markt met TM-Intelligent thermische kassabonprinters die zijn ontworpen voor tabletgebaseerde POS-oplossingen in de detailhandel en horeca.

Met deze apparaten worden werkzaamheden gestroomlijnd, wordt ruimte bespaard en kosten verminderd, en kunt u afdrukken zonder printerdrivers. Om te kunnen profiteren van een webgerichte bedrijfsvoering en de functionaliteit van TM-Intelligent-apparaten, hebben retailers de juiste toepassingen nodig. Daarom heeft Epson een ISV-community (Independent Software Vendor) ontwikkeld.

Epson
Vertrouwd merk
Mobility
MOBILITEIT INZETTEN
Flexibility
FLEXIBILITEIT
Retail
ONTWORPEN VOOR DE DETAILHANDEL
Bridge to the future
BRUG NAAR DE TOEKOMST

WILT U UW TOEPASSING AANBIEDEN?

Uw toepassing moet zijn goedgekeurd door Epson om deel te nemen aan de community. Registreer uw gegevens om u in te schrijven.

REGISTREER UW TOEPASSING

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DE EPSON ISV-COMMUNITY?

Ontdek hoe u kunt profiteren van uw aanmelding bij de Epson ISV-community

VOORDELEN

DE EFFICIËNTIE VERBETEREN OP HET VERKOOPPUNT

EEN NIEUWE MANIER VAN ZAKENDOEN

We weten dat de detailhandel kampt met twee verschillende problemen: lagere consumentenbestedingen en een stijging van online uitgaven. Om deze problemen aan te pakken, onderzoekt de detailhandel nu nieuwe manieren om een groter koperspubliek aan te trekken, en - nog belangrijker - om klanten meer geld uit te laten geven.

Onderzoek toont aan dat 75% van winkels van plan is om in de komende vijf jaar cloudgebaseerde POS te implementeren om zo meer klanten aan te trekken¹. Een van de redenen is dat hiermee de flexibiliteit van systemen kan worden verbeterd.

Met de introductie van nieuwe technologieën voor retailondernemingen hebben ISV´s de kans gekregen om de klantervaring in de winkel te verbeteren. Het winkelpersoneel heeft nu de vrijheid om door de winkel te lopen en kan daardoor het koopgedrag van klanten beïnvloeden. Winkelmedewerkers kunnen ook transacties uitvoeren, op maat gemaakte informatie bieden met handheld apparaten en kassabonnen op afstand afdrukken, waardoor de klantinteractie en de mogelijkheden voor cross-selling worden vergroot en wachttijden worden verkort. Webgebaseerde POS-systemen zijn bovendien veel goedkoper te installeren dan de traditionele systemen en kunnen sneller worden geüpgraded. Dit zijn allemaal belangrijke factoren om de concurrentie voor te blijven.

  • Mobility Mobiliteit - Dankzij het gebruik van tablet-pc's en andere mobiele apparaten bent u niet aan de kassa gebonden en kunt u een betere klantenservice en klantervaring bieden.
  • Designed for the cloud Flexibiliteit - Kassabonnen direct afdrukken vanaf smart devices met onze intelligente printers zonder drivers.
  • Energy Efficient Energiezuinig - Omdat er geen POS-terminal is vereist, hebt u minder hardware nodig en bent u minder geld kwijt aan energiekosten.
  • Cost-effective Voordelig - Dankzij het alles-in-één ontwerp hebt u lagere hardware- en onderhoudskosten.

DE REEKS TM-INTELLIGENT-APPARATEN VAN EPSON BEKIJKEN

Epson is de erkende internationale leider op het gebied van POS-printing en vernieuwt deze markt met een groot aantal toepassingen die van de TM-Intelligent-producten kunnen profiteren. Met deze apparaten worden werkzaamheden gestroomlijnd, worden ruimte en kosten bespaard, en kunt u afdrukken zonder printerdrivers, ongeacht of de POS-toepassing webgebaseerd, appgebaseerd of desktopgebaseerd is. Klik om alle Intelligent-producten te bekijken.

DE REEKS WEERGEVEN

VIEW EPSON’S RANGE OF TM-INTELLIGENT DEVICES

EPSON DEVELOPER CONFERENCE: DE DETAILHANDEL TOT ONTWIKKELING BRENGEN

Van 30 september tot 1 oktober werd de eerste Epson Developer Conference gehouden in Antwerpen. Hierbij kwamen meer dan 140 ISV's (Integrated Software Vendors) en VAR's (Value Added Resellers) bij elkaar om ideeën uit te wisselen en visionair leiderschap op het gebied van de allernieuwste productinnovaties te stimuleren.

LEES VERDER

Epson Developer Conference: evolving the retail sector

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de ISV, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Selecteer…

Ik ben geïnteresseerd in de volgende producten
(selecteer alles wat van toepassing is)::