Handige hulpmiddelen

Hieronder vindt u een groot aantal hulpmiddelen, waaronder artikelen, infographics en brochures, met informatie over producten en oplossingen van Epson en markttrends.

Hulpmiddelen filteren

  Aanstaande evenementen

  • Bon’app IT 2017, de vernieuwde Ingram Micro showcase

   Bon’app IT 2017, de vernieuwde Ingram Micro showcase
   01.06.2017 - 01.06.2017
   Brabanthal, Leuven

   Ingram Micro’s showcase is al aan haar 26e editie toe en ook dit jaar zal Epson aanwezig zijn om u kennis te laten maken met nieuwe technologieën en oplossingen.

   De showcase werd omgedoopt tot Bon’app IT dat gepaard gaat met een vernieuwd concept. We verwelkomen u graag op 1 juni vanaf 14.30 uur in de Brabanthal te Leuven. Nadien kan u genieten van eten over de hele wereld geserveerd door een parade van foodtrucks.

   Hopelijk zijn jullie ook weer massaal van de partij. Kom zeker eens langs op onze stand voor een babbel en drankje. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

  • Get Smart in Printmedia Business

   Get Smart in Printmedia Business
   08.06.2017 - 08.06.2017
   De Montil, Affligem

   Grafisch Nieuws en M&C Magazine organiseren samen de tweede editie van Get Smart in Printmedia Business. Het evenement richt zich op een ruimere doelgroep van productiebedrijven en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele- communicatie industrie. Get Smart is voortaan zowel het communicatieplatform van de grafimedia- als van de print- en signindustrie.

   En dus mag Epson hier niet ontbreken. 

   Laat u onderdompelen in een bad van kennis over kansen met conventioneel en digitaal drukwerk, over belangrijke evoluties en succesvolle strategieën. Innovatieve printoplossingen en printmediadragers, web-to-printdienstverlening, standaardisatie en automatisatie, intelligente printafwerking en innovatieve businessmodellen in de print en print & signindustrie, die de rode draad vormen doorheen het programma.

   Breng ons zeker een  bezoekje.

   Meer info vind je op www.getsmart.be

  • SIGN Istanbul 2017

   SIGN Istanbul 2017
   04.10.2017 - 08.10.2017
   Tüyap, Istanbul

   SIGN Istanbul biedt u een volledig gamma van producten, diensten en toepassingen voor de sector, zoals digitale printtechnologieën, textieldruk, reclame-apparatuur, kleinformaat afdrukken en documentatie technologieën, transfer materialen, printkleurstoffen, LED en LED-displays, product-display stands, zeefdruk en promotiemateriaal. Daarnaast zal ook de 3D Printshow Istanbul, een specialistische sectie die vorig jaar veel belangstelling trok, onderdeel zijn van de beurs.

   Visit: http://www.signistanbul.com/

  • GITEX 2017

   GITEX 2017
   08.10.2017 - 12.10.2017
   Dubai World Trade Centre, Dubai, United Arab Emirates

   GITEX Technology Week is één van de meest erkende informatie- en communicatietechnologie (ICT) vakbeurs in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië. GITEX indentificeert de wereldwijde trends in de tech-industrie en integreert deze in nieuwe evenementsectoren of congresprogramma's. Elk jaar lanceren internationale topmerken en innovatieve lokale partijen cutting-edge producten, gadgets en diensten op GITEX, waardoor het een niet te missen evenement voor techliefhebbers en professionals uit de industrie is.

   Ook Epson zal aanwezig zijn op GITEX: www.gitex.com

  • droidcon London 2017

   droidcon London 2017
   26.10.2017 - 27.10.2017
   Business Design Centre, London

   droidcon keert terug naar Londen in oktober 2017 en zal opnieuw in het Business Design Centre worden gehost. Wil je kennismaken met de internationale Android community, luisteren naar deskundige sprekers, meer te weten komen over de nieuwste Android-ontwikkelingen en fantastische nieuwe technologieën bekijken? Kom dan naar droidcon Londen, de grootste Android Developer conferentie in Europa!

   droidcon 

  • InPrint 2017

   InPrint 2017
   14.11.2017 - 16.11.2017
   Munich Trade Fair Centre, Germany

   Inprint is dé vakbeurs voor industriële printtechnologie. Dit is de enige beurs die puur is opgezet voor deze opkomende en veelbelovende sector van de grafische industrie - een belangrijke markt voor state of the art functionele en decoratieve afdrukken in industriële productie.

   Visit: InPrint 2017

  HEEFT U VRAGEN?