De producten van Epson zijn ontworpen met een duurzame levenscyclus in gedachten. Hierdoor bespaart u geld bij de aankoop en gedurende de hele levensduur van het product.

KOSTENEFFECTIEVE
ADMIN­ISTRATIE

De openbare sector staat zelfs in goede tijden onder druk. Maar door genadeloze budgetbezuinigingen is de druk zwaarder dan ooit.

Gezien deze budgettaire beperkingen in de publieke sector, moet technologie extreem kostenefficiënt zijn, niet alleen op het punt van aankoop, maar gedurende de gehele levensduur van het product.

Daarom heeft Epson veel nagedacht over elk aspect van zijn productenreeks, wat een combinatie van concurrerende prijzen en een reeks kostenbesparende eigenschappen heeft opgeleverd.

BEHEER UW VOORRADEN OP VERSTANDIGE WIJZE

BEHEER UW VOORRADEN OP VERSTANDIGE WIJZE

Behoud de controle over de afdrukkosten van uw bedrijf met Epson Print & Save:

 • Een vast maandbedrag waarbij voorraadbeheer en een garantie op locatie van drie jaar zijn inbegrepen biedt gemoedsrust.
 • Verlaag uw afdrukkosten met 15 tot 40%, vergeleken met het afzonderlijk inkopen van voorraden en diensten1.
 • Houd het printer- en voorraadgebruik in de gaten, zodat u ervan verzekerd bent dat alle voorraden beschikbaar blijven.

LAGE TOTALE BEDRIJFSKOSTEN

LAGE TOTALE BEDRIJFSKOSTEN

Houd de levensduurkosten van uw technologie beperkt, van aankoopprijs tot verbruiksmaterialen en onderhoud:

 • Bespaar tot 50% per pagina met onze WorkForce Pro-printers, vergeleken met kleurenlaserprinters van concurrenten2.
 • Druk tot 75.000 pagina's af zonder inkt te moeten verwisselen met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers (Replaceable Ink Pack System)3.
 • Ontdek projectoren met een betaalbare aankoopprijs, eenvoudige en flexibele installatie en lage onderhoudskosten.
 • Druk snel en goedkoop uw eigen etiketten af met ons LabelWorks-assortiment om te helpen besparen op kosten voor uitbesteding.

HOUD DE KOSTEN ONDER CONTROLE

HOUD DE KOSTEN ONDER CONTROLE

Beheer uw technologiekosten met onze gratis tools en boekhoudsoftware:

 • Beheer en bewaak elke projector in uw netwerk met onze gratis EasyMP-software. Deze software geeft een melding weer wanneer lampen dienen te worden vervangen en stelt u in staat om op afstand eenheden uit te schakelen, waardoor u tijd, elektriciteit en geld bespaart.
 • Houd de taakkosten bij voor uw SureColor SC-T-serie met de Epson Accounting Tool voor grootformaatprinters. Met een druk op de knop kunt u zien wat de kosten van de verschillende afdruktaken zijn.

BESPAAR OP OUTSOURCING

BESPAAR OP OUTSOURCING

Bespaar tijd en geld door uw materiaal in eigen beheer af te drukken en te archiveren:

 • Druk kaarten, CAD-tekeningen, plattegronden en poster op groot formaat af met de SureColor SC-T-serie.
 • Produceer hoogwaardige rapporten met de WorkForce Pro-reeks.
 • Druk belangrijke gegevens af en archiveer deze op kosteneffectieve wijze op optische media met onze Epson Discproducers.

CONTACT OPNEMEN

Vul hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is):
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

OPLOSSINGEN

Het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding blijft een kritische drijfveer voor de openbare sector. Ontdek slimme services en oplossingen waarmee u uw budget verstandig spendeert en de activiteiten van alle mensen in uw organisatie vereenvoudigt.

GOEDKOPER AFDRUKKEN

GOEDKOPER AFDRUKKEN

Houd de afdrukkosten voor uw organisatie onder controle met onze Managed Print Services, waarin afdrukservices, verbruiksartikelen en garantie zijn gecombineerd in één kostenbesparend pakket Verlaag met behulp van Epson Print & Save uw afdrukkosten met 15 tot 40%, vergeleken met het afzonderlijk inkopen van voorraden en diensten1.

MEER INFORMATIE

AFDRUKKOSTEN BEHEERSEN

AFDRUKKOSTEN BEHEERSEN

Wis automatisch niet-vrijgegeven documenten met de Epson-software Email Print for Enterprise om overbodige afdrukkosten te vermijden.

MEER INFORMATIE

VOORDELIG ETIKETTEN MAKEN

VOORDELIG ETIKETTEN MAKEN

Ontwerp en creëer snel en voordelig etiketten en druk deze direct vanaf uw smartphone of tablet met de Epson iLabel-app en onze LabelWorks-reeks4. Onze labels hebben bovendien kleine marges af om de hoeveelheid afval te verminderen en geld te besparen.

ANDROID-APP OP Google play Download in de App Store

VERLAAG PROJECTORKOSTEN

VERLAAG PROJECTORKOSTEN

Bespaar tijd en middelen met onze EasyMP-software, waarmee beheerders projectoren op afstand aan en uit kunnen zetten om het stroomverbruik te verminderen. U kunt ook op hardwarekosten besparen door rechtstreeks vanaf een USB-apparaat te presenteren – u hebt geen pc nodig.

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

STROOMLIJN SCANNEN

Stroomlijn het scannen met onze gratis Document Capture Pro-software. Gebruik een gecentraliseerde netwerkscanner, verlaag de hardwarekosten en verhoog de productiviteit van beheerders.

MEER INFORMATIE

MONITOR KOSTEN

MONITOR KOSTEN

Houd de afdrukkosten bij voor de SC-T-serie van grootformaatprinters met onze LFP Accounting Tool. De software maakt verbinding met uw netwerk, verzamelt gegevens van al uw printers van de SC-T-serie en geeft de kosten van afdruktaken voor verschillende afdelingen weer.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Maak gebruik van baanbrekende technologie terwijl u de bedrijfskosten laag houdt, dankzij een betaalbare aankoopprijs, lage onderhoudskosten en voordelige verbruiksmaterialen.

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Profiteer van zeer voordelige afdrukservices tegen voorspelbare kosten met onze nieuwe WorkForce Pro RIPS-printers. Druk tot 75.000 pagina's af zonder de inkt te hoeven vervangen dankzij de inktpatronen met zeer hoog rendement3.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

PERMANENTE PRINTKOP

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore™-printkop. Deze werd oorspronkelijk ontwikkeld om de kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren die vereist zijn voor commerciële toepassingen waarbij uitvaltijd geen optie is.

MEER INFORMATIE

EFFICIËNTE PROJECTOREN

EFFICIËNTE PROJECTOREN

De nieuwe lampen met langere levensduur in onze projectoren met ultrakorte projectieafstand zorgen voor lagere kosten voor verbruiksmaterialen, minder stroomverbruik en daardoor lagere energierekeningen.

MEER INFORMATIE

BESPAAR PAPIER

BESPAAR PAPIER

Verlaag de papierkosten met onze WorkForce Pro-printers. Dankzij de ingebouwde functies voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren en faxen kunt u papier gemakkelijk voordelig gebruiken.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

De prijs-kwaliteitsverhouding is altijd een hoge prioriteit voor de openbare sector. Verkrijg de hoogwaardige resultaten die u nodig hebt terwijl u tevens de bedrijfskosten in de gaten houdt met Epson. In onze producten wordt de nieuwste technologie gecombineerd met functies die u geld besparen.

BUSINESS INKJET

Produceer indrukwekkende documenten van hoge kwaliteit met onze WorkForce Pro-printers en profiteer optimaal van de slimme manieren om afdrukkosten onder controle te houden:

 • Rapportages omtrent taakkosten zijn eenvoudig en snel te maken, omdat de printers compatibel zijn met populaire afdrukmanagementsoftware.
 • Tot 50% lagere kosten per pagina dan bij kleurenlaserprinters van concurrenten2.
 • Dubbelzijdig afdrukken zorgt voor een terugloop in papierkosten.
MEER INFORMATIE
BUSINESS INKJET

GROOTFORMAATPRINTERS

Bespaar op uitbestedingskosten en beperk wachttijden voor uw personeel met onze SureColor SC-T-serie grootformaatprinters:

 • Druk professionele en betaalbare plattegronden, kaarten, tekeningen en intern signalisatiemateriaal af in eigen beheer met de grootformaatprinters van Epson.
 • Beperk uitvaltijd en extra kosten met de uiterst betrouwbare hardware en geïntegreerde Micro Piezo-printkop.
 • Minimaliseer de inktkosten door de grootte van het inktpatroon te kiezen die voldoet aan uw behoeften: 110 ml, 350 ml of 700 ml.
MEER INFORMATIE
GROOTFORMAATPRINTERS

PROJECTOREN

Geef krachtige en inspirerende presentaties met projectoren die de bedrijfskosten tot een minimum beperken:

 • Epson-projectoren zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig te installeren zijn, gebruiksvriendelijk zijn, eenvoudig in een netwerk kunnen worden opgenomen en onderhoudskosten laag houden.
 • Imponeer uw publiek in de bestuursvergadering met onze budgetvriendelijke installatieprojectoren.
 • Dankzij de eco-modus in onze projectoren wordt het energieverbruik verlaagd en dankzij de duurzame luchtfilters en lampen worden de kosten van verbruiksmaterialen verlaagd.
 • Geef uw vergaderingen een volledig nieuwe dimensie met een projector met ultrakorte projectieafstand. Het systeem combineert ultrakorte afstandsprojectie met interactief whiteboard en papieren flip-over in één betaalbaar apparaat.
MEER INFORMATIE
PROJECTOREN

DISCPRODUCERS

Archiveer vertrouwelijke gegevens snel en voordelig met behulp van Epson Discproducers:

 • Met optische media kunnen gegevens voordelig en veilig worden gedistribueerd tot 50 GB, tegen de laagste langetermijnskosten per gigabyte.
 • Dankzij de afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit wordt er uitzonderlijk kosteneffectief afgedrukt.
 • U kunt de onderhoudscassette en harde schijf van de PP-100II zelf vervangen, en zo voor een langere levensduur en verlaging van de onderhoudskosten zorgen.
 • De Blu-ray-disc™-technologie biedt het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën, waardoor de kosten nog meer worden gedrukt door energiebesparingen.
MEER INFORMATIE
DISCPRODUCERS

SCANNERS

Stroomlijn administratief werk en bespaar geld met het aanbod aan krachtige en betaalbare scanners van Epson:

 • Verlaag hardwarekosten met netwerkscanners waarvoor geen pc is vereist.
 • Verbeter de productiviteit en zorg ervoor dat personeel tijd overhoudt met onze Document Capture Pro-software, die alle netwerkscanners centraliseert ten behoeve van een eenvoudige administratie en maximale controle.
MEER INFORMATIE
SCANNERS

1 Kortingen in vergelijking met de prijslijst wanneer verbruiksartikelen en garantie apart worden aangekocht

2 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en MFP's, in het vierde kwartaal van 2010 verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk (gevolgd door IDC). Kosten per pagina zijn berekend op basis van officiële catalogusprijzen voor inktpatronen en gepubliceerd rendement in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, per december 2010. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/workforcepro

3 Geschat rendement in pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

4 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN