Onze producten zijn ontworpen met een duurzame milieulevenscyclus in gedachten. Zij besparen energie en verminderen de CO2-uitstoot, waardoor zij vriendelijker voor het milieu zijn en u ook nog eens geld besparen.

BEHAAL UW MILIEUDOEL­STELLINGEN

Het is een principe bij Epson om producten te ontwerpen die minder stroom verbruiken. Wij hebben onze producten zo ontwikkeld dat zij tijdens de gehele levensduur schoner en vriendelijker voor het milieu zijn, van fabricage en logistiek, tot en met energieverbruik, gebruik van verbruiksmaterialen en recycling. Wij kunnen u helpen uw milieudoelstellingen te behalen en tegelijkertijd geld te besparen.

BEPERK HET STROOMVERBRUIK

BEPERK HET STROOMVERBRUIK

We ontwikkelen continu nieuwe manieren om organisaties te helpen het stroomverbruik te beperken en aan strenge milieunormen te voldoen:

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben onze WorkForce Pro-printers geen opwarmtijd. Bovendien gebruikt de reeks tot 80 % minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters12.
 • Epson-projectoren zitten vol met milieuvriendelijke functies die het stroomverbruik verminderen en de levensduur van lampen verlengen, waardoor zij vriendelijker zijn voor het milieu.
 • Onze scanners maken gebruik van de ReadyScan-technologie. Dit betekent: geen opwarmtijd en een stroombesparende sluimerknop.

EEN BETERE WERKOMGEVING

EEN BETERE WERKOMGEVING

Voldoe aan uw milieubeleid dankzij de innovatieve technologie van onze WorkForce Pro-printers:

 • Verbeter de werkomgeving met printers die geen ventilatorgeluid maken tijdens en na het afdrukken.
 • De WorkForce Pro-reeks bespaart ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printer benodigd is.
 • Met het duurzame Replaceable Ink Pack System kunt u tot 75.000 pagina's afdrukken zonder dat de inkt hoeft te worden vervangen, wat zorgt voor minder afval, lagere transportkosten en geringere milieubelasting3.
 • Onze WorkForce Pro-printers zijn voorzien van ingebouwde opties voor dubbelzijdig afdrukken, scannen, kopiëren, en faxen, waardoor u minder papier verbruikt en resources bespaart.

LAGER ENERGIEVERBRUIK, GEWELDIGE RESULTATEN

LAGER ENERGIEVERBRUIK, GEWELDIGE RESULTATEN

Behaal indrukwekkende resultaten met minder energie, dankzij Epson’s krachtige bedrijfsprojectoren:

 • Onze projectoren maken gebruik van de zeer efficiënte 3LCD-technologie.
 • Ze produceren levensechte kleuren die tot drie keer zo helder zijn dan die van DLP-projectoren met 1 chip5.
 • U haalt de maximale visuele impact uit uw presentaties met een minimaal energieverbruik.

MILIEUVRIENDELIJKERE OPSLAG

MILIEUVRIENDELIJKERE OPSLAG

De vooruitziende technologie van onze Discproducers bespaart energie en levert ook nog eens efficiëntie voor de lange termijn:

 • Klanten- en bedrijfsgegevens kunnen veilig worden opgeslagen, zonder dat het herschrijven van dvd's voor 50 jaar en cd's voor 100 jaar nodig zal zijn.
 • De Blu-ray-disc™-technologie heeft een TÜV-certificering van B, het laagste energieverbruik van alle dataopslagtechnologieën voor de lange termijn.

OPLOSSINGEN

Met onze innovatieve diensten en oplossingen kunt u nieuwe manieren ontdekken om het stroomverbruik te verminderen, uw verbruiksmaterialen te beperken en grondstoffen efficiënter te gebruiken.

BESPAAR ENERGIE

BESPAAR ENERGIE

Behoud de controle over al uw projectoren met onze EasyMP-software en zorg ervoor dat u geen energie verspilt door een projector 's nachts aan te laten staan.

MEER INFORMATIE

MINDER INTERVENTIE

MINDER INTERVENTIE

Verbeter uw imago op milieugebied met het nieuwe Replaceable Ink Pack System (RIPS). Dit systeem bevat inktpakketten met een groot volume die tot 75.000 pagina's kunnen afdrukken voordat ze moeten worden vervangen3.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Richt uw blik op de toekomst en investeer in technologie waarmee u het stroomverbruik vermindert en tegelijkertijd uitstekende resultaten van hoge kwaliteit kunt leveren.

PERMANENTE PRINTKOP

PERMANENTE PRINTKOP

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore-printkop. De printkop spuit nauwkeurig gecontroleerde inktdruppels die slechts één micron dik zijn, waarbij uw materiaal zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt.

MEER INFORMATIE

SLIM SCANNEN

SLIM SCANNEN

Kies een milieuvriendelijkere scanner voor uw kantoor. De Epson ReadyScan LED-technologie elimineert opwarmtijden en staat garant voor de afwezigheid van kwik en een lager stroomverbruik.

MEER INFORMATIE

VERMINDER DE LOGISTIEK

VERMINDER DE LOGISTIEK

Maak een milieuvriendelijke keuze met de duurzame WorkForce Pro RIPS-printers. U kunt tot 75.000 pagina's afdrukken zonder dat de inkt hoeft te worden vervangen, wat zorgt voor minder afval, lagere transportkosten en geringere milieubelasting3.

MEER INFORMATIE

MILIEUVRIENDELIJKER AFDRUKKEN

MILIEUVRIENDELIJKER AFDRUKKEN

Ontdek een milieuvriendelijkere methode van afdrukken met WorkForce Pro-printers. Hun warmte-vrije technologie is energiezuiniger omdat zijn tot 80% minder stroom verbruiken dan vergelijkbare kleurenlaserprinters12.

MEER INFORMATIE

ECO-PROJECTOREN

ECO-PROJECTOREN

Maak optimaal gebruik van slimme projectortechnologie die uw energieverbruik verlaagt. De eco-modus, automatische dimfunctie en sluimertimerfunctie van de projectoren zorgen voor lagere energierekeningen terwijl de 3LCD-technologie uw projectoren 25% energiezuiniger maakt13.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

Onze producten zijn zo ontworpen dat ze voldoen aan alle behoeften van de openbare sector, van printers, projectoren en scanners tot Discproducers. U boekt dus voortreffelijke resultaten, ontziet het milieu en bespaart bovendien nog geld ook.

PRINTERS

Laat de innovatieve technologie van onze WorkForce Pro-printers u helpen te voldoen aan uw milieubeleid.

 • In tegenstelling tot laserprinters hebben ze geen opwarmtijd en gebruiken ze tot 80% minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters12.
 • De printers besparen ruimte, omdat er geen ventilatieruimte om de printers benodigd is.
 • Dankzij ons duurzame Replaceable Ink Pack System vereisen deze printers minder ingrepen en minder logistiek en zijn ze minder belastend voor het milieu.
MEER INFORMATIE
PRINTERS

PROJECTOREN

Geef levendige, boeiende presentaties die tot de verbeelding spreken zonder dat het veel kost:

 • Met de eco-modus wordt het stroomverbruik verminderd en de levensduur van lampen verlengd.
 • Met de automatische dimfunctie wordt de helderheid van de lamp geanalyseerd en aangepast om het energieverbruik te verminderen.
 • Met de sluimertimerfunctie worden projectoren op stand-by gezet als ze niet in gebruik zijn.
MEER INFORMATIE
PROJECTOREN

DISCPRODUCERS

Archiveer uw vertrouwelijke gegevens op de meest energiezuinige manier met een Epson Discproducer:

 • De gegevens hoeven de eerstvolgende 100 jaar niet te worden herschreven, wat zorgt voor efficiëntie voor de lange termijn en energie bespaart.
 • Afzonderlijke inktpatronen met hoge capaciteit zorgen ervoor dat u alleen de inkt die op is hoeft te vervangen.
 • De Blu-ray-disc™-technologie heeft het laagste energieverbruik van alle gegevensopslagtechnologieën.
MEER INFORMATIE
DISCPRODUCERS

SCANNERS

Maak efficiënter gebruik van energie en kies een milieuvriendelijker apparaat voor uw kantoor. De ReadyScan LED-technologie in onze scanners houdt het volgende in:

 • Geen opwarmtijd heeft
 • Kwikvrij is
 • Minder energie verbruikt
MEER INFORMATIE
SCANNERS

GROOTFORMAATPRINTERS

Maak hoogwaardige kaarten, CAD-tekeningen en plattegronden met grootformaatprinters die voldoen aan de hoogste milieukwalificaties:

 • De SC-T-serie gebruikt inkt op waterbasis en voldoet aan de Energy Star-normen.
 • De grootformaatprinters van Epson nemen minder ruimte in beslag in het kantoor en kosten minder energie om te verplaatsen, waardoor ze minder belastend voor het milieu zijn.
MEER INFORMATIE
GROOTFORMAATPRINTERS

CONTACT OPNEMEN

Vul hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is):
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

3 Geschat rendement in pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

5 Vergeleken met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren voor bedrijven en het onderwijs, gebaseerd op NPD-data uit de periode juli 2011 tot en met juni 2012. Kleurenlichtopbrengst (Colour Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurenlichtopbrengst (CLO) kan variëren, al naar gelang de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/CLO

12 Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2011 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië, (gevolgd door IDC); stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus per juli 2011

13 Bron: ProjectorCentral.com Jan. 2012. Gemiddeld 1122 leverbare modellen waarvoor fabrikanten de hoeveelheid lumen en totale energiegegevens voor alle resoluties en helderheidsniveaus hebben opgegeven. Energiebesparing werd gemeten als wattage per lumen. Dit werd gemeten voor zowel 3LCD-projectoren als projectoren met één chip in elk van de vijf helderheidssegmenten. 3LCD-projectoren hebben gemiddeld minder elektriciteit per lumen nodig voor alle vijf segmenten

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN