De openbare sector is afhankelijk van gebruiksvriendelijke technologie die steeds opnieuw betrouwbaar en perfect functioneert. De producten van Epson zijn paraat als zij het meest nodig zijn en zorgen ervoor dat uw dagelijkse taken steeds kunnen worden uitgevoerd.

TECHNOLOGIE WAAR U OP KUNT VERTROUWEN

Als u betrokken bent bij openbare dienstverlening, is het van cruciaal belang dat u erop kunt vertrouwen dat uw technologie perfect werkt op elk moment van elke werkdag.

Volgens onderzoek gaat er gemiddeld per jaar één werkweek per werknemer verloren als gevolg van IT-problemen en uitvaltijd van systemen6.

Zorg ervoor dat apparatuur bedrijfsklaar is exact op het moment dat u deze nodig hebt door gebruik te maken van de geavanceerde technologie van Epson. Maak uw werkleven gemakkelijker met producten die gebruiksvriendelijk zijn, minder onderhoud vergen en mensen helpen productiever te werken.

PROJECTORBEDIENING VIA HET NETWERK

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

Beheer en bewaak elke projector in uw netwerk met onze gratis EasyMP-software:

 • Zorg ervoor dat projectoren werken, met software die beheerders waarschuwt wanneer lampen dienen te worden vervangen en ze in staat stelt om projectoraanpassingen te doen en om op afstand eenheden uit te schakelen.
 • Beheer projectoren op proactieve wijze om uitvaltijd te beperken en te waarborgen dat projectoren beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn.

INTELLIGENT PRESENTEREN

INTELLIGENT PRESENTEREN

Verbeter de kwaliteit van uw vergaderingen en brainstormsessies met de EB-1400Wi-serie, ons systeem voor interactieve vergaderruimten.

 • Het systeem combineert de voordelen van korteafstandsprojectoren, interactieve whiteboards en papieren flip-overs.
 • Interactieve pennen maken het makkelijk voor collega's om gezamenlijk, al samenwerkend een presentatie te annoteren.
 • Sla na afloop eenvoudig de resultaten op een USB-stick of op een netwerklocatie op, of deel deze per e-mail.

PROBLEEMLOZE APPARATUUR

PROBLEEMLOZE APPARATUUR

Meer betrouwbare technologie betekent minder uitval. Epson zorgt ervoor dat u uw handen vrij hebt voor uw eigen taken:

 • Nooit meer rommel en gedoe bij het verwisselen van de inkt. Onze inktpatronen met hoge capaciteit zijn ongelooflijk eenvoudig te vervangen. Druk en klik het nieuwe patroon eenvoudig op zijn plaats.
 • WorkForce Pro-printers hebben, in tegenstelling tot laserprinters, geen drum, fuser- of transfereenheden. Met minder werkende onderdelen zijn ze robuuster en betrouwbaarder.
 • U kunt cd´s, dvd´s en Blu-ray-discs snel en eenvoudig branden en afdrukken met een Discproducer van Epson. Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid en voorkomt mechanische blokkeringen.

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

Als uw personeel mobiel is, moet uw technologie net zo flexibel zijn. Zorg dat uw medewerkers efficiënter kunnen werken, waar ze ook zijn:

 • Druk uw documenten af met Epson Connect via uw smartphone, tablet of laptop vanuit huis, kantoor of waar ook ter wereld7.
 • Maak direct afdrukken vanaf uw bedrijfs-e-mailadres met Email Print for Enterprise.
 • Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices7.
 • Maak gebruik van draadloze projectie vanaf uw smartphone of tablet met de iProjection-app8.
 • Ontwerp en creëer etiketten en druk deze direct vanaf uw smartphone of tablet met de Epson iLabel-app en onze LabelWorks-reeks9.

OPLOSSINGEN

Volgens onderzoek heeft driekwart van alle bedrijven behoefte aan hardware waarmee onderhoudstijd wordt verminderd, terwijl 70% graag de uitvaltijd van systemen wil terugdringen6.

Zet vaart achter uw eigen dagelijkse activiteiten en die van uw werknemers en het publiek, met services en oplossingen die zorgen dat u beter verbonden blijft, en die u helpen uw documenten te delen en uw technologie efficiënter te beheren.

LAAT PROJECTOREN DRAAIEN

LAAT PROJECTOREN DRAAIEN

Zorg er met onze gratis EasyMP-software voor dat al uw projectoren altijd gebruiksklaar zijn als u ze nodig hebt. Bedien maximaal 1.092 projectoren en ontvang e-mailmeldingen over de temperatuur en de status van luchtfilters en lampen.

MEER INFORMATIE

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

ZAKENDOEN WAAR U OOK BENT

Vereenvoudig uw werkdag. Druk uw documenten af met Epson Connect via uw smartphone, tablet of laptop vanuit huis, kantoor of waar ook ter wereld7.

MEER INFORMATIE

VEREENVOUDIG AFDRUKTAKEN

VEREENVOUDIG AFDRUKTAKEN

Verstuur documenten om deze via e-mail af te drukken zonder de noodzaak van stuurprogramma-installaties of het downloaden van toepassingen, met Epson Email Print for Enterprise. Verbind uw kantoorsysteem via Wi-Fi en druk nog steeds veilig af als u zich binnen uw kantoorgebouw bevindt.

MEER INFORMATIE

SNEL ETIKETTEN MAKEN

SNEL ETIKETTEN MAKEN

Ontwerp en creëer etiketten en druk deze direct vanaf uw smartphone of tablet met de Epson iLabel-app en onze LabelWorks-reeks9.

ANDROID-APP OP Google play Download in de App Store

PROJECTEREN VANAF UW TABLET

PROJECTEREN VANAF UW TABLET

Zorg dat vergaderingen soepel verlopen dankzij draadloze projectie van content vanaf uw smartphone of tablet met de iProjection-app8.

MEER INFORMATIE

STROOMLIJN SCANNEN

STROOMLIJN SCANNEN

Verhoog de productiviteit door bestanden snel en eenvoudig te scannen, digitaliseren en delen met behulp van onze gratis Document Capture Pro-software. Dankzij het intuïtieve gebruiksgemak biedt de software de perfecte manier om documenten te integreren in uw workflow.

MEER INFORMATIE

TECHNOLOGIE

Achter de schermen helpt de geavanceerde technologie van Epson organisaties in de openbare sector productiever te werken en een ongeëvenaarde kwaliteit te leveren waarmee u uw dienstverlening efficiënter kunt maken.

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

AFDRUKKEN MET ZEER HOOG RENDEMENT

Verhoog de productiviteit met onze nieuwe WorkForce Pro-printers, voor afdrukken met een zeer hoog rendement tot wel 75.000 pagina's zonder inkt te hoeven vervangen3. Deze printers vereisen minimaal ingrijpen en, aangezien zij ook nog betaalbaarder zijn, kunt u over een meer verspreid afdruknetwerk beschikken zodat mensen beter toegang hebben tot een printer als dit nodig is.

MEER INFORMATIE

SNEL, BETROUWBAAR AFDRUKKEN

SNEL, BETROUWBAAR AFDRUKKEN

De inkjettechnologie in onze WorkForce Pro-printers helpt supersnel, superbetrouwbaar afdrukken mogelijk te maken. De printers zijn sneller dan kleurenlaserprinters van de concurrentie bij afdruktaken van slechts enkele pagina's10. Met minder werkende onderdelen zijn ze robuust genoeg om aan de vereisten te voldoen van de drukste kantooromgevingen.

MEER INFORMATIE

PERMANENTE PRINTKOP

PERMANENTE PRINTKOP

Verhoog snelheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie dankzij onze PrecisionCore-printkop.

MEER INFORMATIE

DRIE KEER HELDERDER

DRIE KEER HELDERDER

Houd de aandacht van uw publiek vast met de projectietechnologie van Epson, tijdens vergaderingen, bedrijfspresentaties en trainingssessies. Negen op de tien personen verklaarden dat Epson-projectoren de helderste en levendigste kleuren bieden11. Dankzij hun hoge Colour Light Output (kleurenlichtopbrengst) produceren onze projectoren kleuren die tot drie keer zo helder zijn dan die van DLP-projectoren met 1 chip5.

MEER INFORMATIE

PRODUCTEN

Laat de technologie de manier waarop uw organisatie werkt transformeren, met betere manieren om verbinding te maken, samen te werken en het publiek te bedienen. Van projectoren en printers tot scanners en Discproducers, Epson-producten zijn ontworpen om consistent uitmuntende resultaten te leveren voor alle typen organisaties in de openbare sector.

PROJECTOREN

Haal alles uit projectoren die een combinatie bieden van baanbrekende technologie met uitzonderlijke betrouwbaarheid:

 • Stimuleer teams om ideeën te delen en efficiënter te werken met een intelligente presentatiesysteem.
 • Maak presenteren eenvoudig door uw presentaties rechtstreeks vanaf een USB-stick te projecteren.
 • Imponeer uw publiek tijdens vergaderingen en trainingssessies met installatieprojectoren die weinig onderhoud vergen en garant staan voor consistente prestaties.
MEER INFORMATIE
PROJECTOREN

BUSINESS INKJET

Kies een printer die het tempo van de drukste werkomgeving aankan:

 • Verkort wachttijden met de betaalbare WorkForce Pro-printers die toegankelijker voor uw medewerkers zijn.
 • Behaal uitstekende resultaten – in snel tempo – met de bijzonder betrouwbare inkjettechnologie in onze WorkForce Pro-printers.
 • Vertrouw op de robuuste, hoogwaardige inkjetprinters, die minder werkende onderdelen hebben dan laserprinters.
MEER INFORMATIE
BUSINESS INKJET

SCANNERS

Versnel uw workflow en deel belangrijke informatie snel met collega's dankzij de razendsnelle scanners van Epson:

 • Converteer en verspreid ingescande informatie en leg deze vast in uw archiveersysteem met onze gratis Document Capture Pro-software.
 • Deel gescande bestanden snel en efficiënt met onze Scan-to-Cloud-service waarmee u bestanden automatisch kunt uploaden naar cloudservices7.
 • Scan gevoelige of grote artikelen zoals paspoorten of boeken met een A3-flatbedscanner van Epson.
MEER INFORMATIE
SCANNERS

DISCPRODUCERS

Als u gegevens eenvoudig en nauwkeurig wilt distribueren en opslaan, zijn de snelle en betrouwbare Epson Discproducers ideaal:

 • Brand en bedruk met één druk op de knop één of honderd cd's, dvd's en Blu-ray-discs.
 • Een interne robotarm garandeert nauwkeurigheid en voorkomt mechanische blokkeringen.
 • Zij zijn eenvoudig in gebruik dankzij de bediening vanaf de voorkant en intuïtieve aansturing, en sommige modellen kunnen maximaal vijf afdruktaken tegelijkertijd ontvangen.
MEER INFORMATIE
DISCPRODUCERS

ETIKETTENPRINTERS

Met Epson LabelWorks kunt u papierwerk efficiënt archiveren, etiketteren en volgen:

 • Etiketten maken en afdrukken vanaf een desktopcomputer en vanaf iOS™- en Android™-apparaten.
 • Download de gratis Epson iLabel-app voor afdrukken met smartphone en tablet4.
MEER INFORMATIE
ETIKETTENPRINTERS

CONTACT OPNEMEN

Vul hieronder uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is):
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

3 Geschat rendement in pagina's is afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield

4 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store

5 Vergeleken met toonaangevende 1-chip DLP-projectoren voor bedrijven en het onderwijs, gebaseerd op NPD-data uit de periode juli 2011 tot en met juni 2012. Kleurenlichtopbrengst (Colour Light Output) gemeten conform IDMS 15.4. Kleurenlichtopbrengst (CLO) kan variëren, al naar gelang de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.be/CLO

6 Onderzoek uitgevoerd in opdracht van Epson Europe door Coleman Parkes onder 1.250 EU5-bedrijven met 50-500 en meer dan 500 werknemers. De deelnemers waren besluitvormers in de IT. Per land (Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje) namen 250 bedrijven deel, actief in de financiële sector, retail en algemene zakelijke markt. Het onderzoek vond plaats in februari 2014

7 Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.be/connect.

8 iProjection-app is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.

9 Compatibel met LabelWorks LW-600P en LW-1000P. Download de Epson iLabel-app vanuit de Apple App Store en Google Play Store

10 Vergeleken met de 10 beste A4-kleurenlaserprinters en multifunctionele printers verkocht in de EMEA-regio in het eerste kwartaal van 2011 (gevolgd door IDC). Afdruksnelheid vergeleken op basis van gemiddelde [kleur/zwart-wit] [enkelzijdig/dubbelzijdig] FSOT, conform ISO/IEC 24734-testprocedure. Ga naar www.epson.eu/testing voor meer informatie en ondersteunende feiten

11 In een objectief vergelijkend onderzoek met vijf DLP-modellen met één chip van toonaangevende concurrenten. Het onderzoek is in maart 2013 verricht door RS Consulting, basissteekproef n=200

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN