Epson TM-Intelligent-platform

NU KAN MIJN POS-SYSTEEM MET MIJN BEDRIJF MEEGROEIEN

Video afspelen

DE KLANTERVARING VERBETEREN

In een snel veranderende retailomgeving streeft u naar een gedifferentieerde en vlotte winkelervaring. Dankzij onze intelligente oplossingen kan personeel transacties op alle plaatsen in de winkel verwerken met op mobiele apparaten en tablets gebaseerde POS-oplossingen die kunnen worden geïntegreerd met bestaande IT en die multi-channel retailing mogelijk maken.

Mobiliteit

De naadloze integratie van oplossingen voor mobiele apparaten en tablets voegt flexibiliteit, waarde en stijl toe aan POS

Flexibiliteit

Met het flexibele platform is introductie van nieuwe systemen snel en eenvoudig, van voorraadbeheer en bedrijfsanalytics tot on-demand afrekenen en loyaliteitssystemen

ONTWORPEN VOOR DE RETAIL

Personeel beschikt over de vrijheid om een persoonlijke winkelervaring te bieden doordat het door de winkel kan bewegen, interacties kan aangaan met klanten en toegang heeft tot informatie

Brug naar de toekomst

Onze TM-Intelligent-apparaten zijn zo ontworpen dat u ze ook kunt gebruiken met bestaande POS-toepassingen

Epson ePOS

45% van de retailers gaf aan dat op de cloud gebaseerde POS kostenbesparingen mogelijk maakte¹

Brochure downloaden

Contact opnemen

EERSTEKLAS SERVICES BIEDEN
IN DE HORECA

MOBIEL AFDRUKKEN
MOBIEL AFDRUKKEN

Verbeter de klantervaring met de TM-P20 mobiele kassabonprinter, door betalingen aan te nemen en kassabonnen af te drukken ongeacht waar u zich bevindt in het restaurant.

WACHTTIJDEN VERKORTEN
WACHTTIJDEN VERKORTEN

Zorg dat uw klanten tevreden blijven door ze een snellere, soepelere en naadloze ervaring te bieden, doordat uw personeel overal in het restaurant bestellingen kan opnemen via tablet-pc's en smartphones.

INTELLIGENTE OPLOSSINGEN
INTELLIGENTE OPLOSSINGEN

Met de TM-T88V-iHub kunt u profiteren van betaalbare en innovatieve POS-oplossingen voor tablets, inclusief bediening van randapparatuur en gelijktijdige interactie met verschillende mobiele apparaten. Door deze nieuwe services aan uw klanten te bieden, behoudt u een voorsprong op de concurrentie.

KLANTENINTERACTIE
KLANTENINTERACTIE

U kunt de interactie met uw klanten vergroten omdat zij met hun eigen smart devices door online menu's kunnen bladeren en online kunnen bestellen.

BETROUWBAAR AFDRUKKEN
BETROUWBAAR AFDRUKKEN

De TM-T20II is een betrouwbare kassabonprinter die weinig onderhoud vergt en ideaal is voor gebruik in drukke keukens. Hij is zeer compact en kan horizontaal staan of verticaal aan de muur worden bevestigd. Met zijn waterdichte hoes voor de stroomschakelaar en externe zoemer is deze ideaal voor gebruik in extreme omgevingen.

BEKROONDE RESULTATEN
BEKROONDE RESULTATEN

De Epson A4- en A3-printers uit de WorkForce Pro-reeks verhogen de productiviteit dankzij lage bedrijfskosten, hoge afdruksnelheden en weinig gebruikersinterventie.

COMPACTE PRINTER
COMPACTE PRINTER

Dankzij de integratie met mobiele apparaten zoals een tablet-pc, is de TM-T70II de ideale keuze als u een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing zoekt voor de receptiebalie. Vanwege de bediening aan de voorzijde kan de printer onder de toonbank worden geplaatst en u daardoor nog meer ruimte besparen.

eBook

UW GRATIS E-MAGAZINE

In deze uitgave vindt u de volgende onderwerpen:

 • De evolutie van technologie op de winkelvloer
 • Hoe de intelligente kassabonprinters van Epson de activiteiten van een kledingwinkelier hebben vereenvoudigd
 • Zijn digitale displays een goede oplossing voor uw bedrijf

Meld u hieronder aan en lees het laatste nummer; u ontvangt het volgende nummer rechtstreeks in uw Postvak IN

Meer informatie

Uw gegevens

X

Beveiligingscontrole*

Dit helpt ons te bevestigen dat u een persoon bent en dat het geen spam betreft.

De velden die met een '*' zijn gemarkeerd, zijn verplichte velden.

AAN DE SLAG MET TECHNOLOGIE

De retailer in de winkelstraat kampt met twee belangrijke problemen in retail en horeca: veranderingen in consumentengedrag en toenemende concurrentie van online handel en alternatieve verkooppunten. Om dit te kunnen oplossen, moet de retail zich aanpassen en nieuwe manieren vinden om de klantervaring te verbeteren en meer kopers aan te trekken.

Onderzoek1 toont aan dat de belangrijkste prioriteiten van de detailhandel de integratie van POS-toepassingen zijn die verbeterde dienstverlening opleveren (zoals loyaliteitsprogramma's en dynamisch beheer van marketingcontent) en de introductie van mobiele POS-apparaten.

Tot de vele voordelen van mobiele POS-systemen behoort de mogelijkheid om de efficiëntie van de IT-systemen van de retail te verbeteren. Mobiele POS-systemen helpen tevens de klantervaring in de winkels te verbeteren, waardoor het winkelpersoneel in staat is het koopgedrag van klanten te beïnvloeden terwijl zij door de winkel lopen door het volgende te doen:

Transacties uitvoeren terwijl zij niet achter de kassa staan
Zeer gerichte klantinformatie bieden
Overal in de winkel kassabonnen afdrukken
Wachttijden en -rijen aan de kassa verkorten

Het voordeel van de nieuwe technologie is tevens dat deze goedkoper is te installeren dan traditionele methoden en sneller kan worden uitgerold. En dat zijn allemaal belangrijke factoren bij het behouden van een voorsprong op de concurrentie.

Bekijk de video

MOBILITEIT OP HET VERKOOPPUNT

Video afspelen

NIEUWE TECHNOLOGIE CREËERT NIEUWE MOGELIJKHEDEN

De TM-Intelligent-reeks is ontworpen voor verandering, aanpassing en schaalbaarheid, wat dit het perfecte platform maakt om deze retailvisie van de toekomst te veranderen in de werkelijkheid van vandaag.

Wat als...

Wat als...

 • Uw bedrijf meer klanten kon bedienen, druktepieken beter kon opvangen en tegelijkertijd overhead van personeel kon beperken
 • U ruimte op de balie kon vrijmaken die nu wordt bezet door omvangrijke POS-apparatuur
 • U wachtrijen en -tijden kon elimineren
 • Uw klanten een restaurant konden binnenstappen, aan een tafel gaan zitten en eenvoudig hun maaltijd kregen
Veronderstel eens…

Veronderstel eens…

 • Dat u uw medewerkers kon weghalen achter de toonbanken zodat ze zich volledig op het klanttraject konden richten
 • Dat u uw klanten direct kon aanspreken om ze te helpen bij het kopen van wat ze nodig hebben
Beeld u eens in…

Beeld u eens in…

 • Dat uw klanten hun eigen apparaten konden gebruiken om transacties te bekijken en voltooien
 • Dat u van alle efficiëntievoordelen kon profiteren van een webgebaseerd POS-systeem, met de betrouwbaarheid van een lokaal systeem binnen uw vestiging, onafhankelijk van een permanente internetverbinding
 • Dat u dit kon doen zonder pc, en alle vereisten wat betreft stroomverbruik, ondersteuning en onderhoud hieraan waren gekoppeld

VIND HET JUISTE PRODUCT VOOR U

De intelligente TM-DT-terminals zijn ideaal voorretailers die zich van de concurrentie willen onderscheiden door een extra factor in te bouwen in hun op Linux of Windows gebaseerde POS-systeem. Deze apparaten, die een krachtige ingebouwde processor, opslagcapaciteit en vooraf geladen besturingssysteem bieden, kunnen de traditionele POS-toepassingen integreren met online services zoals loyaliteitsprogramma's en elektronische kassabonnen.

De TM-iHUB-reeks is een handig, elegant en gebruiksvriendelijk afdruksysteem dat perfect is voor restaurants, hotels en bars. De FP90III is ontworpen om zo eenvoudig en efficiënt mogelijk fiscale rapportages en kwitanties af te drukken, voor landen waarin printers volledig aan fiscale regels moeten voldoen. Deze printer is al goedgekeurd voor fiscaal gebruik in Italië.

Deze snelle en effectieve printers zorgen voor flexibiliteit en gemak bij uw klantinteractie dankzij een reeks van voorzieningen, zoals hoogwaardig afdrukken van kassabonnen en streepjescodes en direct afdrukken vanaf een webbrowser op tablets en mobiele apparaten.

Terug
Volgende