TOONAANGEVENDE OPLOSSINGEN VOOR PUBLICATIES EN ARCHIVERING

Discproducer-reeks

CONTACT OPNEMEN
 

Als u een individuele schijf moet branden en bedrukken, kunt u dit met een vlotte druk op een knop bewerkstelligen. En daarbij komt dat als u batches wilt bedrukken, de Discproducer beschikbaar is in verscheidene modellen, die in één werkcyclus tot 100 schijven kunnen produceren. Ze kunnen worden gebruikt om alleen af te drukken of in een netwerkomgeving. Er is zelfs een beveiligingsmodel beschikbaar, waarop vertrouwelijke gegevens kunnen worden opgeslagen. Vervangbare schijven en onderhoudscassettes breiden de levensduur van de hele unit uit, terwijl nieuwe functies zoals ‘teruglezen’ en ‘afdruktaken samenvoegen’ zorgen dat de tweede generatie Discproducers nóg modernere toepassingen heeft.

Toonaangevende service

Wanneer u voor Epson kiest, krijgt u de service van wereldklasse die u van een toonaangevende leverancier kunt verwachten. Ons CoverPlus‑serviceprogramma biedt kosteneffectieve serviceopties, inclusief service ter plaatse als aanvulling op uw oorspronkelijke garantiedekking in de meeste landen wereldwijd en gedurende meerdere jaren.

PRODUCTEN

Wij zijn de enige fabrikant ter wereld die zowel precisierobotica als geavanceerde afdrukoplossingen heeft ontwikkeld. Daarom zijn onze producten zo betrouwbaar. Ze zijn gebaseerd op het kennis- en ervaringsplatform dat in robot-omgevingen is verkregen. Onze Discproducer is hiervan een perfect voorbeeld. Dit product levert dankzij het compacte ontwerp, de stofbestendige behuizing en de minimaal bewegende delen precisieprestaties en uitstekende betrouwbaarheid.

In de afgelopen 5 jaar is Epson uitgegroeid tot marktleider in vele segmenten waarin op aanvraag optische media nodig zijn. Meer dan 50 procent van alle ziekenhuizen in Europa die cd/dvd-producers voor patiënt-cd’s of archivering van patiëntengegevens installeren, selecteren Epson omwille van haar betrouwbaarheid en gebruiksgemak, zelfs in zware omgevingen.

Productaanbod

TOTAL DISK MAKER

Alle Discproducer-modellen worden geleverd met de software en tools die u nodig hebt om schijven te branden en te bedrukken. Total Disc Maker bestaat onder meer uit schijfbewerking, labelbewerking en publicatiefuncties.

Er zijn slechts enkele gemakkelijk te volgen stappen nodig:

 • Gegevens selecteren

  Kies eenvoudig de media, waarna u kunt slepen, neerzetten en branden.

 • Het label ontwerpen

  Gebruik uw eigen ontwerp of een van de vooraf gedefinieerde meegeleverde sjablonen of afbeeldingen. In het voorbeeldscherm kunt u uw compositie bekijken en uw werk opslaan om het later gemakkelijk te kunnen ophalen.

  Enkele slimme kenmerken vereenvoudigen het afdrukproces. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Batchnummering
  • Automatische datum en tijd
  • Automatisch afdrukken van mappenstructuur
  • Automatisch afdrukken van miniaturen
  • Automatisch afdrukken van gegevensvolumes
  • 20 sjablonen, zodat u snel aan de slag kunt
  • Cursieve tekst
  • Afdrukken van streepjescodes
  • Afdruktaken samenvoegen (5.0 of later)
  • Teruglezen (5.0 of later)
 • Productie configureren

  De software begeleidt u door het proces voor het opzetten van parameters voor het aantal schijven, de brand- en afdruksnelheden, de selectie van de invoer- en uitvoerlade en de afdrukresolutie. Klik dan op ‘Publiceren’ om met de productie te starten.

 • Productie bij houden

  Met de Total Disc Monitorsoftware van Epson blijft u op de hoogte van de status van belangrijke functies, evenals eventuele huidige opdrachten en opdrachten in de wachtrij.

  Total Disc Maker is tevens beschikbaar voor Mac OS-X, met ondersteuning voor de PP-50, PP-100, PP-100II en de PP-100AP.

  Total Disc Bridge:
  voor het implementeren van Discproducers in andere toepassingen; kan na registratie op een speciale Epson-server worden gedownload.

VERBRUIKSMATERIALEN EN OPTIES

Voor de beste publicatieresultaten biedt Epson de beroemde JVC/Taiyo Yuden WaterShieldmedia samen met een set inktpatronen of als set met 300 media.

Dit zijn de enige media in de sector met een bevestigde gegevensbetrouwbaarheid van meer dan 100 jaar (cd) of 50 jaar (dvd), evenals de hoogwaardige en waterbestendige afwerking van het bedrukte oppervlak.

Voor de archivering van hoge gegevensvolumes op Blu-ray discs, wordt de voorkeur gegeven aan Panasonic BD-R met 50 jaar toonaangevende nauwkeurigheid van gegevens.

Vele industriesectoren hebben voor de Discproducer gekozen

Medisch

Patiënt-cd, cardiologie, röntgen, mammografie, CT, operatiebewaking

Overheid

Politie-interviews, forensische wetenschappen, onroerend goed, het digitaliseren van papieren archieven, bewaking

Zakelijke accounts

Presentaties, promoties, films, PR, perspakketten

Juridisch

Digitaliseren en distribueren van juridische documenten, gerechtelijke bestanden

Onderwijs

Onderwijsmateriaal, instructies, examenvragen, spraakopnames

Creatieve bureaus

Foto’s en videogegevens in hoge resolutie, evenementfilms, animaties

Radio-/televisieuitzendingen/film

TV- en radioshows, pre-/postproductie, cd-service voor het publiek

Softwarehuizen

Leveren van software en updates, documentatie, handleidingen, games

Financiële diensten

Contracten, persoonlijke bestanden, back-up

Kopieerdiensten

Particuliere/zakelijke klantengegevens, kopieerdienst

Overige verticale markten

Opnemen van muziek, foto’s, video’s, toespraken, kerkpreken, evenementvideo’s, presentaties, concerten, reisvideo’s, hand-outs bij handelsbeurzen

Gebruikerservaringen

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de oplossingen van Epson, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Vergelijken
Sluiten

Producten vergelijken

van 3 geselecteerde

Geselecteerde producten vergelijken