EB-L12000Q

Een wereld vol mogelijkheden

Creëer indrukwekkende weergaven en levensechte omgevingen

EB-L12000Q
Laser Light Source Badge, 3LCD Badge

Krachtig en compact

De EB-L12000Q-projector biedt een ongelooflijk helder resultaat uit een lichte, compacte behuizing. De projector is eenvoudig te installeren, als upgrade of als nieuwe installatie.

Standaard 4K 3LCD-paneel

Het 4K-paneel levert ultra-high definition beeldkwaliteit en prachtige uitvoer. De 6 µm pixel-match is ontworpen door Epson en geproduceerd volgens de hoogste normen.

EB-L12000Q Front Dimensions

620 mm

280 mm

EB-L12000Q Back Dimensions

720 mm

Gewicht: 48 kg

Compact formaat dankzij het vloeistofkoelsysteem

Het nieuw ontwikkelde vloeistofkoelsysteem zorgt dat de belangrijkste optische elementen op de optimale temperatuur blijven. De anorganische LCD-panelen, het anorganisch fosforwiel en de laserlichtbron blijven koel, hoe de projector ook is geïnstalleerd. Dit efficiënte koelsysteem heeft bijgedragen aan het verkleinen van het modelformaat.

Betrouwbaar

Uitgerust met een zeer duurzaam anorganisch fosforwiel en een LCD-paneel, biedt de EB-L12000Q en zijn stofbestendige structuur uit drie lagen uitstekende duurzaamheid.

Stofbestendige structuur met drie lagen

De EB-L12000Q heeft drie beschermingslagen voor uitstekende duurzaamheid en stofbestendigheid. De lichtbron en optische elementen zijn beide afgedicht en het nieuw ontwikkelde totale vloeistofkoelsysteem verdeelt de luchtstroom en vermindert de inkomende lucht naar de optische engine met 86%¹ in vergelijking met conventionele modellen².

Robuust model

De implementatie van een buizenframe en de structuur van de onderplaat zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de duurzaamheid van de behuizing. Bij het herontwerpen van de interne structuur heeft Epson een compact en lichtgewicht ontwerp gemaakt met eenvoudige installatie.

Verwisselbare elektrostatische filters met lange levensduur

Door de elektrostatische filters kunt u de projector 20.000 uur vrijwel onderhoudsvrij gebruiken en wordt het inkomende stof dat de optische elementen kan beschadigingen sterk verminderd.

Projectie in meerdere richtingen

De EB-L12000Q kan 360 graden gedraaid worden in elke richting (horizontaal, verticaal en draaiend), zonder dat de afbeeldingshelderheid vermindert.

Afgedichte optische engine

De belangrijkste optische onderdelen, waaronder het anorganische paneel, anorganische fosforwiel en de laserbank, zijn afgedicht om verontreiniging door stof of rook te voorkomen.

Onderhoudsvrije lichtbron

De laserlichtbron kan tot wel 20.000 uur werken zonder onderhoud³. De laserlichtbron is erg betrouwbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat het licht doorbrandt tijdens belangrijke presentaties.

Flexibel

De EB-L12000Q is ontworpen om indrukwekkende flexibiliteit te bieden bij de installatie. Dankzij een breed aanbod aan lenzen, waaronder een lens voor ultrakorte projectieafstand, kunt u de projector op bijna elke locatie gebruiken.

lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7
lens 1 lens 2 lens 3 lens 4 lens 5 lens 6 lens 7

Ruim assortiment aan optische lenzen

De EB-L12000Q is compatibel met lenzen die horen bij de huidige Epson L1700-serie. Er is een uitgebreid aanbod aan optische lenzen beschikbaar voor elke locatie of onderwerp. Er kunnen tot 10 instellingen opgeslagen worden in het projectorgeheugen, met inbegrip van shift-posities, scherpstelling en projectieformaat.

Zero Offset

Zonder offset, ultrakorte projectieafstand

Deze lens is vooral handig voor ruimtes met erg korte lens-tot-schermafstanden. De korte projectieafstand van 0,35 en het zero-offset, buigbaar optisch systeem maakt projectie op 100-inch schermen mogelijk vanaf slechts 41 cm afstand. Deze functies worden gecombineerd met lens-shift⁴ voor eenvoudige bediening en meer gebruiksvriendelijkheid.

Groter lens-shift-bereik

De EB-L12000Q biedt een extreem groot lens-shift-bereik. Dit is te danken aan het nieuwe ontwerp, dat van invloed was op de combinatie van lens en optische motor. Het biedt daarnaast precieze afstelling via de verbeterde stappenmotor.

Meerdere interfaces

De LAN-terminal is een robuuste, afsluitbare etherCON-connector voor sterke verbindingen zelfs na herhaaldelijk gebruik.

Interfacesleuf voor uitbreiding

Door de interfacesleuven kunt u gebruikmaken van aangepaste hardware. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden voor nieuwe interfaces en interface-updates in de toekomst.
ELPIF01: HDMI/DVI, ELPIF03: DisplayPort.

De EB-L12000Q-projector demonstreert de knowhow en technologieën van Epson. De projector levert verbeteringen op, zoals 12.000 lumen, native 4K, een nieuw koelsysteem en een zero-offsetlens.

Neem vandaag nog contact op

Als u meer wilt weten over de EB-L12000Q, dan vult u onderaan uw gegevens in. Een vertegenwoordiger van Epson zal dan contact met u opnemen.

HEBT U NOG ANDERE VEREISTEN?
Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

1  Gemeten met versnellingstest bij aangenomen aanwezigheid van 0,04 - 0,20 mg/m3 aan fijnstof. Tijd is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en -omgevingen.

2  Vergeleken met EB-L25000U. Resultaten zijn afhankelijk van gebruiksomstandigheden.

3  Tot 20.000 uur onderhoudsvrij gebruik van de laserlichtbron. Geschatte tijdsduur totdat de helderheid met 50% afneemt vanaf het moment van ingebruikname. Gemeten met versnellingstest bij aangenomen aanwezigheid van 0,04 - 0,20 mg/m3 aan fijnstof. Tijd is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en -omgevingen. Mogelijk moeten andere onderdelen, met uitzondering van de lichtbron, wel vervangen worden in een kortere tijd.

4  Met EB-L12000Q (-5%/+8% verticaal, ±5% horizontaal)