EPSON MEETING SOLUTIONS

Play

LAAT VERGADERINGEN VERANDEREN IN ACTIES

Voor effectieve zakelijk communicatie, nu en in de toekomst, is het noodzakelijk dat iedereen die ergens bij betrokken is, bijdragen kan leveren en actief kan samenwerken – ongeacht de locatie, gekozen vorm van interactie, of voorkeur wat betreft apparaten.

Dankzij de betaalbare vergaderoplossingen van Epson kunt u voortaan deelnemen aan vergaderingen vanaf diverse locaties, aantekeningen maken bij projecties via finger-touch en virtuele notities delen via mobiele apparaten, e-mail of door deze direct naar de printer te sturen.

CREËREN, SAMENWERKEN EN DELEN

Verander presentaties in conversaties, ideeën in creaties en vergroot de efficiëntie en productiviteit.

Creëren

Maak aantekeningen en leg uw notities vast op het scherm met finger-touch of via de interactieve pen.

Samenwerken

Maak verbinding en presenteer via een draadloze connectie vanaf meerdere apparaten met de splitscreen-functie.

Delen

Aantekeningen bij vergaderingen afdrukken, e-mailen en opslaan, met eenvoudige toegang tot lokale en netwerkbestanden.

SNEL OP WEG NAAR EFFICIËNTIE

De gebruiksvriendelijk en intuïtieve vergaderoplossingen van Epson zijn compatibel met veel UC-apparatuur (Unified Communications) en -toepassingen, waardoor er weinig training is vereist om uitgebreide oplossingen te implementeren en gebruiken.

KOSTEN-EFFECTIEF SAMENWERKEN

Zet een samenwerkingsruimte op in een handomdraai, waar u ook bent, met een scherm dat schaalbaar is tot 100 inch. Een interactieve projector van Epson is eenvoudig te installeren, terwijl de kosten van het hele pakket (inclusief interactieve platte beeldschermen) beperkt blijven tot een fractie van de prijs van andere oplossingen.

ONDERSTEUNING VOOR UW MOBIELE PERSONEEL

Gebruik de vergaderoplossingen van Epson om uw werkomgeving voor te bereiden op het vergaderen van de toekomst en ervoor te zorgen dat uw externe werknemers actief betrokken blijven. Tot vier verschillende groepen kunnen samenwerken en dezelfde content vanaf praktisch elke locatie in real-time delen, annoteren en bespreken.

PRODUCTREEKS

EB-1400-serie

De Epson EB-1400-projectoren maken samenwerking tussen mensen mogelijk, ongeacht waar ze zich bevinden. Ze bieden het ideale alternatief voor de conventionele whiteboards, flip-overs en kostbare interactieve platte beeldschermen.

OVERSLAAN