PRINT & SAVE

Bespaar tijd en geld met Epson Print & Save

 • BESPAAR TOT 35%

PRINT & SAVE

Epson Print & Save is een professioneel managed printservicepakket. Het biedt bedrijven aanzienlijk lagere afdrukkosten vergeleken met de prijs van verbruiksartikelen en servicekosten wanneer deze afzonderlijk van elkaar worden aangeschaft.

Bekijk hoeveel u kunt besparen

PRODUCTIE VAN FOTO'S EN PROEFDRUKKEN

Printpakketten vanaf

18 LITER / JAAR

 • BESPAAR TOT 33%

SIGNAGE

Printpakketten vanaf

70 LITER / JAAR

 • BESPAAR TOT 22%

 • BESPAAR TOT 26%

DIRECT OP KLEDING AFDRUKKEN

Printpakketten vanaf

70 LITER / JAAR

 • BESPAAR TOT 30%

ZAKELIJK

Printpakketten vanaf

8 LITER / JAAR

 • BESPAAR TOT 32%

PHOTO/PROOFING

Printpakketten vanaf

8 LITER / JAAR

* Een alles-in-één tarief voor verbruiksmateriaal en service (printer apart verkocht)

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Kostenbesparing

Besparingen van 15% tot 40%2Verlaag uw zakelijke afdrukkosten met een simpel managed printservicepakket dat zeer lage totale gebruikskosten biedt en de voorraden klein houdt.

Budgetbeheer

Geen nare verrassingen met een alles-in-één vast maandbedragHet vaste maandbedrag voor dit managed printservicepakket, is inclusief verbruiksartikelen, on-site garantie van drie jaar en voorraadbeheer. Uw verbruiksartikelen worden rechtstreek vanuit Epson gratis afgeleverd.

Gemak

Bestel verbruiksartikelen met één druk op de knopDe speciale webportal is een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier om uw printergebruik bij te houden en verbruiksartikelen te bestellen, ongeacht of uw bedrijf één enkele gebruiker of meerdere gebruikers op verschillende locaties telt.

Gemoedsrust

Volledige, on-site servicegarantie gedurende de volledige contractperiodeZorgeloze en uitgebreide garantie die hulp en ondersteuning garandeert wanneer uw bedrijf dit nodig heeft.

DE OPLOSSING

EPSON PRINT & SAVE – EEN PROFESSIONELE PRINT- EN VERBRUIKSARTIKELENSERVICE IN ÉÉN PAKKET

Driejarig contract met een vast maandbedrag

Goedkoper dan afzonderlijke aanschaf van verbruiksartikelen en garantie

Vooraf vastgestelde hoeveelheid verbruiksartikelen, gebaseerd op het gemiddelde printvolume per maand gedurende de looptijd van het contract

Persoonlijk en gebruiksvriendelijk webportal voor het op eenvoudige wijze bestellen van verbruiksartikelen en bijhouden van het maandelijkse printergebruik

Volledige on-site garantie

De mogelijkheid om printers te huren of kopen, of service toe te voegen aan bestaande printparken1

Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Epson-dealer.

PRODUCTEN

Epson SureColor™-printers combineren uitmuntende resultaten met een grote betrouwbaarheid. Als onderdeel van het Epson Print & Save-programma kunnen zij uw bedrijf een echt concurrentievoordeel bieden.

SureColor

Boek fantastische, professionele resultaten op een breed scala aan media met onze SureColor-grootformaatprinters, geschikt voor POS-, signage-, textiel-, foto- en proefdruktoepassingen. Deze producten leveren hoogwaardige printkwaliteit met hoge productiviteit en uiterst geavanceerd, innovatief afdrukken met schitterende resultaten die bedrijven helpen zich te onderscheiden van de concurrentie. Ze zijn ideaal voor POS- en reclamedisplays en combineren een eenvoudige bediening met zeer lage totale bedrijfskosten.

MEER INFORMATIE
 1. Voor modellen die minder dan twee jaar oud zijn. De prijzen voor de managed printservices van Epson Print & Save variëren in vergelijking met de services die bij nieuwe printers worden gekocht.
 2. Besparingen in vergelijking tot de prijslijst wanneer verbruiksartikelen en garantie afzonderlijk van elkaar worden aangeschaft.
 3. Vergeleken met de 10 beste A4-kleurenlaserprinters en multifunctionele printers verkocht in de EMEA-regio in het eerste kwartaal van 2011 (gevolgd door IDC). Afdruksnelheid vergeleken op basis van gemiddelde [kleur/zwart-wit] [enkelzijdig/dubbelzijdig] FSOT, conform ISO/IEC 24734-testprocedure. Ga naar www.epson.eu/testing for details voor meer informatie en ondersteunende feiten.
 4. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/inkjetsaving
 5. Vergeleken met de top 10 A4-kleurenlaserprinters en -MFP's die in het eerste kwartaal van 2011 werden verkocht in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Groot-Brittannië, (gevolgd door IDC); stroomverbruik is berekend op basis van door de fabrikant gepubliceerde gegevens voor de afdrukmodus/gemiddelde modus per juli 2011.
 6. Een draadloze verbinding met internet is vereist. Ga voor meer informatie en ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect