We hebben een brede reeks van digitale etiketdrukpersen, verpakkingsprinters, proefdrukprinters en metallische inkjetprinters

OPLOSSINGEN VOOR VERPAKKING EN ETIKETTERING

Bereik nieuwe niveaus van snelle, goedkope en hoogwaardige afdrukken van verpakking, proefdrukken, voorbeelden en productie-etiketten aan uw klanten.

Superieure technologie levert superieure diensten.

U verwacht consistente en kleurnauwkeurige proefdrukken, alsook hoogwaardige en aangepaste etiketten, die op aanvraag worden afgedrukt. Onze digitale inkjetprinters en drukpersen leveren de beste resultaten om u te helpen succesvol te zijn in de competitieve verpakkings- en etiketteringsmarkten.

Het totale pakket

Wij hebben de oplossingen om u te helpen te profiteren van verpakken. Onze technologie produceert kleurnauwkeurige proefdrukken voor ieder afdrukproces en onze productieve digitale etiketdrukpersen drukken taken met kleine reeksen en variabele gegevens goedkoop af op een brede reeks van standaard en hoogwaardige etiketformaten.

 • Etiketten op aanvraag

  Druk taken op aanvraag af, in de exacte hoeveelheid, snel en nauwkeurig en met vertrouwen in de kleuren.

 • 100% nauwkeurige proefdrukken

  Kies een betrouwbare oplossing voor proefafdrukken van de precieze steunkleuren en verfijnde tinten die merkeigenaren aanvragen.

 • Keuze van media

  Druk af op film, papier en metallic etiketten om klanten zoveel mogelijk opties te bieden.

 • Een efficiënter proces

  De mogelijkheid om korte reeksen op aanvraag af te drukken vermindert verspilling en voorraad, en bevrijdt uw kasstroom.

 • Nieuwe markten openen

  Druk gespecialiseerde etiketten af en gebruik substraten met textuur om lucratieve nieuwe klanten te verwerven.

 • Inktverzameling met breed spectrum

  Onze 7-kleurendrukpers met wit levert nauwkeurige steun-/gespecialiseerde kleur en nauwkeurige resultaten.