EPSON MULTIMEDIABIBLIOTHEEK

Hier vindt u een groot aantal bronnen en evenementen, waaronder artikelen, infographics en brochures met informatie over producten en oplossingen van Epson en markttrends.

Hulpmiddelen filteren

Aanstaande evenementen

 • Hannover Messe 2019

  Hannover Messe 2019

  29 maart 2019 - 5 april 2019
  Hannover Fairground, Hannover (DE)

  Van individuele componenten tot de complete intelligente fabriek, maar ook actuele trends zoals energie-efficiëntie, lichtgewichtbouw en additieve productie - bij HANNOVER MESSE krijgt u een compleet beeld van de industriële waardetoevoegende keten onder één dak - in Hannover en wereldwijd .

  Lees meer over HANNOVER MESSE.

  Wat kunt u verwachten op HANNOVER MESSE:

 • FESPA 2019

  FESPA 2019

  12 mei 2019 - 18 mei 2019
  Berlijn (DE)

  FESPA is de grootste internationale beurs op gebied van digitaal printen op groot formaat, textieldruk en zeefdruk. In mei 2019 zal FESPA in Berlijn ruimte bieden voor meer dan 700 exposerende merken, waaronder uiteraard Epson.

  FESPA 2019 zal naar verwachting negen hallen van de Berlin Messe bezetten, met demonstraties van o.a. digitale en textiel printing oplossingen. FESPA Global Print Expo 2018 zal wederom samenvallen met de European Sign Expo voor niet-gedrukte visuele communicatieoplossingen.

  Bent u van plan een bezoek te brengen aan FESPA, loop dat ook even bij de Epson stand langs (2.2- D30)

  Meer in informatie over FESPA 2019

  Bekijk ook de video van de vorige editie van FESPA.

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 september 2019 - 23 september 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul presenteert een volledig assortiment van producten, diensten en toepassingen voor de sector, zoals digitale printtechnologieën, textieldruk, reclame-toepassingsapparatuur, klein formaat printen en documentatietechnologieën, transfermaterialen, drukkleurstoffen, LED- en LED-displays, product display stands, zeefdruk en promotiemateriaal. Daarnaast zal de beurs gecombineerd met de 3D Printshow Istanbul, een specialistische sectie die vorig jaar grootse belangstelling trok.

  Lees meer over SIGN Istanbul

  Wat u kunt verwachten op SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 september 2019 - 11 oktober 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai

  Van 14 t/m 18 oktober 2018 vindt in Dubai de GITEX Technology Week plaats, één van de meest erkende informatie- en communicatietechnologie (ICT) vakbeurs in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië. GITEX identificeert de wereldwijde trends in de tech-industrie en integreert deze in nieuwe evenementsectoren of congresprogramma's. Elk jaar lanceren internationale topmerken en innovatieve lokale partijen cutting-edge producten, gadgets en diensten tijdens GITEX, waardoor het een niet te missen evenement voor techliefhebbers en professionals uit de industrie is.

  Lees meer over GITEX.

  Wat kunt u verwachten op GITEX:

Contact opnemen

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie over de oplossingen van Epson. Een lid van ons team neemt dan spoedig contact met u op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.