EPSON MULTIMEDIABIBLIOTHEEK

Hier vindt u een groot aantal bronnen en evenementen, waaronder artikelen, infographics en brochures met informatie over producten en oplossingen van Epson en markttrends.

Hulpmiddelen filteren

Aanstaande evenementen

 • IFA 2018

  IFA 2018

  31 augustus 2018 - 5 september 2018
  Messe Berlin

  IFA is dé toonaangevende beurs voor de wereldwijde technologische industrie. Tijdens IFA 2018 zullen er niet alleen meer innovaties en productintroducties aangekondigd worden dan tijdens eerdere edities van de beurs, er worden ook meer digitale lifestyle-producten getoond dan op welke show dan ook.

  Epson neemt net als altijd groots deel aan IFA 2018 en toont hier o.a. zijn nieuwste EcoTank inkttankprinters, consumenten all-in-one printers en home cinema projectoren.

  Lees meer over IFA 2018.

  Zie de EH-LS100 in actie na zijn lancering op IFA 2017:

 • SIGN Istanbul 2018

  SIGN Istanbul 2018

  20 september 2018 - 23 september 2018
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul presenteert een volledig assortiment van producten, diensten en toepassingen voor de sector, zoals digitale printtechnologieën, textieldruk, reclame-toepassingsapparatuur, klein formaat printen en documentatietechnologieën, transfermaterialen, drukkleurstoffen, LED- en LED-displays, product display stands, zeefdruk en promotiemateriaal. Daarnaast zal de beurs gecombineerd met de 3D Printshow Istanbul, een specialistische sectie die vorig jaar grootse belangstelling trok.

  Lees meer over SIGN Istanbul

  Wat u kunt verwachten op SIGN Istanbul:

 • Photokina 2018

  Photokina 2018

  26 september 2018 - 29 september 2018
  Keulen (DE)

  Photokina zet de volgende stap en zal vanaf 2018 jaarlijks plaatsvinden om zodoende een betere reflectie te kunnen weergeven van de nieuwste ontwikkelingen en de steeds kortere innovatiecycli van een steeds digitaler wordende industrie. Photokina is een beurs op het gebied van fotografie en film en wordt gezien als één van de belangrijkste tentoonstellingen ter wereld voor ontwikkelingen op gebied van camera's, lenzen, beeldbewerkingsmethoden en overige technische aspecten van visuele communicatie, waaronder ook printers.

  Op de stand van Epson kunnen bezoekers met eigen ogen de kwaliteit van onze inkjetprinters zien.

  Lees meer over Photokina.

  Wat u kunt verwachten op Photokina:

 • GITEX 2018

  GITEX 2018

  14 oktober 2018 - 18 oktober 2018
  Dubai World Trade Centre, Dubai

  Van 14 t/m 18 oktober 2018 vindt in Dubai de GITEX Technology Week plaats, één van de meest erkende informatie- en communicatietechnologie (ICT) vakbeurs in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië. GITEX identificeert de wereldwijde trends in de tech-industrie en integreert deze in nieuwe evenementsectoren of congresprogramma's. Elk jaar lanceren internationale topmerken en innovatieve lokale partijen cutting-edge producten, gadgets en diensten tijdens GITEX, waardoor het een niet te missen evenement voor techliefhebbers en professionals uit de industrie is.

  Lees meer over GITEX.

  Wat kunt u verwachten op GITEX:

 • droidcon 2018

  droidcon 2018

  25 oktober 2018 - 26 oktober 2018
  Business Design Centre, London

  droidcon keert terug naar Londen in oktober 2018 en het zal opnieuw plaatsvinden in het Business Design Center. Wil je de internationale Android-community leren kennen, luisteren naar Android experts, meer te weten komen over de nieuwste Android-ontwikkelingen en fantastische nieuwe technologieën zien? Kom dan naar droidcon London, de grootste Android developer beurs in Europa!

  Wat u kunt verwachten op droidcon:

 • InPrint 2018

  InPrint 2018

  20 november 2018 - 22 november 2018
  Mico, Milan, Italy

  The leading exhibition for industrial print technology, InPrint is the major event for this fast expanding, high potential sector of the print industry.

  De toonaangevende beurs voor industriële printtechnologie, InPrint, is het belangrijkste evenement voor deze snelgroeiende “high potential” sector van de grafische industrie.

  InPrint is dé plek in de branche voor expertise, geavanceerde technologie, productintroducties en talrijke industriële printoplossingen. Het brede scala aan industrieel functionele en decoratieve afdrukken omvat speciale, scherm-, digitale, inkjet- en 3D-technologieën.

  De beurs voldoet direct aan de behoeften van specialisten die op zoek zijn naar op maat gemaakte industriële printoplossingen om nieuwe marktkansen en omzet te genereren. Alles bij elkaar op één beursterrein, waar bezoekers kunnen genieten van het nieuwste en beste in de drie sectoren van industrieel printen: functioneel, decoratief en in verpakkingen.

  Lees meer over InPrint 2018

 • Bett 2019

  Bett 2019

  23 januari 2019 - 26 januari 2019
  ExCel London, United Kingdom

  Net als voorgaande jaren neemt Epson ook in 2019 weer deel aan de Bett, 's werelds toonaangevende onderwijsbeurs in Londen waar 850 toonaangevende bedrijven, 103 nieuwe edtech-startups en meer dan 34.700 deelnemers uit de wereldwijde onderwijsgemeenschap samenkomen.

  Ze komen samen om inspiratie op te doen en de toekomst van het onderwijs te bespreken. Ook de rol van technologie en innovatie als onderdeel van het succes van leraren en leerlingen komt aan bod.

  Lees meer over Bett 2019. En bekijk ook de onderstaande Bett video.

 • ISE 2019

  ISE 2019

  5 februari 2019 - 8 februari 2019
  Amsterdam RAI, Netherlands

  Integrated Systems Europe of ISE is de grootste internationale vakbeurs voor professionele AV en elektronische systeemintegratie. Met een recordaantal bezoekers van meer dan 59.000 en meer dan 950 exposanten afgelopen jaar, is ISE 2019 een onmisbare beurs voor zowel kleine als grote bedrijven. ISE 2019 zal plaatsvinden van 5 t/m 8 februari 2019 in de Amsterdam RAI.

  Epson heeft al jaren één van de grootste en meest indrukwekkende stands van de beurs en zal in 2019 uiteraard ook weer groots aanwezig zijn om de verdere ontwikkeling in met name de markt voor laser installatieprojectoren te demonstreren.

  Lees meer over ISE 2019.

  Hoogtepunten van Epson tijdens ISE 2018:

Contact opnemen

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie over de oplossingen van Epson. Een lid van ons team neemt dan spoedig contact met u op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.