EPSON MULTIMEDIABIBLIOTHEEK

Hier vindt u een groot aantal bronnen en evenementen, waaronder artikelen, infographics en brochures met informatie over producten en oplossingen van Epson en markttrends.

Hulpmiddelen filteren

Aanstaande evenementen

 • SIGN Istanbul 2019

  SIGN Istanbul 2019

  10 september 2019 - 23 september 2019
  Tüyap, Istanbul

  SIGN Istanbul presenteert een volledig assortiment van producten, diensten en toepassingen voor de sector, zoals digitale printtechnologieën, textieldruk, reclame-toepassingsapparatuur, klein formaat printen en documentatietechnologieën, transfermaterialen, drukkleurstoffen, LED- en LED-displays, product display stands, zeefdruk en promotiemateriaal. Daarnaast zal de beurs gecombineerd met de 3D Printshow Istanbul, een specialistische sectie die vorig jaar grootse belangstelling trok.

  Lees meer over SIGN Istanbul

  Wat u kunt verwachten op SIGN Istanbul:

 • GITEX 2019

  GITEX 2019

  23 september 2019 - 11 oktober 2019
  Dubai World Trade Centre, Dubai

  Van 14 t/m 18 oktober 2018 vindt in Dubai de GITEX Technology Week plaats, één van de meest erkende informatie- en communicatietechnologie (ICT) vakbeurs in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië. GITEX identificeert de wereldwijde trends in de tech-industrie en integreert deze in nieuwe evenementsectoren of congresprogramma's. Elk jaar lanceren internationale topmerken en innovatieve lokale partijen cutting-edge producten, gadgets en diensten tijdens GITEX, waardoor het een niet te missen evenement voor techliefhebbers en professionals uit de industrie is.

  Lees meer over GITEX.

  Wat kunt u verwachten op GITEX:

Contact opnemen

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie over de oplossingen van Epson. Een lid van ons team neemt dan spoedig contact met u op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.