With affordable purchase prices and low maintenance cost Epson healthcare solutions offer effective ways to beat budget restrictions.

OPLOSSINGEN VOOR DE GEZONDHEIDSZORG

Bespaar tijd en geld met voordelige technologie die professionals in de gezondheidszorg helpt efficiënter te werken.

Play

TECHNOLOGIE DIE PATIËNTENZORG ONDERSTEUNT

In de snelle en drukke wereld van de gezondheidszorg hebt u technologie nodig die makkelijk in gebruik is, de veiligheid van vertrouwelijke documenten garandeert en elke keer perfect functioneert. En zoals altijd: 'waar voor je geld' is van het grootste belang.

Dit is precies waar Epson een rol kan spelen. Van het verwerken van patiëntgegevens en het etiketteren van medicijnen tot het afdrukken, archiveren en weergeven van gegevens: onze technologie zorgt ervoor dat u kosten kunt besparen en meer tijd overhoudt voor datgene wat werkelijk van belang is: goede zorg voor de patiënt.

Ward

DUURZAME ETIKETTEN OP HOGE SNELHEID

Markeer belangrijke informatie op uw monster- en medicijnflesjes met onze snelle en efficiënte kleurenetikettenprinters.

HOOGWAARDIGE AFDRUKKEN

Onze voordelige WorkForce Pro-inkjetprinters bieden snel en betrouwbaar afdrukken, scannen, kopiëren, en faxen.

ZIEKENHUISAFDELING

Verbeter de zorg en veiligheid voor uw patiënten met technologie die de kritieke gegevens markeert.

  • Zorg voor een beter georganiseerde ziekenhuisafdeling en bespaar tijd met duurzame etiketten die u vanaf uw smartphone of tablet kunt afdrukken op een etikettenprinter.
Pharmacy

DUURZAME ETIKETTEN OP HOGE SNELHEID

Markeer belangrijke informatie op uw monster- en medicijnflesjes met onze snelle en efficiënte kleurenetikettenprinters.

APOTHEEK

Help uw apotheker met een nauwkeurige en snelle verstrekking van medicijnen met een snelle etikettenprinter die het volgende kan realiseren:

  • Apotheeketiketten verbeteren met op uw voorkeur afgestemde kleuren.
  • Etiketten personaliseren met patiëntinformatie.
  • Extra nadruk leggen op waarschuwingen en opmerkingen.
Waiting Room

HOOGWAARDIGE AFDRUKKEN

Onze voordelige WorkForce Pro-inkjetprinters bieden snel en betrouwbaar afdrukken, scannen, kopiëren, en faxen.

WACHTKAMER

Versnel uw administratieve afhandeling en houd wachtende patiënten op de hoogte.

  • Projecteer nuttige informatie over afspraaktijden en zorgverlening met een ruimtebesparende, aan de muur gemonteerde Epson-projector met ultrakorte projectieafstand.
  • Verbeter de efficiëntie door op papier gebaseerde medische gegevens naar een elektronische database te scannen met een ultrasnelle Epson-scanner.
Diagnostics

BESCHERM PATIËNTGEGEVENS

Gebruik onze Discproducer om uw vertrouwelijke gegevens veilig op te slaan en te delen met beveiligde cd´s, dvd´s en bd´s.

HOOGWAARDIGE AFDRUKKEN

Snel en betrouwbaar afdrukken, scannen, kopiëren en faxen met onze voordelige WorkForce Pro-inkjetprinters.

DIAGNOSTIEK

Profiteer optimaal van technologie die gelijke tred houdt met de drukte van een gezondheidszorgomgeving, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uw vertrouwelijke patiëntgegevens.

  • Onze WorkForce Pro-inkjetprinters zorgen voor een efficiëntere zorgverlening dankzij de snelheid van afdrukken, scannen, kopiëren, en faxen.
  • Gebruik een Discproducer™ om vertrouwelijke patiëntgegevens veilig en beveiligd te archiveren, op te slaan en te distribueren.
Training

BESPREEK DIAGNOSES

Reproduceer hoogwaardige grijsschaal-afbeeldingen, zoals röntgenfoto's, dankzij de DICOM-simulatiemodus van onze interactieve projectoren.

TRAINING

Maak het eenvoudig voor artsen om patiëntencasussen te bespreken met onze interactieve projectoren.

  • Reproduceer geavanceerde en hoogwaardige grijsschaal-afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld röntgenfoto's, in de DICOM-simulatiemodus.

VOORDELIG

Ondervang budgetbeperkingen met producten die tijdens de gehele levensduur kosteneffectief zijn, dankzij een voordelige aanschafprijs, lage onderhoudskosten en betaalbare verbruiksmaterialen.

MEER INFORMATIE
Cost Effective

EFFICIËNT

Vereenvoudig uw dagelijks werk met baanbrekende technologie die ervoor zorgt dat u productiever kunt werken, effectiever kunt samenwerken en makkelijker verbinding kunt maken met anderen.

MEER INFORMATIE
Efficient

VEILIG EN BEVEILIGD

Bescherm vertrouwelijke patiëntgegevens met beveiligd afdrukken, scannen en archiveren. Verbeter de veiligheid van uw patiënten met duidelijke kleurenetiketten waarop de belangrijke details zijn gemarkeerd.

MEER INFORMATIE
Greener

GROENER

We hebben onze producten zo ontwikkeld dat ze milieuvriendelijker zijn dan voorgaande producten. We helpen u graag uw milieudoelstellingen te behalen en tegelijkertijd geld te besparen.

MEER INFORMATIE
Confidential

Hulpbronnen voor de gezondheidszorg

Maak gebruik van een breed scala aan hulpbronnen voor de gezondheidssector. Deze omvatten artikelen, casestudy's, infographics en brochures, met informatie over Epson-producten, oplossingen en trends op de markt.

Meer informatie

CONTACT OPNEMEN

Als u meer wilt weten over de oplossingen voor de gezondheidszorg van Epson, vult u hieronder uw gegevens in. Een Epson-vertegenwoordiger zal dan contact met u opnemen.

Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
Dit veld invullen
(selecteer alles wat van toepassing is)
Dit veld invullen
Ik wil nieuws en productupdates van Epson ontvangen.
Veiligheidscontrole

Dit helpt ons te bevestigen dat u mens bent en geen spam.

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte velden.

INTERESSE? VRAAG MEER INFORMATIE OF PRIJZEN AAN

CONTACT OPNEMEN